Am o mini-lista:
-diary of a wimpy kid 1, 2 si 3 ( exista si filmul )
-inima de caine de Bulgakov
-colectia DUNE
-poezii de toparceanu ( mie-mi place foarte mult cum sunt scrise.)
Sper sa te ajute cu ceva. Sincer acum nu prea-mi vin in mine, dar la 12-13 ani ar trebui sa citesti Jules Verne. Sau poeziii de Eminescu, Toparceanu. Cauta si schitele lui Ion Luca Caragiale. Sunt deosebite. Asta daca nu le stii deja. Le poti citi ( tot ce ti-am scris pana acum ) pe net. Cauta si tu o biblioteca online si le poti citii. Sper ca te-am ajutat.
Dincolo de nisipuri, de Fanus Neagu, Baltagul, Morometii ( la inceput ca am crezut ca o sa fie naspa, dar dupa ce am citito...vaii ii supperr, cel putin mie mi-a place :X) etc
Pai... iti recomand o colectie de carti,, Egiptul Antic,,, scrise de Wilbur Smith. Prima : Razbonicii Nilului. A doua: Al saptelea Papirus. A treia: Magul. Si a patra: Cautarea. A cincea este inca in dezvoltare. Cartile sunt pur si simplu superbe. Acum, ramane la latitudinea ta daca vrei sa le citesti. Sper ca te'am ajutat. A si, mai e o serie buna, intitulata : Cronicile Wardstone. Despre fantome, vrajitoare si magii. Spor la citit. Pa pa! [ P.S. am 13 ani ]
Nu stiu cat de buna este dar mie mi-a placut :Amurg,Luna noua, Eclipsa, Zori de zi si Jurnalele Vampirilor :Intoarcerea
Eu tot 13 ani am si cel mai mult mi-a placut Sherlock Holmes, Omul invizibil si comoara din lacul de argint
Incearca sa citesti (daca nu ai citit deja) niste carti superbe, nu le-am putut lasa din mana:
* cei trei muschetari + continuare Dupa 20 de ani
* Contele de Monte Cristo
* Laleaua neagra
si o sa ma mai gandesc
Magie de-a dreptul ucigatoare si vraju de-a dreptul ucigatoare! sunt cele mai buna carti ever! le-am citit si am ras in hohote.cred ca le gasesti la librarie sau le poti comanda de pe net
Suflete pereche... titlul suna cam "siropos" dar e o carte pentru toate varstele si e foarte foarte interesanta, cartea mea preferata o recomand din tot sufletul.
ai aici un link de unde poti sa vezi cam despre ce e vorba si de unde poti sa o comanzi la un pret bun
http://www.librariaonline.ro/......-p10000420
FUNDA?:*
Eu ti-as recomanda Statia Polara de Matthew Reilly,Pe urmele lui Vermeer de Blue Balliett, Bestia de Alex Flinn si alte cateva serii de carti:Alex Rider de Anthony Horowitz, Harry Potter de J.K.Rowling,Cronicile din Narnia de C.S. Lewis, Percy Jackson si Olimpieni de Rick Riordan si Scoala de Vrajitorie de E.Rose Sabin
Harry Potter,Alex Rider:Superspionul Adolescent, Narnia, Bestia si Pe Urmele lui Vermeer
"David Copperfield "- Charles Dickens
"The Secret Garden"- Frances Hodgson Burnett
"Singur pe lume " - Hector Malot
Dacă eşti băiat poţi citi secretele băieţilor e interesantă dar mai ales amuzantă
Colt Alb e buna? Am citit-o si e putin plictisitoare la inceput, dar dupa aia chiar devine interesanta. Daca nu iti convine, iti recomand sa citesti Singur pe lume sau Legendele Olimpului...
Jurnalul unui pusti sau diary of a wimpy kid (oricare) sau singur pe lume http://adf.ly/2VGbR
Harry potter. amurg...invocarea.gazda...10 negri mititei.doi ani de vacnta.moarte in nori. jurnalele vampirilor.academia vampirilor. joc dublu
Tot ce poti de Jules Verne e(din punctul meu de vedere) cel mai bun
il ador:X:X
ocolul pamantului in 80 de zile
de la pamant la luna
pilotul de pe dunare
tot ce vrei
si eu am tot 13 si sunt extraordinare:X:X
Joanne întreabă:
SummerSmile97 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: