anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca s-au propus nenumarate categorii, insa e obligatorie, sesizez, o categorie noua: SCOALA/ELEVI.
Asta ca sa nu mai fie invadate categoriile Stiinta si Filosofie sau Educatie si Cultura generala cu intrebari recurente despre numarul de ore de desen/saptamana la clasa a VII-a sau care sunt materiile la care dam teze in clasa a VIII-a sau ce inseamna sa calculezi in doua moduri.
Va rog insistent sa sustineti acesata initiativa!
In urma unei initiative identice s-a nascut categoria Filme&Seriale, deci, se poate!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.

86 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

Bravo @Demonik! Ai avut o idee buna! Te sustin 100%!

| Hombre a răspuns:

Am observat multe intrebari postate de elevi legat de problemele care ii intereseaza la categoriile mentionate si este lesne de inteles de ce au postat aici.Sustin acesta initiativa considerad ca o astfel de categorie va lamuri multe din problemele elevilor de pe acest site. Sper ca in eventualitatea ca se va da curs acestei initiative cei care vor posta intrebari acolo nu vor fi uitati de catre cei mai mari si cei care stiu sa le raspunda.

| MidnightLady a răspuns:

Sustin si eu initiativa ta.

lolita
| lolita a răspuns:

Ok, sunt de acord este foarte buna propunerea.

| marrr a răspuns:

In urma unui mesaj primit de la un cetatean german, am dat de aceasta propunere si declar ca sunt de acord cu ea:d. Ca tot trec a 7a, o sa avem nevoie de sustinere de la cei mari si e mai bine sa scriem acolo tot ce ne framanta, decat sa cautam o categorie potrivita pentru asa ceva.Sanatate!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Unde semnez? big grin categoriile si prioritatile cu care se afiseaza ar contribui semnificativ la calitatea continutului si la o buna prima impresie a viitorilor utilizatori. Fara rautate, s-a intamplat sa intru pentru cateva minute pe TPU si intrebarile de pe prima pagina m-au grabit in alte cotloane ale internetului, categoric sustin o imbunatatire in aspectul asta. In plus, am observat recent datorita unei intrebari (era evident oricum) ca sunt foarte multi utilizatori mai tineri de 15 ani, si evident ca abordarea si interesele s-ar impaca mult mai bine daca ar exista moduri de optimizare in directia asta - mie nu-mi pasa de statusuri cool de razbunare, de justin bieber sau cum fac fonturile mov pe hi5, iar o domnisoara de 8 ani nu gusta glume porcoase cu lenin.
Ca s-o iau un pic pe aratura, ca de obicei, remarc din nou ca pierd vremea raspunzand la intrebari care dispar dupa nici cateva ore, asa ca am indoieli ca toti utilizatorii ar trebui sa aiba acces la stergerea intrebarilor prin raportare. Ca ar fi numarul de puncte, ca ar fi vechimea, ca ar fi chenarul portocaliu, un criteriu trebuie sa fie pentru a selecta utilizatorii care pot sterge intrebari. Eventual pentru ceilalti sa fie un mod de a avertiza, de ex o eticheta: "intrebarea asta a fost marcata ca spam". E frustrant, pentru ca unele intrebari dispar fara merit, si dupa ce au primit ceva raspunsuri, si nici nu lasa mereu loc unor subiecte mai de calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, sunt si eu de acord cu propunerea ta.

NOname
| NOname a răspuns:

Votez PRO, ca in primul rand sa fie mai aerisit si ordonat pe TPU, sa nu mai fie totul ingramadit. Numai, din cauza denumirii "Scoala/Elevi", sa nu cumva sa inteleaga copiii gresit, cum ca isi pot face temele pe TPU, pentru ca, din cate stiu, acest lucru este interzis, si sunt foarte multi utilizatori suspendati tocmai din acest motiv. Trebuie eventual sa li se explice acest lucru (cum e si la rubrica "Sanatate" acel text cu rosu), pentru ca nu toti citesc regulamentul site-ului.
@Andutza.Andu, mai nou DJ. Andutza.Andu big grin, vreau doar sa te anunt, ca de cateva zile a aparut deja categoria "Filme & Seriale", este a treisprezecea, imediat dupa categoria "Familie & Relatii". Si eu prima data am observat-o mai greu.
@cristacheceliute, iti dau dreptate. Problema raportarilor abuzive este una foarte grava si pe zi ce trece se tot agraveaza mai mult si mai mult, pentru ca cei, care raporteaza abuziv, vad, ca nu se iau masuri impotriva lor, asa cum scrie in regulament si asa cum ar fi si normal. Din punctul meu de vedere, aceasta problema este cea mai urgenta si importanta, si desi ne numim "Toti Pentru Unu", unii dintre noi (fara suparare) n-ar trebui sa ia niste decizii atat de importante, cum ar fi stergerea unor intrebari sau raspunsuri. Doar cei, care n-au la activ raportari abuzive, care au dovedit, ca sunt capabili sa gandeasca matur, care sunt obiectivi si nu actioneaza din impuls, gandesc inainte, doar ei (si apropo, sunt foarte multi) ar trebui sa aiba acces la functia "Raporteaza". Cine sa faca selectia? Sa zicem, sa "piarda" cateva zile-saptamani administratorii, plus cativa utilizatori de incredere, alesi de Raluca. Cred, ca o sa pun si o intrebare pe aceasta tema. Asa poate voi fi in sfarsit auzita de cine trebuie. Numai bine tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sigur ca orice idee buna e binevenita, deci BRO e PROhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cristacheceliute, ce cauti pe prima pagina? Cauta pagina Dmonik pentru a raspunde la intrebari! tongue
@Pingu...prefer nasterea asta unei cezariene. Bine ca nu-mi pui "bete-n roate", ca tot gandindu-ma, m-am trezit cu niste argumente cu care mi-as putea combate minunata de propunere!
@Gabrielă, dar tu despre cine credeai ca vorbesc?hee heeCate G. am eu in lista de prieteni?
@marionel, de ce crezi ca ma bazez pe tine? Pentru ca astia mici te cam simpatizeaza, speram sa te urmeze!
@Roby, multumesc pentru sustinere, cine o fi cetateanul german al lui marrr?
@Pho3nix, pui, tu ce soi de scoala doresti, minunatule?

| pwp a răspuns:

Eu te sustin

HepHap
| HepHap a răspuns:

Mi piace, cel putin o sa stiu unde sa intru sa raportez temele love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te sustin!

| Miuriel_7546 a răspuns:

De acord!

| Vizitiul a răspuns:

Daca se vrea, se poate! O recomandare demna de a fi implementata.
Sustin aceasta recomandare, are menirea de a aierisii putin zona de lucru. Cu totii stim, creierul neoxigenat corespunzator genereaza ambiguitati.

| Aero a răspuns:

Si eu te sustin. Interesant e faptul ca au ajuns utilizatorii site-ului sa se gandeasca la imbunatatirea acestuia. Adminii-s mereu in concediu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, Dmonik! Azi este ziua mea de nastere, ma scuzi ca nu ti-am dat raspuns la scrisoarea trimisa in particular, sunt de acord cu propunerea ta.Este o propunere buna pentru TPU.ro.Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi ani! Nu-ti apar raspunsurile de la profil, inteleg! Multumesc!

| Floreenofficial a răspuns:

Daaaa, te sustin! Ce trebuie sa fac?sad laughing

| Pho3nix a răspuns:

@Dmonik

Poi, ce scoala se propune pe aici?laughing.
Astept sa vad variantele, si apoi imi dau cu parerea. Poate mai adaug si eu ceva in plus whistlinglaughing

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

De acord, total şi absolut!

| T a răspuns:

Buna idee.Si eu sunt de acord! happy

| Nu a răspuns:

Sustin ideea.

| zirix a răspuns:

Sustin:X

| Flav a răspuns:

Eu abia aseara am vazut categoria noua: filme/seriale. Tinand cont ca acele categorii le urmaresc cel mai tare, sunt absolut de acord sa fie ''infiintata'' categoria spusa de tine. Ar aerisi mai mult site-ul si-ar fi locul de intalnire la TPU Kids. laughing

| ines a răspuns:

Votez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un vot aici CONTRA, CONTRA, CONTRA se vede clar da? happy am glumit, infiintati orice categorie vreti, dar cand voi veni si eu cu o categorie sa nu ma refuzati, un ex. asa mic: neanderthal & mestesugarie, eschive & shoping...