| Alinnnn a întrebat:

Ce manele noi sthiti 2011?!

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Bon Joviwinking

60 răspunsuri:
| AndreeaAnd a răspuns:

Get a life !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata muzica house produsa in Romania actual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, hei! De ce imi spui ca as face ceva rau ascultand manele (desi nu ascult, daca vrei crede-ma daca nu, iar nu imi pasa), din moment ce tu faci asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba...ăsta sau asta! Ascult rock, de ce nu ma crezi? Ce dracu ai cu mine, tu nu ai viata decat sa faci presupuneri idioate si false?

Ai stat tu in urechile mele 24 din 24 sa vezi ce muzica ascult si sa ai certitudinea ca mint?

Ohh, mai du-te dracului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Willy,
Ah. Ma infurii si erup pe tine. Poti sa te iei de oricine, de mine, dar de 7h30 NU TE LAS sa te iei.
Ai invatat si tu putina engleza si te dai mare, da?

Maine vei avea o dimineata frumoasa pentru ce ai facut azi. O patura din dejectii de canal te va acoperi. Cand vei deschide geamul (ma mir ca ai tu asa ceva si ca si-au permis ai tai asa ceva, asa tata asa fiu incult si idiot!), acesta va fi spart de ploaia de pietre aruncata de cei inteligenti. Cioburile iti vor sari in ochi si vei incepe ziua pierzandu-ti vazul pentru ca m-ai jignit degeaba.
Ratacindu-te prin casa, vei incerca sa iti pui micul dejun si vei incurca Vanishul cu laptele. Vei bea si vei mai avea doua ore de trait pentru ca te-ai luat de ÉrotiqueConseils.

In astea doua ore iti va veni mintea la cap si vei iesi afara cautand sa te sinucizi. Prea tarziu, căci un satelit va cadea peste tine, intamplator pentru ca te-ai luat de 7h30. Ca in Sims2.

Happy end for us.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, deci care-s rockerii si care-s manelarii? Ca din balacareala asta nu rezulta clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa faceti crima pentru Bon Jovi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu "stiu" nici-o manea scarboasa din 2011 happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca Bon Jovi sunt manelisti sau nu dar stiu ca manelele si melodiile lor exprima foarte putin pentru mine.Lasati-va fratilor de manele si de Bon Jovi dar voi faceti ce vreti.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

And1, esti prost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma retrag din cearta ca deja a capatat pagini. Tind sa cred ca esti un troll si ca nu se poate discuta cu o asemenea persoana.

@and1, esti f******t in creieri.

| MariusMarius96 a răspuns:

Antonescu de traia, nici unu din voi nu mai ramanea, respect maresale chiar si din cer sper ca ne feresti de cocalariwinking

| Lukian a răspuns:

! Nu sunt fan Manele DAR... dupa o sticla de "ceva"(Vin, bere, whisky etc etc) majoritatea dintre voi o sa stiti multe manele pe de rost, asa ca...Afirmatia mea este total adevarata! big grin

| Alinnnn explică:

Deci @7h30 Bon jovi e manelist?thinking

| Alinnnn explică:

@7h30 Bon jovi ăla e manelist?

| Alinnnn explică:

@Jelii nu am zis ca e ceva rau, dar nu te mai da ceea ce nu estiwinking

| Alinnnn explică:

@Jelli nu a zis ca e ceva rau, dar nu te da ceea ce nu estiwinking

| Alinnnn explică:

@ÉrotiqueConseils, tu vorbesti?raised eyebrows

| Alinnnn explică:

@ 7h30 Die Mother Fucker Die!

| Alinnnn explică:

@7h30 stiam de mult englezawinking,
Mă si ce dracu te bagi tu, ca n-am inteles?raised eyebrows si nu era vorba de raspunsul la intrebarea asta(Jelli) oh go on daca nu stii nu te mai baga idiotule. Vai tu marele "rocker" si mori tu mawinking
Hai pa, de ce dracu mai raspunzi la intrebare daca nu asculti manele?raised eyebrows Eu am pus intrebarea pentru manelari. paoh go on

| Alinnnn explică:

@иeмaиנa si tu vai ce frumos injuri, bai retardatule, cacamas pe mata, de ce mortii mati raspunzi daca nu asculti manele? Ca sa te dai si tu mare "vai cine sunt e ", sa injuri fara motiv.
Imi e scarba de tine, jegosule oh go on

| Alinnnn explică:

@Jelli De unde **** imi cunosti tu familia?raised eyebrows
Te joci prea multe jocuri fato. Si tot ce ai zis sa ti se intample tie, draga pitipoanca smug
muhahahahahahahahahahahahahahha

| Alinnnn explică:

@Via Jelli e manelara.

| Alinnnn explică:

@7h30 Eu te-am intrebat pentru ca am vazut ce a zis GrimReaper oh go on

| Alinnnn explică:

@7h30 sau mai bine te-ai uita tu ce ai scris, ba!

| ViPeR_5346 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=v4b3MBkOx5k asta e pentru Gumitsaa si pentru Willy

| Magnus a răspuns:

OMFG deci...wtf o intrebare mai retardata ca asta n-am mai auzit, si cum naiba Bon Jovi e manelist, e ca si cum ai spune ca Eminem canta muzica populara

| OnOn a răspuns:

Uuuu manelistule

| DulcheLollypop a răspuns:

Fara menele!laughing

Întrebări similare