Arata ca un tzigan borat venit din ghena de gunoi si canta ca un gay frustrat. Cat despre melodii, zici ca s-a dus Guta si a umblat in FL Studio de au iesit melodiile alea.
"P.S Am scris tzigan cu "tz" fiindca se modifica "Rrom". Cata idiotenie frate! Aia sunt tzigani toata ziua, notiunea de rrom e o porcarie. De aia confunda o lume intreaga rromii cu romanii."
Bafta
Conecte-r e un cocalar împuțit, face de ras și țiganii.
Nu, nu-mi place.
Arată ca un cur de cioară.
Conecterlive, dacă eram mă-ta dormeai pe preș ( cu indulgență)
mhn24, nu merită cocălaru ăsta să audă una dintre cele mai frumoase melodii de pe pământ.
Sincer acum, de ce toată lumea care a dat răspunsuri contra Connecte-r a primit mesaj de la tine și eu nu? Mă simt neglijată, pe mine de ce nu mă înjuri? De ce? Ce-am făcut să merit asta?
Dragă conecterlive, eu am mereu ceva de spus numai că nu se găsesc oameni care vor să și asculte, crede-mă dacă spuneam eu ce cred despre Connecte-r al tau fără cenzură începeai să plângi așa că te sfătuiesc să nu mai zici că n-am ce sa zic, dacă nu zic nimic poate o zic ca să nu rănesc sentimentele unui copil de 10-12 ani îndrăgostit de o cioară borâtă.
THE END.
Vrei să îți spun mai mult?
Ba voi astia care-l idolatrizati pe Connect-r, daca chiar aveati creier trebuia sa va asteptati la raspunsuri negative, chiar daca sunt cele mai multe.
PS: Connect-r suge mult si bine, la fel si muzica lui.Cu asta ma alatur si eu celorlalti.
@ connecterlive
Tu nu stii nimic despre mine si scoti cuvinte aiurea din geamantan? Imi pare rau despre tine atunci.
La 100 de raspunsuri ii dau lui giuly o bere!
UPDATE: ba, ia gata cu raspunsurile, puneti frana.Nu vreau sa se ajunga la 100
Macar daca ar sti sa injure.cu ce o injur eu.asa ma injura si ia inapoi.aaa.si a recunoscut ca are 12 ani.deci nu va mai chinuiti
Mi-e milă de mine că o să fac asta la întrebarea asta...
http://www.youtube.com/watch?v=Xe3qdcQtqIA
This is music...
Cine a zis că mă iubesc părinţii? Mă rog, bunicii mă urăsc - şi eu pe ei. De părinţi... tata-i în Italia, nu vorbesc cu el decât din an în Paşte, iar maică-mea face crize.
Ok, asta e off-topic...
N-o să vă vină să credeţi că acestui cocalar i-a plăcut melodia pe care am pus-o în răspunsul anterior.
Stii ce nu inteleg eu? Cum de nu te-a dat mama ta afara din casa... sa-mi fi pus mie taraganatul ala sa-mi "cante" ca te radeam de pe fata Pamantului.
Îţi dai seama...ar fi cea mai mare realizare a ei de până acum. Ce proastă frate...mai are puţin şi îi ridică statuie ţigănoiului, da' nici nu ştie să îi scrie corect caricatura de nume. Ptiuuu
Îmi place și el, și muzica lui (dacă se poate numi așa), la fel cum îmi plac durerile menstruale. :X:X:X:X:X:X
Și crezi că mă vei face să îmi schimb părerea cu mesaje private? NU reușești. Ba din contră, m-am ales cu o porție sănătoasă de râs. Și îți spun din nou, Connect-r suge!
Mah...dar sunteti chiar tzigani...si nesimtiti,
nu stiti sa apreciati un talent!