Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Apai majoritatea, dar cum era de asteptat eu voi striga nai tupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu!
Cred ca 99, 9% din adolescente ar lesina . Eu sunt dintre cei 0, 1% din oameni care ar striga,, N-ai tupeu, n-ai tupeu ''.
Ce va mai inspirati din bancul cu Guta...
eu n-as lesina. as sta si as admira privelistea.
Eu una nu
Justin Bieber ii destul de dragut Dar are o voce de fetitsaaa :-&
Si ma gandesc ca tuuate obsedatele =]]
Nu va inteleg ce aveti cu el.Nu ascult muzica lui, nu sunt fanul lui, sunt doar un om caruia nu ii pasa de ce face el. Ce v-a facut? V-a luat casa? V-a omorat parintii? Ce a facut el? Cu ce e vinovat? Dupa voi asta e mai ceva ca anticristu, e ca un Hitler-Anticristo-luciferus-benLaden-sacalu-ceausescu.
Cam toata populatia.
Dar nu ar cadea, pentru ca s.ar omori toate pentru a. i salva viata doar lui. .
Deci ca sa moara JB ar fi un simplu vis care nu s, ar intampla. :-
Varta justin bieber
Ce mort in cada ii si ala
Se baga pe felie cu beyonce, cu kim nu stiu cum`
Sari, du. te dracu.
Da nu din varfu unei cladiri, din avion
Cred ca ar lesina cu sutele in afara de mine eu as strigaaaaaaaaaaaaa, Uraaaaaaa, Daiiiiii drumuuuuuuu, arunca-te!
Eu una mi-as lua si ochelari 3d si o punga de popcorn tipand cat ma tine gura nai tupeu...nai tupeu
Oooo ar fi super eu as fi acel 1 % care ar lua un ceai la terasa strigand " hai sari nu ai tupeuuu fricosuleee " ce sa-i faci daca adolescentele nu inteleg ca cei din jurul lui beber fac banii si seama lor
Eu sigur nu! Mi-as lua camera si as filma momentu'. Asa ceva nu se poate rata, vezi doar o data in viata!
Eu as fii singuru care si-ar lua un scaun cu floricele + bere si ar striga " Nu ai tupeu? "
Care mi se alatura?:X
Ar fii cea mai fericita zii din viataa meaa:X:X asii fii cea mai fericita sa dispara creeatura aia si uite ca sunt fata si imi vne sa :-& cand aud d ala