Parerea? -Ador muzica lui
Daca-mi place? -HELL YEAH! :X
Cum arata? Connect`r is hawwt
Arata ca un tzigan borat venit din ghena de gunoi si canta ca un gay frustrat. Cat despre melodii, zici ca s-a dus Guta si a umblat in FL Studio de au iesit melodiile alea.
"P.S Am scris tzigan cu "tz" fiindca se modifica "Rrom". Cata idiotenie frate! Aia sunt tzigani toata ziua, notiunea de rrom e o porcarie. De aia confunda o lume intreaga rromii cu romanii."
Bafta
Îmi place și el, și muzica lui (dacă se poate numi așa), la fel cum îmi plac durerile menstruale. :X:X:X:X:X:X
In primul rand e Connect-R si da, imi place muzica lui. Are melodii destul de faine.
Mah...dar sunteti chiar tzigani...si nesimtiti,
nu stiti sa apreciati un talent!
Și crezi că mă vei face să îmi schimb părerea cu mesaje private? NU reușești. Ba din contră, m-am ales cu o porție sănătoasă de râs. Și îți spun din nou, Connect-r suge!
Macar daca ar sti sa injure.cu ce o injur eu.asa ma injura si ia inapoi.aaa.si a recunoscut ca are 12 ani.deci nu va mai chinuiti
Îţi dai seama...ar fi cea mai mare realizare a ei de până acum. Ce proastă frate...mai are puţin şi îi ridică statuie ţigănoiului, da' nici nu ştie să îi scrie corect caricatura de nume. Ptiuuu
Mi-e milă de mine că o să fac asta la întrebarea asta...
http://www.youtube.com/watch?v=Xe3qdcQtqIA
This is music...
Conecte-r e un cocalar împuțit, face de ras și țiganii.
Nu, nu-mi place.
Arată ca un cur de cioară.
Stii ce nu inteleg eu? Cum de nu te-a dat mama ta afara din casa... sa-mi fi pus mie taraganatul ala sa-mi "cante" ca te radeam de pe fata Pamantului.
Pai...ii detest muzica, detest felul in care arata iar el e...un altul plin de figuri.i s-a urcat "faima" la cap
Conecterlive, dacă eram mă-ta dormeai pe preș ( cu indulgență)
mhn24, nu merită cocălaru ăsta să audă una dintre cele mai frumoase melodii de pe pământ.
Cine a zis că mă iubesc părinţii? Mă rog, bunicii mă urăsc - şi eu pe ei. De părinţi... tata-i în Italia, nu vorbesc cu el decât din an în Paşte, iar maică-mea face crize.
Ok, asta e off-topic...
N-o să vă vină să credeţi că acestui cocalar i-a plăcut melodia pe care am pus-o în răspunsul anterior.