Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.
Sunt de acord.
Dar profesoarele cine sunt? Pe cine alegem?
O propun pe Ursulika
@Dmonik
Poi, ce scoala se propune pe aici?.
Astept sa vad variantele, si apoi imi dau cu parerea. Poate mai adaug si eu ceva in plus
Abia azi am vazut si eu categoria Filme si Seriale. .
Ce categorii mai urmeaza? Categoria ''Hannah Montanna si Justin Bieber''? Sau JETIX?
O idee foarte bună, aveţi un vot pro din partea mea. Şi sper ca de data asta chiar să se facă şi categoria asta, pentru că la întrebarea cealaltă cu adăugarea unei categorii noi, şi anume "Filme", "Filme & seriale" au cum vrei să-i ziceţi nu prea văd să fie pusă în aplicare ideea. Pentru că din întrebarea aia am înţeles că trebuie să fie 55 de răspunsuri pozitive, iar cel ce a pus întrebarea să i-o trimită adminului şi ultima dată când m-am uitat erau 60 de răspunsuri şi nu am văzut să se facă ceva în privinţa asta. Aşa că măcar categoria asta să fie adăugată şi dacă cineva ca mai pune o întrebare ca să se mai adauge şi categoria "Jocuri" tot voi fi de acord!
Si eu te sustin. Interesant e faptul ca au ajuns utilizatorii site-ului sa se gandeasca la imbunatatirea acestuia. Adminii-s mereu in concediu.
Da, si eu sunt de acord cu sesizarea lui Dmonik.Pe site se pare ca sunt multia adolescenti care l-a randul lor sunt si elevi si se pare ca sunt nedumeriti in legatura anumite chestii legate de scoala/liceu, plus de asta ca multi s-au plans ca le-au fost refuzate intrebarile legate de scoala, chiar este nevoie de o noua categorie.
Cum spune Dmonik, se poate!
E o idee foarte bună, sincer. Nu prea am pus întrebări despre şcoală, dar am observat şi eu tineri de vârsta mea care întreabă despre tezele cu subiect unic, materiile care se fac în clasa a VI-a sau a VII-a. Sper să fie pusă în practică ideea dumneavoastră. Scuze dacă am "povestit" cam ambiguu.
In urma unui mesaj primit de la un cetatean german, am dat de aceasta propunere si declar ca sunt de acord cu ea:d. Ca tot trec a 7a, o sa avem nevoie de sustinere de la cei mari si e mai bine sa scriem acolo tot ce ne framanta, decat sa cautam o categorie potrivita pentru asa ceva.Sanatate!
Imi place foarte mult ideea, sunt total de acord cu voi, cu tine!
sa stii ca sustin si eu.
chiar cred ca am avea nevoie de aceasta categorie.as cum aveam nevoie si de cea despre filme/seriale.
@ Brigaela, îl legătură cu apelul tău, de a nu mai ajuta elevii la teme, sunt de acord. Din ce în ce mai mulţi cer ajutorul nostru, pentru a-şi rezolva exerciţiile. Nu e corect! În primul rând, le facem lor rău. Deoarece, le dăm totul mură-n gură. În felul ăsta, nimeni nu mai pune mână pe carte, pentru ce? Hai pe TPU, că ne zic ăştia! De acord cu tine, Brigaela!
Baftă!
Pro, tanti invatatoare!
PS. Daca mai continuati asa, tu cu furni, veti avea cele mai multe intrebari la categoria asta
anonim_4396 întreabă:
CATALINAal întreabă: