Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?
Nu cred ca voi vota. Nu m-a convins nimeni inca. Nu s-a discutat despre ce se va face in plan extern, ci doar au fost laude cu ce s-a "realizat" pe plan intern.
Nu. Este pentru prima data de cand am dreptul de vot, am 47 de ani, cand nu ma voi prezenta la scrutin. Este adevarat ca cine nu voteaza nu conteaza, dar in momentul in care nu mai ai nicio altenativa la batjocura din viata tarii ma tem ca aceasta este solutia. Pacat!
Inca nu m-am decis...probabil ca in cele din urma voi merge la vot si voi lasa buletinul de vot exact asa cum l-am primit...pacat ca la noi nu exista notiunea (legala) de vot alb
De la vot la vot devine tot mai imposibil sa gasesti pe cineva (persoana sau partid) care sa merite votul...
Nu votez pentru ca nu am timp sa vad cine merita. Poate doar daca am un prieten care apartine unui partid.
Votez... si o sa votez impotriva celor care vor sa readuca dictatura in Romania, sper ca si altii sa faca la fel...
Lecitina este o componenta esentiala a membranei celulare, care contine acizi grasi si acid fosforic, necesari bunei functionari a sistemului nervos central.Se gaseste in farmacii sub forma se capsule gelatinoase moi si pulbere de lecitina extrasa din soia. Lecitina se gaseste in oua si diverse preparate din cereale. O capsula de lecitina pe zi, dimineata sau seara dupa masa, timp de o luna, mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala si accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense. Lecitina este indicata in intensificarea randamentului intelectual, in special, la elevi si studenti, asigurand o mai buna capacitate de memorare. Este contraindicata bolnavilor de diabet.