| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
| MihaelaaC a răspuns:

Am auzit ca...in 2012 are concert in europa.concertul se desfasoara din luna martie pana pe 14 aprilie.nu stiu sigur cand vine la noi, dar sth k vine sigur! app: JBlove struck

| ted a răspuns:

Sa speram ca NU vine deloc.

| Frumusik_2784 a răspuns:

Sunt unul din fani lui si mi-as dori nespus sa vina la noi in tara. Daca nu sa sperram ca vom ajunge si noi mari [vedete ] si il vom intalni

| MihaellaaMikky a răspuns:

Nu pot intelege de ce unii se baga singuri in seama. Daca nu iti place JB frate, nu te mai baga in discutie doar de dragul de a deveni popular.Trebuie sa existe intotdeauna raspunsuri de genul:"Impusca-te"sau altele.Si apropo, sa mai speram ca o sa vinalove strucklove strucklove struck!

| portocala a răspuns:

A auzit de Romania.
sunt sigura ca a auzit.
Anul acest nu vine, deja se stie turneul lui
Nu se stie sigur cand vine.
si altii care spun ca au vorbit cu el, sunt aberatii! Nu au alte fane din USA msn lui si au cele din Romania.
nu mai spuneti prostii.

| alexa_love17 a răspuns:

Dar Consatnta mai noua e capitala Romanieilaughing? Si eu nu stiulaughing

A da nu stiam ca mai noua Constanta e capitala Romanieilaughing
Draguto vedetele din alte tari vin numai in capitale nu si in orasewinking
Nu iti spun cu rautate doar ti'am zis ca sa stii:*

Este deja in turneu in Europa mai catati si voi pe netwinking

Ai dovezi ca nu am msn luiraised eyebrows?
Nu deci guradon't tell anyone

Dragutelor se vede ca mintiti de ingheata apelewinking
Justin e deja in turneu in Europa mai documentativa si voi de pe nethappy Ca de asta e netul nu sa stai pe mess si sa vb cu toti copii sa nu ma exprim altfelbig grinwhistling
Se vede ca nu stiti nimic despre Justin
Si va dati mari fane waw ma'ti impresionat

| RayWilliamJohnson a răspuns:

@anonim applause

| simii_4064 a răspuns:

Decii...anu asta nu vine sigur pentru ca concertele lui in europa incep peste cateva zile si am vazut lista si noi nu suntrem pe ealaughingsad. asa ca anul asta nu avem sansesad. funda?smug

| DevilAnny a răspuns:

O sa vina pe 21.12. 2012. E un virus pentru umanitate, "fani" ai lui Justin Shitber! >.>

| Bodri a răspuns:

Niciodata!

| martianul_7838 a răspuns:

Si eu sunt un mare fac al lui si stiu decat anul cand vine dar data si ora inca nu s'au stabilit.
El va veni in 2011

| ioana_8583 a răspuns:

Niciodata

| geoxx a răspuns:

Desigur ca o sa vine! peste cativa ani dar o sa vina! NU SE POATE SA NU! am auzit ca prin aprilie 2011 sau ceva...

| deyutssa a răspuns:

Eu am id lui mi-a dat web si l-am intrebat daca va vace un concert in romania si a spus ca s mai gandeste

| deyutssa a răspuns:

Eu am id lui la inceput nu l-am crezut pana mi-a dat web apoi l-am intrebat daca va face un concert in romania si a spus ca s emai gandeste

| simona1996 a răspuns:

Din cate am inteles eu JB va veni prin aprilie anul acesta.concertul ar fi trebuit finalizat si pus in practica de catre producatori pna acum dar au avut niste probleme cu autoritatzile asupra unor clauze din contract:X sa speram ca anul acesta va veni intr-adevar:X

| emi_7750 a răspuns:

Daca erai un fan asa cum zici stiai ca vine an concertul de caritate an bucuresti asa cum a fost si anul trecut si acu 2 ani si acu 1 an dar ti-as sugera sa te uiti pe secretul lui justin biber hai pa,, fano''

| DyaNNa01 a răspuns:

Nujtiu daca stiti dar J. B trebuie platit. si nu cred ca accepta maruntisuri de la basescu. Deci putem astepta mult si bine. poate peste vreo 20 de ani vine... dar atunci poate nu va mnai fi asa cum este acum deci. Eliminati-va sperantele. Cu basescu presedinte J. B no sa pupe nici macar granita dintre ungaria si Romania. laughing. DEci. Baftawinking

| DyaNNa01 a răspuns:

Nustiu daca stiti dar J. B trebuie platit. si nu cred ca accepta maruntisuri de la basescu. Deci putem astepta mult si bine. poate peste vreo 20 de ani vine... dar atunci poate nu va mnai fi asa cum este acum deci. Eliminati-va sperantele. Cu basescu presedinte J. B no sa pupe nici macar granita dintre ungaria si Romania. laughing. DEci. Baftawinking

| DyaNNa01 a răspuns:

laughing Joi la vara. doamne ce copii tampiti eventual prin 2012 vine in Romania cand si noi o sa pastem laughing

| DyaNNa01 a răspuns:

Joi la vara. J. B nu va venit in Romania. sau poate peste 20 de ani cand o sa pastem :X. Doamne. pan` la urma asta este

| roxanaJB a răspuns:

Votati tara in care vreti sa ajunga justin bieber http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Love_Me multumesc va veni in vara! am vorbit cu el

| roxanaJB a răspuns:

Votati tara in care vreti sa ajunga justin bieber http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Love_Me multumesc si va veni in vara :D am vb eu cu el!

| roxanaJB a răspuns:

Votati tara in care vreti sa ajunga justin bieber http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_Love_Me multumesc si va veni in vara anului 2011 :D am vorbit eu cu el

Întrebări similare