| Șosețică a întrebat:

Daca te'ai trezi cu Justin Bieber in fata usii ce ai face?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea rolling on the floor

102 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

M-as grabii sa iau pusca;)
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com

| MalinaH a răspuns:

As chema politia laughing

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

...unde am pus sticla cu apa?laughing

| xSoaked a răspuns:

I-as zice sa se arunce pe geam ca sunt multi fani care il asteapta jos ( eu stau la etajul 8 ).

| Christinna a răspuns:

Nu as deschide laughing))

| geolovesedward a răspuns:

I-as inchide usa direct in nas! (nu-s fana deloc, dar nu-l urasc. totusi asta as face. fara suparare...)

| Annitu a răspuns:

L-aş pune să stea caprăhappy

| YiaSwimsInTheWater a răspuns:

As spune politicos Hello si apoi i-as inchide usa crezand ca totul este un cosmar

| Pisicuța a răspuns:

I-as frige una cu tigaia-n cap apoi l-as omor.

| NoMusicNoLife a răspuns:

Varianta de al lega si de a strange bani pentru al elibera e geniala rolling on the floor dar eu m-am gandit la altcevawinking

In primul rand, eu stau la bloc [ cam pe la mijloc], deci nu cred ca ar nimeri fix la apartamentu meu oh go on. In al doilea rand, nu cred ca i-as deschide eu, pentru ca cea mai apropiata camera de usa e... exact, a lu bunica-mea rolling on the floor. Si, daca s-ar duce la usa, ar vedea ca ii un strain si pur si simplu nu i-ar deschide usa rolling on the floorrolling on the floor

| Anonim69 a răspuns:

Oh, e un vis! Oare chiar trebuie sa-i dau una sa plece la el pe tarla:-s?

| OneMoreChance a răspuns:

L-as primi in casa, i-as da doi pumni in gura, as chema-o pe soramea sa ii dea o bucata, l-as lega de scaun, il pun sa imi dea toti banii, il pun sa fumeze marijuana, ii dau etno-botanice, ii dau biscuti de caine (P.S : am caine ), as lua o minge de baschet si i-as da in cap cu ea, dupa il pun sa bea un pahar de apa, il arunc la caini, si i-as face poza, dupa care cer o rascumparare pentru el de 25 de milioane de euro, si daca nu se ofera nimeni, il pun intr-o cutie ii pun niste timbre pe cutie, il infasor in hartie igienica, si il trimit in Islanda gol pusca

| Cezar a răspuns:

Las face sluga mea laughing Sa cante la fetele pe care le vad pe strada, sa lesine laughingrolling on the floor... Si dupa ce ma plictisesc de el. ii spun sa se sinucida. cantand laughingrolling on the floor In timp ce canta sa se sinucida laughing

| Anastasiaa a răspuns:

I-as inchide in nas, are bani, sa se duca la hotel, boschetaru straight face.

| Ana a răspuns:

Ii inchid usa in naswinking

| MomaieLoveGogaie a răspuns:

L'as invita la o bere...

| ȘtefiȘtef a răspuns:

As lesina, apoi m-as trezi, i-as cere un autograf, l-as invita inauntru, i-as da un suc, apoi l-as pune sa imi cante. :X Apoi mi-as chema prietenele sa vina si ele sa il vadawinking. Loooove hhhe :X:X:X:X

| BiaSiAtat a răspuns:

Eu as vb prima data cu el frumos apoi as zice:"Stai sa aduc o prajitura" si apoi ia-si baga prajitura in nas si as zice:"Nu-i asa ca buna?"

| SMTHING a răspuns:

Aş vedea dac`ăi bun la pat laughingrolling on the floor

| kynleiii a răspuns:

Stati linistiti ca nu vine la voi! Si in primul rand ce aveti cu el? In al-doilea rand n-au tatii vostri bani de arme si...tiganilor.scuipati.daca le-ti vedea ati lesina. taranilor. daca nu va place nu mai injurati ca prostii sa va aflati in treaba.vedetiva de pc-urile voastre "pentium2"
laughing. nu va obositi sa dati "stupid" ca va mor oile.bye bye

| kynleiii a răspuns:

Si a-ti vrea voi sa aveti vocea lui

| Patricia a răspuns:

Fi atenta:
1. I-as cere un autograf
2. I-as trage una intre picioare
3. L-as arunca de pe acoperisul blocului meu
4. Avand in vedere ca toate fanele ar alerga la el sa-l atinga si etc...as vinde autograful pe bani frumosidevildevil

| stefanutza27 a răspuns:

La-s trimite la vecina mea din perete care apropo ii innebunita dupa el (punea One Time la unu noaptea).

| FeelTheRainbow a răspuns:

L`as impuscalaughing

| FeelTheRainbow a răspuns:

I`as zice sa moaralaughingsau i`as da foc
Sau as putea sa il rad in caplaughing

| Aly64 a răspuns:

L-as trimite la magazin sa-mi ia o sticla de Cola si o punga de popcorn.
Dupa care probabil ca l-as puna sa imi faca curat prin camera ca eu am alte lucruri de facut, cum ar fi sa raspund la intrebari de pe TPU.
Sau poate ca as chema vreo fana sa-l ia si sa faca ce vrea cu el.
happy

| Adriannae a răspuns:

L-as intreba ce vrea, de ce e la usa mea.

| OrochiFan a răspuns:

Ia-s trage un pumn in fata si il intreb dupa ce castron si-o facut freza
big grin
P. S.:il uuuuurrrrrrraaaaaaasssssccccccccccc

| DjKr3atyv3 a răspuns:

L-as ucide cu o bata laughing)

Întrebări similare