Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?
Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.
Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).
Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes!
Eu nici una ma infinit ca ma plictisesc la un moment dat de ele acum nu prea cred ca ati asculta la infinit nici unu numai vorba e de voi da no fie
The Smiths - There is A Light That Never Goes out
http://www.youtube.com/watch?v=n-cD4oLk_D0
Niciuna. daca ai face asa ceva chiar daca teoretic ai fi pe o insula ar insemna ca numai esti intreg la minte si ar trebui sa te gandesti serios la un psihiatru avand in vedere ca aceasta intrebare este TEORETICA
Queen - "Show must go on". Atit titlul, cit si mesajul cintecului, dar mai ales linia melodica ar fi o puternica motivatie pentru ca "show-ul" vietii mele sa continue, chiar naufragiat fiind. Si, pentru ca e o melodie care nu "moare", cred ca nu m-as plictisi de ea niciodata.
Toate melodiile sunt placute numai ca unele sunt mai bine muncite iar altele nu dar asta nu inseamna ca nu sunt placute si pe toate le-as asculta pana la infinit pentru ca vocea, instrumentele si cel mai important lucru sa lucrezi cu inima te face sa te simti bine.
You me at six- No one doesit better (trezeste vechi amintiri legate de anumite persoane)
Este imposibil să ascult doar o singură melodie.
Ca fapt divers... playlist-ul din MP3 player-ul meu este neschimbată de vreo 5 ani. Ascult aceleași melodii zilnic și nu mă satur de ele.
Morandi-Angels o ascult dimineata cand ma duc la scoala, si cand ma intorc sau cand am nevoie de clipe de singuratate
Timbaland - Apologize ft. OneRepublic : http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y