Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Eu asi lesina baa de fericireca se aruncada-l inkolo de,, pitziponc'' se trezi si asta mare vedeta peste noapte
Adica scuze pentru ce scrisesem mai devreme asa erau niste zvonuri. Dar acum cred ca nu sunt reale.Si totusi unele fete cred ca e frumos.
Eu as zice, N-ai tupeu sa sari N-ai tupeu, lool ca nu are tupeu), As vrea sa sara de pe zgarie nori in cap.
M-as duce sa il imping si dupa l-as privi sadica picand in cap, strivindu-si peruca de poponar.Nu cred ca am atata noroc. poate il impusca cineva sau macar il bate cand vine in Romania.
Eu NU sunt sigur una dintre ele!
e un frumusel, dar nu lesin dupa el...
are dreptate andy04...peste 5 milioane, sigur...
Muuuuulte.cred...dar eu nu as lesina chiar daca imi place cum canta.+ca nu stiu dc ar sari el de acolo. poate ca e el mai nebunatic dar nici chiar asa
Pai...nu chiar toate fanele adica toate fanale dar in afara de mine care as muri pe loc sau mas duce dupa el!
Oooo ar fi super eu as fi acel 1 % care ar lua un ceai la terasa strigand " hai sari nu ai tupeuuu fricosuleee " ce sa-i faci daca adolescentele nu inteleg ca cei din jurul lui beber fac banii si seama lor
Cu siguranta eu nu as lesina...nu stiu ce vad unele fete la el e doar un pusti de 16 ani care nu are ce face.pssttt diin cate cred eu si din cate am auzit Justin Bieber nu exista e doar un batran care este costumat intr-un baiat stiu si eu nu situ daca e adev sau nu dar asa am auzit
deci nu sunt o fana infoacata de fapt nu sunt deloc fana
I HATE JUSTIN BIEBER!
Ar fi fain sa sara cand ma gandesc ca colegele mele no sa se mai laude si sa vb despre el. eu chiar m-as bucura sa sara:p.(si apropo il urasc). p:p:p:d
Aaa si cand ar muri as lua perna si hainele lui si leas vinde cu 5 milioane de dolari
Aaa si cand ar muri as lua perna si hainele lui si leas vinde cu 5 milioane de dolari!
Eu sunt sigură că n-aș leșina...Nu mă dau în vînd după Justin, nu-l urăsc dar nici nu-l iubesc. Să se întîmple asta nu m-ar afecta absolut deloc. Lasă să fie!
Eu m-as pune putin mai incolo de cladire pe un scaun cu niste popcorn, si niste suc, si as spriga "N-ai tupeu".
HAndbal are mare dreptate chiar ce va facut el? HAndbal esti destept adica...)