| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie foarte bine d eromania... a spus ca vrera s avina in Romania pentru orfani pentru ca avem multi parinti. si copii care nu stiu ce este iubirea... pentru ca sunt orfani si ar vrea s vina in Romania in 2011

| Elenutza_9534 a răspuns:

Si eu sunt fan "Justin Bieber" si concertul din vara s-a anulat din c auza unui conflict cu autoritatile. Justin a spus ce se poate sa vina in Aprilie cu un concert incedndiar. Sa-i tinem pumnii.winking big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu dar va veni...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in Romaniawinking...pentru ai ajuta pe copii orfani...happy

| didy971 a răspuns:

Asteptati mult si bine pana vine el in Romania...

| didy971 a răspuns:

Da toti sunteti fani Justin Bieber, dar niciuna nu stiti cand vine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntetzi toate fraiere

mai uitatzva si voi p nnet sa vedeti ca incepand dn 2010 justin a inceput sa se implice in apararea drepturilor copiilor si din 2011 incepe chiar din Romania.

va veni in bucuresti, in timisoara, in constanta, in iasi si in CLUJ!

va consderati fani nraiti ai lui Justin dar de fapt nu stiti nimic despre el tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in Romania! Im marti de ziua lui.Sunt un mare fana pentru ca si eu sunt nascuta tot in martie suntem aceeasi zodie.Ma rog eu am fost la 9 concerte si stiu cand, unde si cat costa biletul la urmatorul concert din 4/01/2011. A anuntat si la stiri ca vine in Romania ca sa dea un autograf si bani copiilor orfani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da a auzit de Romania. unchiul lui scooter brown (managerul lui) a locuit in ungaria.si a fost si prin Romania de multe ori.si o sa vina in 2011 ca sa doneze bani orfanilor de aici happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey si eu sunt un mare fan a lu` Justin Bieber nu cred ca va veni, dar sa speram ca intr-o buna zi va sosi si la noihappy I Love Justin Bieberlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca vine in 2011. dar nu stiu in ce zi. sper sa vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca vine in 2011. dar nu stiu in ce zi. sper sa vina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ziua luna si anul!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2012 ca vine cu apocalipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cand..."cand sa-r putea"...eu il ador pe JUSTIN BIEBER si sper si eu din tot sufletu sa vina dar in lista cu numele tarilor in care merge in turneu nu apare nici o ROMANIA si daca o zis in interviuri ca "se gandeste" asta nu inseamna ca o sa vina in ROMANIA ii o tara de *** (sczatimi vocabularul) dar cam asa este. Ii dau dreptate lu:alexa_love17
ce credeti ca o sa mearga in orase numai daca se duce sa viziteze un muzeu care vrea neaparat sal vada da o sa vina in bucuresti nu saracu se duce de ex: la constanta laughing si cred ca ar veni in Romania da cred ca se gandeste "daca pun picioru pe strada si raman gol " si nu din cauza fanelor ci din cauza HOTILOR ca multi oamenii din Romania serviciul asta il au laughing.
-----------------Si alea care spun "VAI ca am vb cu justin pe mess chatterbox "cica" sunteti duse nu mai spuneti minciuni si absurditati! laughing ca matzi spart de ras laughing el foloseste MSN DĂĂĂĂĂĂĂ daca ati fi auzit saracele de voi ce ii ala poate poate nu mai spuneati asa niste tampenii da cum lumea ii cam... sa nu vb urat nah ce sa le ceri atata stiu ...DEci in final vreau sa spun laughing "(asa sa am si eu o incheiere la referatu astarolling on the floor)" va spun ca Justin Bieber daca vine, vine cred ca peste vreo catziva (sopeeer macar atunci :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X) ani cand nu mai are pe unde merge si spune "hai sa trec si prin Romania aici ca sa zic ca am fost " ----------THE END laughing am cam terminat de spuslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da cred ca a auzit de Romania chiar am inteles adica am vazut la stiri ca va ajuta orfanii din Romania deci a auzit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va veni iarna asta, pentru un concert caritabilbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingtare frate! deyuta da.ne si noua id lui daca il ai! sau iti place sa minti?

| OhMyBieber a răspuns:

Uite poate te ajuta asta :"Justin, in varsta de doar 16 ani, a declarat ca va face tot posibilul sa ajute cat mai multi orfani si ca va incepe cu cei din Romania".

`In Romania sunt foarte multi orfani lipsiti de afectiune, care nu sunt niciodata magaiati sau iubiti. Vreau sa ajung cumva la ei si sa ii strang in brate`, spune Bieber intr-un interviu pentru CNN.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine cand mor eu
ps. vreau de ziua mea un pistol si un bilet la concertul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce N-as da sa vina pe 5 mai in bucuresti ( ca asta e capitala ) ( Nu Constantalaughing ) Pentru ca pe 5 mai e ziua mea sigur as merge:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in vara, in 2011! am vorbit cu el pe messenger! mi-a dat numarul lui de telefon pentru fani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In vara 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in 2011love struck
cred ca in aprileielove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in curand a aratat la pro tv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate persoane nu au fost in america, dar u crezi ca daca mergi acolo te intalnesi cu vedetele pe strada, bai copile nu mai visa...si eu sunt fan justin dar nu cred ca va veni dar daca vine aflu ceva revin pe acest sit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il ador pe Justin Bieber:X
am auzit ca vine in 2011...gasesti mai multe pe internethappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in Romania in primavara big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La vara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: