anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca s-au propus nenumarate categorii, insa e obligatorie, sesizez, o categorie noua: SCOALA/ELEVI.
Asta ca sa nu mai fie invadate categoriile Stiinta si Filosofie sau Educatie si Cultura generala cu intrebari recurente despre numarul de ore de desen/saptamana la clasa a VII-a sau care sunt materiile la care dam teze in clasa a VIII-a sau ce inseamna sa calculezi in doua moduri.
Va rog insistent sa sustineti acesata initiativa!
In urma unei initiative identice s-a nascut categoria Filme&Seriale, deci, se poate!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.

86 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si eu sunt de acordwinking
Atat timp cat odata cu infintarea aceste categorii userii noi care nu citesc regulamentul posteaza intrebari legate de teme, care vor fi raportate cu zecilehappy
Dar, da e o idee buna si te sustinbig grin

| hominid dreak a răspuns:

Da, ar fi o idee buna.Ba chiar as propune ca fiecare categorie sociala, profesionala, sexuala sau ce-or mai fi, sa aiba rubrica lor, ca ceilalti sa nu se mai simta frecati la melodie.Adica somerii sa aiba rubrica lor, parlamentarii sa aiba rubrica lor, da astia au dracului mai multe rubrici.In fine, sustin aceasta initiativa.

| ReveuseKaari a răspuns:

De acord happy

| Alphawolf a răspuns:

Da, initiativa este laudabila. Ai si sprijinul meu...ma bag si eu... Sustin!

| Pho3nix a răspuns:

Abia azi am vazut si eu categoria Filme si Seriale. laughing.
Ce categorii mai urmeaza? Categoria ''Hannah Montanna si Justin Bieber''? Sau JETIX?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Pho3nix, ti s-ar parea anormal la cate intrebari sunt cu profilul asta? Ne-au intrecut in curiozitate pe segmentul asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Observ ca inca nu a aparut categoria, ea va fi dezbatuta pe larg de catre admini, oricum eu primesc teme si in privat asa ca as dori o categorie Meditatii & corijenti.
Era sa uit, sunt PRO! pentru infiintarea de noi categorii care ordoneaza si ajuta userii sa navigheze mai usor la domeniile de interes.

| st3phani3 a răspuns:

Si eu sunt de acord cu ceea ce sustii

| Dan a răspuns:

Sunt de acord cu tine, Dmonik. Felicitari pentru initiativa! Salutari de la mine.Ma scuzi, ieri am avut o zi grea, a fost ziua mea happy

| Ğίααα a răspuns:

Te sustinwinking

| Luori a răspuns:

Cu totul de acord!

Se poate si categoria celor pana in 13 ani?

| anad a răspuns:

Este o initiativa buna si sunt sigura ca va fi utila celor care sunt interesati de problemele scolii si ale vietii de elev.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De acord in totalitate, mai ales ca, in mai putin de o luna, incepe scoala.
Raspundeam mai devreme, dar, abia ieri m-am intors din vacanta si sunt cam in urma cu noutatile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rux, bronzata?!?batting eyelashes

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Hola Moniq, toate bune si frumoase, dar daca intrebarile din aceasta categorie lezeaza fundamentul categoriei? Adica pui intrebare pentru lb romana folosind ceva ce seamana cu romana?

Ma distrez si eu. Fiecare cat poate.
Oricum, te sarut! Si sunt bronzata de data asta! Si pe marginea piscinei happy

| Sconcsiş a răspuns:

Ar fi o idee buna + mai am o idee : internet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@GenOm, cu intarziere, dar cu efect! Cei ce isi fac aparitia ultimii, sunt si cei importanti!

| Ramona_5995 a răspuns:

N'am fost acasa cand mi ati dat mesaj ca sa va sustin aici, dar sunt pro!

| Ada... a răspuns:

Bună! Da, e o iniţiativă foarte bună. Sa ştii că ai tot sprijinul meu.winking

| Jadis a răspuns:

Pro

| Necunoscută a răspuns:

Susţin iniţiativa ta! Sunt de acordhappy

| Necunoscută a răspuns:

@ Brigaela, îl legătură cu apelul tău, de a nu mai ajuta elevii la teme, sunt de acord. Din ce în ce mai mulţi cer ajutorul nostru, pentru a-şi rezolva exerciţiile. Nu e corect! În primul rând, le facem lor rău. Deoarece, le dăm totul mură-n gură. În felul ăsta, nimeni nu mai pune mână pe carte, pentru ce? Hai pe TPU, că ne zic ăştia!big grin De acord cu tine, Brigaela!happy

Baftă!

| eleni24 a răspuns:

Nu imi place scoala

| eleni24 a răspuns:

Da

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

De acordhappy

| Andra_4836 a răspuns:

Buna! Este o idee buna, o sustin si eu! happy