@Willy,
Ah. Ma infurii si erup pe tine. Poti sa te iei de oricine, de mine, dar de 7h30 NU TE LAS sa te iei.
Ai invatat si tu putina engleza si te dai mare, da?
Maine vei avea o dimineata frumoasa pentru ce ai facut azi. O patura din dejectii de canal te va acoperi. Cand vei deschide geamul (ma mir ca ai tu asa ceva si ca si-au permis ai tai asa ceva, asa tata asa fiu incult si idiot!), acesta va fi spart de ploaia de pietre aruncata de cei inteligenti. Cioburile iti vor sari in ochi si vei incepe ziua pierzandu-ti vazul pentru ca m-ai jignit degeaba.
Ratacindu-te prin casa, vei incerca sa iti pui micul dejun si vei incurca Vanishul cu laptele. Vei bea si vei mai avea doua ore de trait pentru ca te-ai luat de ÉrotiqueConseils.
In astea doua ore iti va veni mintea la cap si vei iesi afara cautand sa te sinucizi. Prea tarziu, căci un satelit va cadea peste tine, intamplator pentru ca te-ai luat de 7h30. Ca in Sims2.
Happy end for us.
Antonescu de traia, nici unu din voi nu mai ramanea, respect maresale chiar si din cer sper ca ne feresti de cocalari
! Nu sunt fan Manele DAR... dupa o sticla de "ceva"(Vin, bere, whisky etc etc) majoritatea dintre voi o sa stiti multe manele pe de rost, asa ca...Afirmatia mea este total adevarata!
@7h30 stiam de mult engleza,
Mă si ce dracu te bagi tu, ca n-am inteles? si nu era vorba de raspunsul la intrebarea asta(Jelli) daca nu stii nu te mai baga idiotule. Vai tu marele "rocker" si mori tu ma
Hai pa, de ce dracu mai raspunzi la intrebare daca nu asculti manele? Eu am pus intrebarea pentru manelari. pa
@иeмaиנa si tu vai ce frumos injuri, bai retardatule, cacamas pe mata, de ce mortii mati raspunzi daca nu asculti manele? Ca sa te dai si tu mare "vai cine sunt e ", sa injuri fara motiv.
Imi e scarba de tine, jegosule
@Jelli De unde **** imi cunosti tu familia?
Te joci prea multe jocuri fato. Si tot ce ai zis sa ti se intample tie, draga pitipoanca
muhahahahahahahahahahahahahahha
Http://www.youtube.com/watch?v=v4b3MBkOx5k asta e pentru Gumitsaa si pentru Willy
OMFG deci...wtf o intrebare mai retardata ca asta n-am mai auzit, si cum naiba Bon Jovi e manelist, e ca si cum ai spune ca Eminem canta muzica populara