Într-un interviu pentru CNN, superstarul canadian de nici 17 ani, s-a declarat profund marcat de imaginile cu orfelinatele din România pe care le-a văzut la televizor.
În România, afirmă Justin Bieber, sunt mulţi orfani care nu sunt niciodată atinşi sau iubiţi. "Vreau să merg acolo şi, pur şi simplu, să-i ţin în braţe", a adăugat Bieber.
El a mai spus în interviu că se gîndeşte la idolul lui, Michael Jackson, ori de cîte ori vede copii cu o viaţă grea şi se simte obligat să-i ajute.
Pentru cine nu ştie, Justin Bieber are deja, la aproape 17 ani, un album de studio, două turnee din care unul mondial, numeroase premii, 17 de milioane de fani numai pe Facebook şi milioane de discuri vîndute în întreaga lume. Totul în numai doi ani de carieră.
Vine sigur a spus intr-un interviu ca in 2011 va veni sa ajute copiii orfani de la noi din tara.Mor de nerabdare! a spus: vreau sa merg in Romania pentru ca sunt socat de toate imaginile cu copiii orfani sunt siguur ca sunt lipsiti de dragoste si cand o sa-i vad am sa-i imbratisez
Alexa_love17 Copil prost ce esti, cred ca esti o fata batuta de soarta care nu a auzit de altcineva decat de Justin Bieber si nici nu cred ca stii ce gen de muzica canta. Te dai tu mare si tare aici ca ai Msn-ul sau. Daca-l ai impusca-te si ai rezolvat totul. Creca tu erai Vaca-Grasa Verginica aia
Pai am auzit ca vine...
Adica asa a zis la radio ca suntem in planu lui de viitor...
http://twitpic.com/1ckgab/full
Sincer chiar as vrea sa vina...:D
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: