Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Eu asi lesina baa de fericireca se aruncada-l inkolo de,, pitziponc'' se trezi si asta mare vedeta peste noapte
Mi-as lua un scaun, un megafon, o punga mare cu floricele si o sticla de Sprite si as striga : "Coae, stiu ca poti s-o faci"
Adica scuze pentru ce scrisesem mai devreme asa erau niste zvonuri. Dar acum cred ca nu sunt reale.Si totusi unele fete cred ca e frumos.
Cel putin eu mi-as lua o punga de popcorn si as savura momentull.
O gramaddaa de fanee milioannne.
Bună
Păi e logic că toate fanele lui [1 mil câte o avea]
Dar ar fi culmea să leșine decât 1
Pa, pa
Dintr-un milion de fani, numai 2 ar lesina, 6 ar muri, 2 s-ar speria si 999. 990 s-ar pune langa cladire ar sta cu mainile ridicate si ar striga : "Bieber este al meu, eu il prind", din moment ce toti se bat intre ei care sa-l prinda, Justin ar cadea de asfalt, ar muri, apoi ar urma o sinucidere in masa.
Hilar, nu ti se pare?
@Claudiu mi-ar place foarte mult sa fie adevarat ce spui tu:X:X. Eu fiind baiat si avand o prietena care e fana :@:@, M-as urca si eu si l-as impingeeee. Apoi as cobori jos si mi-as lua o sticla mare de cola vazandu-l LAT si MORT .
As fi totusi trist pentru ca si prietena mea va plange cred... dar da-l dracu :@.
Oricum daca moare baiatu ala fanele ar sapa si un tunel secret ca sa ajunga la mormantul lui sau daca ar muri fanele i-ar rupe bucatele din corp si le-ar inrama yuk
HAndbal are mare dreptate chiar ce va facut el? HAndbal esti destept adica...)
Stii ce e tare chiar in mom asta asc mel ca el... :X:X nu sunt fan infocat, dar as plange daca ar muri
Multe. dupa care o tara intreaga l`ar plange
aiurea
e doar un star ca oricare altu