Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?
Nu votez, pentru ca am decis ca nu mai mai duc la vot... cel putin cateva tururi de alegeri de acum incolo. m-am saturat de ei. aceleasi figuri, aceleasi vorbe, ambalate altfel, sau nici macar...aceleasi grimase, ranjete. si pe urma, nimic care sa se intample bun in tara asta.
ei, cei pe care ii votam la fiecare patru ani, indiferent de culoarea politica, legifereaza, prin propriul comportament, nerespectarea legii. si mie, ca cetatean obisnuit, nu-mi ramane decat sa ...schimb canalul la televizor ori de cate ori vad vreunul, si sa ma descurc in hatisul de legi, ordonante, norme, hotarari de guvern care nu fac decat sa-mi inaspreasca viata de zi cu zi.
votand pe oricare dintre ei am senzatia ca-mi dau acordul sa fiu pacalita, mintita, inselata.
Eu ma duc... dar numai ca sa-mi anulez votul, in felul acesta imi exprim exact parerea, si anume ca totii candidatii sunt niste incompetenti...nici sa vorbeasca nu stiu, si singurul lor plan este sa-si traga ciolanu, nu sa ne reprezinte interesele in comunitatea UE...si in plus...asa ma asigur ca nu-mi fura votul...pentru ca orice mi-ati spune in fiecare an se fura foate multe voturi! Sfatul meu pentru cei care au aceeasi parere fata de candidati si de alegeri, in general, sa mearga sa isi anuleze votul...asa ca un fel de protest!
Votez daca inca mai e faza aia cu vot de protest sau ceva de genul parca a fost la ultimele alegeri.
Da, normal ca am sa votez de fiecare data pentru ca si eu si toti avem acest drept pentru ca fiecare are un cuvant de spus, si fiecare vot conteaza! asa ca dupa parerea mea cine nu face un mic efort sa mearga la vot at nici sa nu se planga pe urma k nimic nu merge bine in tara asta.mult succes in continuare!
Nici gand sa merg pe caldurile astea sa ma obosesc si pentru ce?
pentru unul care mananaca de fund pe altul doar ca sa-si faca el burta mai mare!
se voteaza eie intre ei si stiu mai bine decat noi pe cine sa aleaga
Da, deoarece voturile sunt preferatel; e mele poti vota pe Traian Basescu. Nu ti se pare usor, Guvernatorule?
Nu.Clasa politica dela noi a reusit in20ani sa ne faca sa ne fie lehamite de tot ce se intimpla in politica noastra.Merita sa mergi la vot, ai o satisfactie, vezi ceva implinidu, se din promisiunile electorale.NU.In plus pentru. noi parlamentul Europei este ceva f. departe si nu percepem hotaririle lui decit prin prisma scuzelor, Asa a hotarit C. E., si atunci nf. multi cetateni se intreba de ce sa merg la vot.
Nu nu votez! pentru ca nu ma aleg decat cu timpul pierdut si chiar nu vreau sa aleg niste mincinosi care doar in preajma alegerilor promit dupa aceea se rasfata pe bani poporului.
NU... politicienii romani nu merita... nici macar 1 minut din viata mea, pentru astfel d oameni care nu au facut nimic bun in ultimi 20 d ani pentru tara si pentru oameni si nu cred ca vor face ceva nici in urmatorii 20 .bine poate inca cateva vile si cateva masini pentru noii alesi.
Am trimis si eu astazi un raspuns la intrebare de ce aparu? era total pertinentsimlavtem