| guvernatorul a întrebat:

Votati sau nu la europarlamentare? De ce?

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?

168 răspunsuri:
| costel_5907 a răspuns:

Da, asa e civic

| gabidinco a răspuns:

Nu cred ca voi vota. Nu m-a convins nimeni inca. Nu s-a discutat despre ce se va face in plan extern, ci doar au fost laude cu ce s-a "realizat" pe plan intern.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, votez. Toata lumea ar trebui sa voteze.

| liviutz62 a răspuns:

Nu. Este pentru prima data de cand am dreptul de vot, am 47 de ani, cand nu ma voi prezenta la scrutin. Este adevarat ca cine nu voteaza nu conteaza, dar in momentul in care nu mai ai nicio altenativa la batjocura din viata tarii ma tem ca aceasta este solutia. Pacat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu votez! Imi pun mintea la contributie, analizez doctrinele, si poate si oamenii, dar in primul rand doctrina! si votez! Asa sa fii suparat ca vacaru' pe sat e usor. pardon! Si a nu alege e o alegere nu-i asa? :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca nu vreau sa fac parte din marea masa de cetateni folosita in scopuri personale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!
daca merg la vot, ies ai'lalti; cade guvernul iar tu ajungi, din nou, guvernator...
te iei de braconieri si creste pretul pestelui...( nu ...la peste)
eu ma intorc la pamgasius care e...toxic!
ma imbolnavesc...Doamne fereste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!
Daca merg la vot vor ies ai'lalti; cade guvernul si tu ajungi guvernator; te iei de braconieri si creste pretul pestelui; ma intorc la "pangasius" care e toxic; fac cancer si...Doamne fereste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!
Daca votez si castiga "ai'lalti" cade guvernul si tu ajungi, din nou, Guvernator in delta; te apuci sa lupti cu braconierii; pretul pestelui creste si nu mai putem cumpara; vom fi obligati sa mancam, din nou, pangasius care este foarte toxic...

| ingrijitoare a răspuns:

Ce profesii au candidatii la europarlamentare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu m-am decis...probabil ca in cele din urma voi merge la vot si voi lasa buletinul de vot exact asa cum l-am primit...pacat ca la noi nu exista notiunea (legala) de vot alb

De la vot la vot devine tot mai imposibil sa gasesti pe cineva (persoana sau partid) care sa merite votul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Deocamdata nu am pe cine. Iar daca se intampla sa am altceva mai bun de facut...sigur nu merita deranjul. Actuala clasa politica nu merita sa fie legitimata de popor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pe eba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaa...
Deoarece este o "miscare" de bun simt! Nu credeti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Pentru ca asta a ajuns si politica-o NULITTE!

| adrian07geo a răspuns:

Nu votez pentru ca nu am timp sa vad cine merita. Poate doar daca am un prieten care apartine unui partid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU. De ce sa votez?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa, chiar daca voi alege raul cel mai mic; nu vreau ca un retardat care sparge seminte in dinti in fata blocului si citeste libertatea sa aleaga si pentru mine.

| LoryM22 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! ...ca să trăim şi mai bine!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, imi provoaca sila aceeasta clasa politica care nu stiu, habar nu au sa guvernrze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si spre surprinderea ta am sa votez cu Partidul Social Democrat, deoarece am 25 de ani si nu vreau ca sa mai am incredere in acesti populari europeni care au distrus tari precum germania si franta. Merg la vot si Votez precum spune fetita din clipul PSD, pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| marius_6532 a răspuns:

Votez... si o sa votez impotriva celor care vor sa readuca dictatura in Romania, sper ca si altii sa faca la fel...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Lecitina este o componenta esentiala a membranei celulare, care contine acizi grasi si acid fosforic, necesari bunei functionari a sistemului nervos central.Se gaseste in farmacii sub forma se capsule gelatinoase moi si pulbere de lecitina extrasa din soia. Lecitina se gaseste in oua si diverse preparate din cereale. O capsula de lecitina pe zi, dimineata sau seara dupa masa, timp de o luna, mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala si accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense. Lecitina este indicata in intensificarea randamentului intelectual, in special, la elevi si studenti, asigurand o mai buna capacitate de memorare. Este contraindicata bolnavilor de diabet.

constantaproca

SCUZE, am raspuns la alta intrebare!

constantaproca

SCUZE,am raspuns la alta intrebare !

Întrebări similare