Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Mmmm @andy04, eu sunt fana. Si nu, nu as lesina
Majoritatea fanelor NU ar lesina.
A si apropo sunt 6 milioane de fani pe twitter, 18 pe facebook. Just saying!
Bună
Păi e logic că toate fanele lui [1 mil câte o avea]
Dar ar fi culmea să leșine decât 1
Pa, pa
In nici-un caz eu! Eu l-as incuraja. Bine.Hai sa nu fiu rea Dar.nu imi place de el.DELOC.
Eu sigur nu! Mi-as lua camera si as filma momentu'. Asa ceva nu se poate rata, vezi doar o data in viata!
As lesina eu. Dar stii de ce?
Moaaama Justin Bieber sare de pe cladire. Nu pot sa cred! Mi s-a implinit dorinta! Atunci as lesina de fericire si cand m-as trezi, as tipa: N-AI TUPEU!
Ce va mai inspirati din bancul cu Guta...
eu n-as lesina. as sta si as admira privelistea.
Cred ca 99, 9% din adolescente ar lesina . Eu sunt dintre cei 0, 1% din oameni care ar striga,, N-ai tupeu, n-ai tupeu ''.
Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Cola; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa punk le-as baga la fanele lui; punk si rock \m/!
Varta justin bieber
Ce mort in cada ii si ala
Se baga pe felie cu beyonce, cu kim nu stiu cum`
Sari, du. te dracu.
Da nu din varfu unei cladiri, din avion
Eu as fii singuru care si-ar lua un scaun cu floricele + bere si ar striga " Nu ai tupeu? "
Care mi se alatura?:X
Oricum daca moare baiatu ala fanele ar sapa si un tunel secret ca sa ajunga la mormantul lui sau daca ar muri fanele i-ar rupe bucatele din corp si le-ar inrama yuk
Apai majoritatea, dar cum era de asteptat eu voi striga nai tupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu!