Am o mini-lista:
-diary of a wimpy kid 1, 2 si 3 ( exista si filmul )
-inima de caine de Bulgakov
-colectia DUNE
-poezii de toparceanu ( mie-mi place foarte mult cum sunt scrise.)
Sper sa te ajute cu ceva. Sincer acum nu prea-mi vin in mine, dar la 12-13 ani ar trebui sa citesti Jules Verne. Sau poeziii de Eminescu, Toparceanu. Cauta si schitele lui Ion Luca Caragiale. Sunt deosebite. Asta daca nu le stii deja. Le poti citi ( tot ce ti-am scris pana acum ) pe net. Cauta si tu o biblioteca online si le poti citii. Sper ca te-am ajutat.
Deci Colectia Nina fetita Celei De-a Sasea Luni
Sunt 4 volume...
Iubesc aceste carti :]
Ba voi ati innebunit :O auzi aici Mircea Eliade la tigani auzi poezii de Toparceanu, Jurnalulul unui pusti ce draq ce credeti ca suntem pe timpu lu'Ceausescu iti recomand tot ce e scris de stepanye marrye si jurnalele vampirilor gazda e superbaaaaaaaaaa si stapanul inelelor...dar citeste acadeemia vampirilor care e miraculoasa.Intr.adevar Harry Potter e draguta da esti prea mare pentru. el eu l.am citit cand aveam 9 ani si le.am citit pe toate deci spor la citit si nu te prostii cu ce au scris romanii
Buna, poti citi Baltagul.e o carte excelenta si te va tine in suspans pana ce o vei termina de citit
Pai... Uriasul Cel Prietenos, Matilda, Mary Poppins, Cum sa-ti dresezi dragonul, Cum sa vorbesti dragoneza, Magie de-a dreptul ucigatoare, viclesufuri de-a dreptul ucigatoare...
Iti recomand cartile Harry Potter,desigur daca nu le-ai citit inca,sunt perfecte pentru varsta ta chiar daca ultimele sunt cam groase,dar daca iti place sa citesti mult atunci nu o sa ai probleme. Dupaia poti sa te uiti la cartile din seria ''Ceva cu adevarat ciudat'' sunt subtiri cartile, dar crede-ma merita citite, eu le-am citit de vreo 5 ori pe fiecare (sunt 3). Desigur,poti sa-ti intrebi si profesoara de romana, pentru ca a facut pedagogie, stie ce ti se potriveste varstei tale
Hei,si eu am 13 ani si ma omor dupa beletristica. daca iti place iti dai cateva titluri:,,Micutele mincinoase",,,Nu plange sub clar de luna",,, Jurnalele Vampirilor ",,, Bestia"...sunt chiar super poate ai aflat deja de Twilight(amurg)-sunt superbe . Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Si eu am aceeasi parere.
Legendele olimpului...eu una atunci am citi si mi-a placut...acum depinde de cat de mult iti doresti sa citesti ceva
Salut eu tias recomanda cartea jurnalul unui pusti e o carte buna despre un pusti care are un frate mai mare nu pare asa super dar cand o citesti nu te mai saturi de cartea aia
Kelley Armstrong -Fortele raului absolut 1, 2, si 3 (nu sunt deloc cum suna titlul)
Iti recomand cartile din volumul de carti Goosebumps.
sunt carti thriller si horror.cel care scrie cartile are 67 de ani, asa ca aceste carti sunt foarte tari...iti recomand carte: Plaja bantuita. Poti gasi cartile la cora militari...paa
Ai putea citi The Vampire Diaryes, Micutele mincinoase sau Gossip Girl. eu am 13 ANI si le-am citit, mi-au placut foarte tare
Joanne întreabă:
SummerSmile97 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: