Poate vocea lui seamana cu a unei fete dar in rest canta frumos.Iar celor care nu le convine faptul ca este o vedeta frumoasa mai bine sa-si tina parerile de rau si invidie pentru ei insisi.Si daca vrea sa scrii "photografie"
in loc de fotografie, este alegerea ei! Asa ca nu va mai luati de catre ea ca nu cantati mai bine decat el! Sincer eu nu sunt fan dar sunt foarte impresionata de cum canta si credeti-ma ca el a avut multe probleme in familie(din cate am auzit) si-si iubeste mult mama iar zvonul ca el ar fi cu Selena nu are o temelie rezistenta! Asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa il criticati.Macar daca ati fi mai talentati decat el ati putea spune tot ce vreti despre el.
Respect fata de el! Atat am de spus!
Da de unde stii tu ca noi nu suntem mai talentati decat el? Poate sunt printre toti "haterii", asa cum ne numiti voi, oameni mai talentati ca el. Si, ia vezi cum corectezi intai gramatica aia inainte sa mai sari cu gura.
Nu-mi pasa de faima penibilei Justin Bieber.Nu sunt invidioasa (cauta in dex ce inseamna gelos).Nu-mi pasa cate vizualizari au jegurile ei.Nici nu-mi pasa ce crezitu.Consider-o in continuare un zeu si lasa-ne in pace pe noi, cei ce facem diferenta intre muzica si gunoi.
Gizăz.
Geloşi? Nu. Sincer eu chiar nu aş vrea să m faima lui. că e plin de fete în juru lui că cică arată bine... Să mori tu?
Nu avem ceva persoanal cu el, adică eu nu am, că nu l-am cunoscut niciodată şi nici nu vreau asta, dar vocea aia a lui... e oribilă... cea mai oribilă. Şi apropo se spune fotografia, nu photografia, că nu îmbinăm acu' engleza cu româna.
Să mori tu?
Știu că nu aveți ceva personal dar de ce îl numiți gay?
Apropo, daca eu vreau asa sa scriu nu te mai lua de mine, că am motivul meu!
De ce? Dar tu nu i-ai auzit vocea? Băi, are o voce de rahat...
Şi totuşi care e motivul să scrii aşa? Să pari mai smecheră? sau. să dai dovadă de prostie. că ăla nu e un cuvânt, nu există.
Vad ca va feriti sa spuneti lucrurilor pe nume doar pentru ca intrebarea a fost pusa de un ( adica o ) beliber.Frate, eu il urasc pe Justin Bieber din toata fiinta mea. De ce? Ce am cu el? Simplu! Omoara orice forma de inteligenta care ii asculta melodiile de mai mult de doua ori.Neuronii mei s-au simtit atacati cand am dat drumul acum ceva ani la radio si am auzit acea balbaiala '' Baby, baby ohh'''.
Mi se pare ca nu esti serios sau serioasa cu intrebarea ta. Normal ca avem ceva cu el : Ne tampeste toate generatiile urmatoare.Si draga stai chill ca nu ma doare pe mine de faima lui. Sa si-o bage intr-un loc specific.
In plus, de ce nimeni nu e gelos pe faima lui Mozart, ah? Sau stai ca asta-i mort, altul: de ce nimeni nu e gelos pe faima lui Joe Cocker? A da, pentru ca nu arata bine.
De aici tragem concluzia ca tu si alti beliberi traiti in ipocrizie, judecand oamenii dupa criterii irelevante in muzica.
In ultimul rand, iti spun ceva, eu am o problema care poate fi considerata personala cu acest copil deoarece a contribuit la prostirea generatiei mele cat si a generatilor urmatoare fapt care ma face sa il detest.
I will kill as much belber's dreams as i can.
Faima...Mai bine un sarantoc, decat o rozatoare pitigaiata ce canta despre nimic.
Moarte lui Beaver!
Folosind "photografia" pentru ca sa scrii fotografie e prea "mainstream" *aici e o aluzie SUBTILA la faptul ca e penibil sa folosesti intr-un enunt in romana, un cuvant in engleza*
Am incercat, crede-ma de mai multe ori sa ii ascult melodiile si nu mi-au placut de loc nici melodiile nici vocea. In plus nu mi-a placut nici cand s-a comparat cu Kurt Cobain si nici cand a copiat(s-a inspirat) cadrul videoclipului Boyfriend de la videoclipul formatiei N'Sync ft Nelly Girlfriend.
Apropo nu da bine cand vorbesi jumate in romana jumate in engleza, iar prostia asta cu "hateri" este o ineptie. Fiecare artist are un public care il place si unul care il diplace.
Pfhoiai … voi nu ațuzit de a spune parerea?
P ce planeta ati trait?
Ce retarzi … nici macar nu stii povestea lui si il critici
Auzi, poveste de viata a avut Eminem, poveste de viata a avut James Hetfield nu asta la varsta e 16 ani. Altii au trecut prin mult mai multe incercari decat bieber insa dupa spusele marelui cantaret pe acesta la ajutat Dumnezeu cu care mai comunica din cand in cand.
Ne pişam pe bibăr. Aşa, la sincron, facem spirale cu jetu' pe mufa lui.
Auziți … știți ceva … voi toți care îl judecați … nu îi știți povestea deci nu îl judecați că eu fac pariu că nici voi nu cântați mai bine decât el … mie îmi place vocea lui!
"Nu îi știți povestea"? Ce poveste? Când era mic se dădeau băieții la el fiindcă semăna cu o fată?
WTF! dupa ce ca ai dat in penibil de muult, acum incepi sa delirezi, spunand ca un gay care inca are muci la nas si falseaza... canta bine! Sper ca tu sa fi singura care gandeste asa ca o iau razna
Îmi pasă de povestea lui? Cam ce poveste ar putea avea cineva ca scuză ca să fie în prezent atât de penibil?
Dar stai liniştită, noi ăştia care comentăm de rău la adresa lui, o facem doar din invidie. Adică sunt sigur că visul oricărui bărbat este să aibă mai puţin testosteron decât pisica lui şi să umezească fete de 12 ani.
Ție ți - ar plăcea să ți se spună gay sau în alte feluri?
Poi o vei lua razna!
Toti Beliberi cred că el poate cânta, asculta cum cânta live in 2012, el nu pune foarte mult autotune in videouri ca selena
Ce poveste frumoasa nu? )))))))))
Pentru tine o să fie mai uşor
Păi...ar fi cam imposibil ca cineva să mă numească "gay" ...deci...
Și dacă stau să mă gândesc, oamenii îl numesc gay cu un motiv, nu?
Pentru unii... ar putea fi.
Mă piş pe faima lui de copil prost.
Nici măcar o fată smiorcăită piţigăiată nu are vocea ca a lu ăla.
Nu am nimic personal cu el, dar nu are voce iar melodiile lui sunt groaznice (dupa parerea mea)
Înca una … ce?
Încă o obsedată, disperată... Încă una.
Chiar nu înțeleg de ce continuați să puneți aceleași întrebări de tot c*catul.
Încă vă mai întrebați ce au unii cu Bieber? Nu e evident?
Muzica lui e de rahat iar el e un mucos enervant, cu nasul pe sus, lipsit de orice urmă de talent + că fața lui mă scoate din sărite.
Ce-avem, domne, ce-avem?
Avem că întrebarea asta a fost pusă de atâtea ori... aș scrie un roman dacă fiecare propoziție din fiecare întrebare s-ar uni într-o carte.
Eu, dacă aș fi băiat, nu aș fi impresionată de estrogenul ce predomină în el, de capul de castron ce îl are, de cum toate fetițele netrecute de prima menstruație în adoră (alea trecute au o vârstă totuși, deci se presupune că mai acumulează experiență și au alte convingeri). Pentru asta să fiu invidios/invidioasă?
Când o să ajungă la nivelul altor vedete preaslăvite pe aici, mai vorbim, dar nu o să fie. Știu că acum vreun an am văzut o întrebare „oare credeți că Justin Bieber va ajunge la nivelul lui Elvis că s-au schimbat vremurile?" Oh, nu, dar nu. Cu gândirea asta o să se ajungă să se aprecieze și lătratul unui câine. Lumea ar trebui să evolueze pe toate planurile, nu să se schimbe gusturile, bărbații să se „desterosteroneze".
Desigur, acum să îți spun ceva și despre cei care nu apreciază muzica lui și haterii. Eu nu am nimic cu el, dar nu apreciez ce face. Haterul despre care vreau eu să vorbesc ascultă alte dejecții muzicale de la același nivel și îl urăsc din spirit de turmă.
Pune-ți poză și cu ce vrei tu, nu ne pasă nouă, dar așteaptă-te la critici căci orice acțiune are consecințe.
Nu trebuie să îmi facă ceva să am ceva cu el. Tu cum procedezi?
Și nu cred că nu o să îți schimbi gusturile, cred că ești încă mică, să vezi cum o să îți piară pasiunea peste câțiva ani, îmbrățisând alte genuri și având convingeri stabile.
Poti sa ai si 50 de ani, ca tot o fetita ramai dupa felul in care te comporti, esti o obsedata bolnava psihic care e indragostita de o muiere care din "intamplare" a ajuns vedeta.
Apropo ...ai 15 ani?!? Incredibil, eu am 16 fetita mica si naiva ce esti! :-p
Poti sa ai si 50 ca tot o disperata ramai, o fetita imatura indragostita de o vedeta (chiar nu-mi place sa-l numesc vedeta dar din pacate e...), si daca pui problema asa... eu am 16 ani fetita mica si naiva ce esti :-p.
P.S.Invata sa scrii si sa stii ca s-au inventat semnele de punctuatie.
OK, OK … nu sunt o mincinoasă așa că voi recunoaște … nu am 15 ani … dar nu e treaba voastră să știți câți am ani am!
Și da … sunt imatură dar mă doare în cot de ce credeți voi așa că, pa, pa!
Cred ca mie mi-ai raspuns. Spun cred, pentru ca mie nu imi arata cui i-ai raspuns la coment. Imi arata: "Beliberforeverhaterstalktomyhand explică:"
Multi inainte, indiferent cati ani ai!
Asta e si ideea, sa te doara in cot de ce zic restul.
Ma bucur ca ai inteles.
Si totusi, ce e o/un Beliber?
Bellatloverforever este Beliberforeverhaterstalktomyhand adica eu!
Ok...Mersi, pentru lamurire!
Beliberi sunt fani forever JB
Nu suntem gelosi pe faima lui, dimpotriva, la inceput in melodia Baby falsa si avea o voce de fetita.
eu unul nu-l agreez pentru ca e un produs al masoneriei menit sa prosteasca copii fara ratiune.
mie nu-mi place, deci il ocolesc, sunt multe persoane talentate care nu sunt promovate excesiv cum e el.
mie nu-mi plac fanii lui extremisti, aia care spun ca niciun cantaret din lume nu canta ca el si ca e cel mai frumos baiat din lume...
cand am vazut la un video pe YT un comentariu al unuia care spunea ca mari legende ale muzicii sunt niste nimicuri pe langa el a incoltit ura mea pentru fanii extremisti ai lui.
si chestia cu bleibar? serios? ce dracu e aia?
Ma doare in anus de JB, si tu esti o alta fetita obsedata de el, du-te si masturbeaza-te cu poza lui, PA PA
" fetita " vezy ce zici că am 15 ani!
Aolo, 15? Fratele meu, eu nici 12 nu am si sunt mai matura si realista.
Oh, mai scuteşte-mă.
Ce-ţi pasă că Biber are hateri? Ascultă-l dacă-ţi place şi încetează cu penibilităţile.
Salut!
Ce repede a ajuns intrebarea populara!
Care e faza cu potografia lui JB? Te opresc eu sau altii sa o pui? Daca te ajuta cu ceva, mie mi se rupe de poza pe care o ai tu sau altii la profil.
Nu am de ce sa fiu gelos ce faima lui Justin Bibar si sincer nu ma intereseaza de el.
Stii, am citit si restul raspunsurilor (cu aproximare) si sincer nu mi se pare ca la 15 ani esti cine stie ce femeie, tot o fetita ramai, tu cel putin ramai in gandire.
Esti libera sa te simti jignita, dar tu asta demonstrezi. Nu am nimic cu JB, nu ascult ce canta (nu imi place, fiecare cu gusturile lui), dar tu cred ca exagerezi.
Cum am zis si mai sus la 15 ani, tu tot o fetita ramai, iar faptul ca te agiti pentru o persoana, care nici nu stie de existenta ta arata destul de multa imaturitate.
Si zi-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca eu sau altii facem misto de JB. Cum unii il plac, asa il si displac altii.
Tu cu gusturile tale si fiecare cu al lui, nu esti avocatul lui JB si mai mult de faptul ca demonstrei ca esti obsedata/disperata, nu demonstrezi nimic.
Chiar daca nu ascult si nu ma intereseaza de JB, numai ca sa-i enervez pe cei ca tine merita sa fac miso de el.
Si asa de curiozitate, ca cica nu esti fana, ce e aia Belibera?
Gradu 2 de obsesie?
Serios, nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, fiecare cu gusturile lui si chiar sunt curios ce e un/o Beliber.
Poi ca să te lămuresc … Beliberi sunt fanii lui Justin pentru totdeauna!
Și da … gradul 2 de obsesie!
"hateri" - Deci asa se numesc acum oamenii ce-si respecta urechile si nu inghit dejectiile?
"belieber" - Deci,sa inteleg ca DEX-ul a reusit, in final, sa introduca acest cuvant ca sinonim usor de detectat pentru cuvantul "oligofren"?
Dar, ce-i mai important, noi suntem gelosi si tu stii imediat sa depistezi cea mai buna muzica existenta si cei mai plini de talent cantareti.Noi suntem hateri ilogici.
E doar un metrosexual. Nimic mai mult.
Photografia? Hai, zău? E aşa mişto să zici jumătate de cuvânt în română, jumătate în engleză? Altă târfă corcitură.