Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Nu va inteleg ce aveti cu el.Nu ascult muzica lui, nu sunt fanul lui, sunt doar un om caruia nu ii pasa de ce face el. Ce v-a facut? V-a luat casa? V-a omorat parintii? Ce a facut el? Cu ce e vinovat? Dupa voi asta e mai ceva ca anticristu, e ca un Hitler-Anticristo-luciferus-benLaden-sacalu-ceausescu.
Cand o sa se`ntample o sa am grija sa fiu langa el ca sa-l imping.Asa sigur nu mai scapa
Stii ce e tare chiar in mom asta asc mel ca el... :X:X nu sunt fan infocat, dar as plange daca ar muri
Ceeee?! ati innebunit? si o sa ratez momentu cand toate fanele infocate lesina, el se arunca si moare?! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Ati innebunit lumea cu Justin Bieber. Chiar nu gasiti pe altcineva? Eu una is satula pana peste cap de el.
Doamneeee
Eu sincer l-as incuraja s-o faca, biberon e un prost si muzica lui e de 2 lei ca si el, in plus dupa cum a zis DarKMirrOr o punga de popcorn si o sticla de pepsi ar fi o nemaipomenita ocazie de a-l vedea pe biberon ZDROBIT!
Cred ca ar lesina cu sutele in afara de mine eu as strigaaaaaaaaaaaaa, Uraaaaaaa, Daiiiiii drumuuuuuuu, arunca-te!
Cred ca toate fanele! Inafara de mine, care l-ar impinge; x; x Si da... l-ar mai si injura
Eu una nu
Justin Bieber ii destul de dragut Dar are o voce de fetitsaaa :-&
Si ma gandesc ca tuuate obsedatele =]]
Mi-as lua un scaun, un megafon, o punga mare cu floricele si o sticla de Sprite si as striga : "Coae, stiu ca poti s-o faci"
Eu n-as lesina dar m-as urca pe cladire si l-as convinge sa nu o faca nu l-as lasa.Nu as sta ca prostele sa vad cum sa omoara
Ce atata zarva pentru ala
ce tot aveti
e un tanc mai e si urat
stiu eu cateva fane de ale lui stau prin fata blocului si au maxim 10 ani si il idolatrizeaza si pe asta si pe Hanna Montana ) domane ) parca ar fi un Alex Velea :X :X
Pai eu si my BFF :suc popcorn gustari din astea si scaune si:NAI TUPEU ESTI FRAIER:p
Chiar nu imi pot imagina.
eu mi-as luat un fotoliu, suc, popcorn si as striga cat pot eu de tare : nai tupeuuuuuu
doamne de ar fi adevarat
@Trăie
bine spus
Justin biber e fanii mei! (lol, wtf, mori justin! )
justin biberon
"Sunt justin biberon si va prezint inima de taran"
deci...cam toate fetele posedate.