| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Daca Justin Bieber ar fi in varfu` unei cladiri gata sa sara!, cate fete ar lesina in acel moment?

Răspuns Câştigător
| juststtefana a răspuns:

Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! rolling on the floor as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!

181 răspunsuri:
| HelloKitty_9514 a răspuns:

Eu asi lesina baalaughing de fericirelaughingca se aruncahee heeda-l inkolo de,, pitziponc'' se trezi si asta mare vedeta peste noapte

| Andre95 a răspuns:

Mi-as lua un scaun, un megafon, o punga mare cu floricele si o sticla de Sprite si as striga : "Coae, stiu ca poti s-o faci"

| VooDau a răspuns:

Adica scuze pentru ce scrisesem mai devreme asa erau niste zvonuri. Dar acum cred ca nu sunt reale.Si totusi unele fete cred ca e frumos.

| diddy_7476 a răspuns:

De ex euuuuuuuuuu! ahah

| Ioana_8454 a răspuns:

Cel putin eu mi-as lua o punga de popcorn si as savura momentull.laughing
O gramaddaa de faneeoh go on milioannne.winking

Răspuns utilizator avertizat
| membrugirl2010 a răspuns:

Eu una, niciodataaaalaughing!

| FreakyFred a răspuns:

Nu-mi pasa de cate fete ar lesina, va fi petrecere la mine acasa!

| Andruza a răspuns:

Bună
Păi e logic că toate fanele lui [1 mil câte o avea]
Dar ar fi culmea să leșine decât 1 laughing
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate waiii ce intrebare normal ca toate

| andreeeea_6751 a răspuns:

Liviu sunt cu tine!

| PredatoR a răspuns:

Majoritate fetelor pana in 12 anilaughing

| WayToManySuckers a răspuns:

Dintr-un milion de fani, numai 2 ar lesina, 6 ar muri, 2 s-ar speria si 999. 990 s-ar pune langa cladire ar sta cu mainile ridicate si ar striga : "Bieber este al meu, eu il prind", din moment ce toti se bat intre ei care sa-l prinda, Justin ar cadea de asfalt, ar muri, apoi ar urma o sinucidere in masa.

Hilar, nu ti se pare?

| flyuuuuuuuu a răspuns:

Nu stiu de astea laughing

| Cortex a răspuns:

N-ar apuca sa sara ca l-as omora eu inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca toate... cel putin eu.

| Mus1k a răspuns:

@Claudiu mi-ar place foarte mult sa fie adevarat ce spui tu:X:X. Eu fiind baiat si avand o prietena care e fana :@:@, M-as urca si eu si l-as impingeeeelaughing. Apoi as cobori jos si mi-as lua o sticla mare de cola vazandu-l LAT si MORT devildevildevildevil.

As fi totusi trist pentru ca si prietena mea va plange cred... dar da-l dracu :@.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ele, insa eu as urca repede acolo si i-as face vant.laughing

| Ioanantonia a răspuns:

Eu as striga nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si as pleca

| Ioanantonia a răspuns:

Oricum daca moare baiatu ala fanele ar sapa si un tunel secret ca sa ajunga la mormantul lui sau daca ar muri fanele i-ar rupe bucatele din corp si le-ar inrama yuk

| Conophidă a răspuns:

HAndbal are mare dreptate chiar ce va facut el? HAndbal esti destept adica...sad)

| Rheea_8862 a răspuns:

E uraaaat... e un baiat banal cu ochii caprui. iac

| LoLLyPoopPuuupzzYou a răspuns:

Phai mai bine il arunc eoo de pe cladire

| fanJBfan a răspuns:

Stii ce e tarelaughing chiar in mom asta asc mel ca el... :X:X nu sunt fan infocat, dar as plange daca ar murisad

| ConnY a răspuns:

Eu i-as spune :sari macar scapam de tinerolling on the floor

| alina_7878 a răspuns:

Multe...
da nu eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una n-as lesina! Dar as striga: FAO, FAO! Este un prostalau si un nebun. E un fraier! Ha Justin Biber. Poate Sasin Sigle! Nu are pic de voce.Doar ii place ca, castiga bani. Nu-i pasa de fani! Eu daca as fi cantareata miar pasa de fani si nu m-ar interesa de bani!

| Kerli a răspuns:

Eu nu

| DarkShaodw1 a răspuns:

Multe...laughing
Printre care nu si eu: eu l-as incuraja din toata inimaalaughing

| andreeeeea a răspuns:

Multe. dupa care o tara intreaga l`ar plange
aiureaoh go on
e doar un star ca oricare altustraight face