Aoleo...
eu clar NU! mai bine iau un scaun, o punga mareee de popcorn si o sticla de Pepsi; dupa care as striga cu o portavoce N-AI TUPEEEU! as mai aduce si o boxa gigantica si numa electronica le-as baga la fanele lui; electronica si rock \m/!
Eu as striga :sari ma o data! imi place cum canta dar nu sunt fana de aia infocate...
As fugi la magazin sa ia o sticla de sprite si o punga de kipsuri si as lua un portavoce si as striga daca te arunci o sa am o parere mai buna (n-ai tupeu FRAIERE)
Cam toata populatia.
Dar nu ar cadea, pentru ca s.ar omori toate pentru a. i salva viata doar lui. .
Deci ca sa moara JB ar fi un simplu vis care nu s, ar intampla. :-
Fanele lui bineinteles. eu in plus. as fi bucuroasa sa sara. si mai ales sa si moara )))))))
@Lawlietemaibundktjumby ba fta da esti cretina sa-mi bag *** ce dracu sunteti mah asa de proaste buah mai proaste decat pamantu si moartea la un loc bahhhhhhhhhhh cum deci esti cretina daca nu il suporti trebuie sa ii vrei raul sa moara da cretina esti cineva daca iti vrea tie rau si nu te suporta si zice mori fia dracu ai sari cu gura pe el da dc sa mor eu sa mori uh doamne n-am mai vazut oameni din astia ca tnsa vrei raul unei persoane du-te fata la candva sa te controlezi sau bagati **** in gura daca nul suporti taci in pzd matii si nu iti bate joc de el ca si voi sunteti fiinte ca si el si daca are voce de fata care e problema macar el canta super si nu rage ca alti pe scena hai ca esti cretina bai fara suparare dar uh ai potina minte in cap cand zici sa moara un om e fiinta ca si tine buah eu nu stiu ce aveti cu copilul asta omg bah sunt eu fana da nu infocata dah sa va calce trnu pe alea care spun de ori ce om sa moara iti place sa iti zica candva asa nu prea cred hai pah
Eu in loc za zic ca n-are tupeu mas urca si las impinge ca daca n-are tupeu ne adunam degeaba. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem? Funda? A? A?
Cea mai buna intrebare. ar lesina aproape 98% din populatia de fete Yo unu l-as arunca.Macar de as sti ca intru la parnaie da sa scap de chestia aia:X:X ar fi un vis nu as putea sa cred ca s-a intamplat asa ceva
Eu nu stiu ce aveti cu Justin. Adica cu ce va gresit el sa i doriti moartea? Eu una daca las vedea ca vrea sa sara as incerca sa-l conving sa coboare sau macar sa aflu de ce vrea sa faca asta. Chiar miar parea foarte rau de el. Macar de este sa moara sa moara cand o fi batran dar nu asa
Sincer, eu nu as lesina nu vad nimic special la fiinta aia. E pur si simplu un baiat ca toti ceilalti cand imi u. ad prietenele ca sunt moarte dupa,, faimosul'''Justin Bieber, ma ia cu rau.