Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Ar fii cea mai fericita zii din viataa meaa:X:X asii fii cea mai fericita sa dispara creeatura aia si uite ca sunt fata si imi vne sa :-& cand aud d ala
Ce flatat s'ar simti JB daca ar vedea asta Nici nu s'ar gandi sa se mai arunce la cata bucurie ar provoca.asta nu are tupeu sa se arunce nici de pe scena... d'apai de pe o cladire
Il urasc pe Justin Bieber. Dar na-re cum sa se arunce deoarece pierde faima.Eu m-as urca frumos pe blocul de unde se arunca si il imping.
Sau imi iau un scaun si popcorn si ma uit la spectacolul amuzant!
Multe. dupa care o tara intreaga l`ar plange
aiurea
e doar un star ca oricare altu
Eu nu, as prefera sa stau cu sniperul si sa-l nimeresc in cap cand cade ( scuze de idee pentru cei care ii sunt fani) a da, nimeni nu o postat pana acum ca ar lesina )
Sunt multe dar cunosc si multe care ar zice ca n-are tupeu printre care si eu
Pt un ciudat ca ala nu cred ca si-r sacrifica nici-o fata mai ales eu. Justin Biber e doar un obsedat
Dintr-un milion de fani, numai 2 ar lesina, 6 ar muri, 2 s-ar speria si 999. 990 s-ar pune langa cladire ar sta cu mainile ridicate si ar striga : "Bieber este al meu, eu il prind", din moment ce toti se bat intre ei care sa-l prinda, Justin ar cadea de asfalt, ar muri, apoi ar urma o sinucidere in masa.
Hilar, nu ti se pare?
@Claudiu mi-ar place foarte mult sa fie adevarat ce spui tu:X:X. Eu fiind baiat si avand o prietena care e fana :@:@, M-as urca si eu si l-as impingeeee. Apoi as cobori jos si mi-as lua o sticla mare de cola vazandu-l LAT si MORT .
As fi totusi trist pentru ca si prietena mea va plange cred... dar da-l dracu :@.
Cel putin eu mi-as lua o punga de popcorn si as savura momentull.
O gramaddaa de fanee milioannne.
Eu una mi-as lua si ochelari 3d si o punga de popcorn tipand cat ma tine gura nai tupeu...nai tupeu
Mai bine sa nu sara ca daca isi pierde laptele dup aceea nu le mai place fetelor de el!