| guvernatorul a întrebat:

Votati sau nu la europarlamentare? De ce?

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?

168 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alexthebest2000 a răspuns:

Da, deoarece voturile sunt preferatel; e mele poti vota pe Traian Basescu. Nu ti se pare usor, Guvernatorule?

| abril a răspuns:

Nu.Pentru ca nu am 18 anitongue.

| sweetangeloana a răspuns:

Nu sunt sigura daca o sa merg sau nu la vot! o sa ma hotarasc in ziua respectiva, nu sunt sigura ca ar trebuie sa merg din mai multe motive. Unul ar fi : indiferent pe cine votezi tot acolo se ajunge. tot "cine trebuie o sa iasa!" As putea sa merg la vot pentru ca asta e dreptul meu dar...si cu vot si fara vot tot acolo se ajunge! (super comm mai jos laughing)

| elisheba a răspuns:

Pe cine? Pe cine?
Scrieti aici pe hartie, conita... ca sa nu mai uit!
Gagamita Dandanache?

| adistan a răspuns:

Nu. pentru ca as fi singurul votant.

| milida a răspuns:

NU, pentru ca cei care au fost nu au facut mai nimic, asa ca decat burti grase si trai bun pentru unii, mai bine lipsa.Toti promit si cersesc votul, iar cand apuca locul uita de ce au ajuns acolo.Ne ajung gramada de burtosi si hrapareti din parlament.Viata noastra este tot mai grea, cu taxe si impozite impovaratoare care duc pe multi sa-si curme viata, iar multi vor muri cu ajutorul celor ce tin destinele noastre in mainile lor, pentru ca noile legi nu ne mai permit sa ne tratam, sa ne hranim, doar sa platim...Si atat.Merita? NU!

| danaiv a răspuns:

Eu ma duc... dar numai ca sa-mi anulez votul, in felul acesta imi exprim exact parerea, si anume ca totii candidatii sunt niste incompetenti...nici sa vorbeasca nu stiu, si singurul lor plan este sa-si traga ciolanu, nu sa ne reprezinte interesele in comunitatea UE...si in plus...asa ma asigur ca nu-mi fura votul...pentru ca orice mi-ati spune in fiecare an se fura foate multe voturi! Sfatul meu pentru cei care au aceeasi parere fata de candidati si de alegeri, in general, sa mearga sa isi anuleze votul...asa ca un fel de protest!

| marilena a răspuns:

Dragă Guvernatorule,
Sunt mai dezamăgită chiar decât domnul preşedinte, aşa că dacă ar fi după cum simt eu acum, n-am să mai merg în viaţa mea la vot. La ultimele alegeri, văzând sondajele care arătau că e pe cale să câştige PSD-ul, mi-am mobilizat toată familia, l-am scos pe fiul meu de la ora de actorie să meargă să voteze (l-a învoit şi profesoara, spunându-i "du-te, Felix, că dacă ies ăia îţi iau 40% din tot ce câştigi"), l-am luat de la facultate şi l-am dus la secţia de votare, l-am dus înapoi la facultate, m-am asigurat că şi ceilalţi doi băieţi mai mari au fost să voteze, ca până la urmă să se alieze cu duşmanul. Şi acum mă simt vinovată că n-am ştiut cum să-i explic lui Felix, care vota pentru prima oară, de ce a chiulit el de fapt de la facultate. În acest sistem profund imoral, unde primarul sectorului 4 a dat mită ca să îşi ia carnetul de conducere şi în continuare conduce sectorul şi administrează fondurile primăriei, umplând sectorul cu nişte monstruozităţi de plante împletite pe sârme care costă zeci de mii de euro şi miros doar a şpagă, prefer să stau deoparte. Şi pe cine să votez?! Pe EBA, să ajungă în Parlamentul european şi să pună în dificultate departamentul de traduceri, care va trebui să traducă în 23 de limbi oficiale substantivul "succesuri"? Mi s-a cam acrit de la atâta democraţie.

| simona89 a răspuns:

Da, normal ca am sa votez de fiecare data pentru ca si eu si toti avem acest drept pentru ca fiecare are un cuvant de spus, si fiecare vot conteaza! asa ca dupa parerea mea cine nu face un mic efort sa mearga la vot at nici sa nu se planga pe urma k nimic nu merge bine in tara asta.mult succes in continuare!

| costel_5907 a răspuns:

Da, asa e civic

| kalexoss a răspuns:

Păi, monşer, de ce n-aş vota? Pentru că dacă aş face cum unii doar se fac, mi-aş reproşa o viaţă; aşa că, o voi face cum fac eu şi nu cum unii doar se fac. Mai rău este că pe acei care doar se fac, îi vei regăsi pe una din listele pe care, tu, alegător conştiincios, vei pune ştampila. Of, de-ar fi fost măcar invers...De bine de rău, vorba românului, nu există pădure fără uscături (dar mai degrabă, invers, adică "uscături fără pădure" pentru că se vede limpede că "pădurea" e... minoritară). În consecinţă, printre cei listaţi (probabil la prima strigare!), s-or afla şi niscaiva "amărâţi" cu nume nu tocmai sonore, care parcă-parcă ar mai şi vrea să facă puţin, sau mai mult - cât s-o putea, ceva, la o adică, pentru Românica asta veselă de tristă. Aşa că, monşer, de ce n-aş vota mă rog?

| adrian_4099 a răspuns:

Nu votez! De ce? Degeaba...as vota!

| adrian07geo a răspuns:

Nu votez pentru ca nu am timp sa vad cine merita. Poate doar daca am un prieten care apartine unui partid.

| liviutz62 a răspuns:

Nu. Este pentru prima data de cand am dreptul de vot, am 47 de ani, cand nu ma voi prezenta la scrutin. Este adevarat ca cine nu voteaza nu conteaza, dar in momentul in care nu mai ai nicio altenativa la batjocura din viata tarii ma tem ca aceasta este solutia. Pacat!

| niky2000 a răspuns:

Nu prea mai merita! nu se face mai nimic pentru Romania doar pentru anumite persoane cu influenta! banii care vin de acolo nu sunt folositi unde trebuie, doar in mica parte iar noi suntem mintiti in fiecare campanie pentru a obtine votul nostru! Nu cred ca se mai merita sa le dam votul! si, apropo ma intreb daca nu ar mai vota nimeni cum s-ar descurca?

| ildiko a răspuns:

Da, pentru ca este dreptul dar si obligatia fiecarui cetatean al acestei tari. A nu merge la vot nu mi se pare un lucru demn de lauda, o grozavie, etc., dimpotriva.

| gabidinco a răspuns:

Nu cred ca voi vota. Nu m-a convins nimeni inca. Nu s-a discutat despre ce se va face in plan extern, ci doar au fost laude cu ce s-a "realizat" pe plan intern.

| marius_6532 a răspuns:

Votez... si o sa votez impotriva celor care vor sa readuca dictatura in Romania, sper ca si altii sa faca la fel...

Întrebări similare