| Șosețică a întrebat:

Daca te'ai trezi cu Justin Bieber in fata usii ce ai face?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea rolling on the floor

102 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

I-as zice sa se arunce pe geam ca sunt multi fani care il asteapta jos ( eu stau la etajul 8 ).

| Aly64 a răspuns:

L-as trimite la magazin sa-mi ia o sticla de Cola si o punga de popcorn.
Dupa care probabil ca l-as puna sa imi faca curat prin camera ca eu am alte lucruri de facut, cum ar fi sa raspund la intrebari de pe TPU.
Sau poate ca as chema vreo fana sa-l ia si sa faca ce vrea cu el.
happy

| YiaSwimsInTheWater a răspuns:

As spune politicos Hello si apoi i-as inchide usa crezand ca totul este un cosmar

| FeelTheRainbow a răspuns:

I`as zice sa moaralaughingsau i`as da foc
Sau as putea sa il rad in caplaughing

| Șosețică explică:

Geolovesedward-dc fara suparare? ca nu mi'ai facut nimic...si PS il urasc pe asa zisul Justin Bieber...
madutzzaツ- stai linistita ca il urasc cat tine de tare IL DETEST

| Patricia a răspuns:

Fi atenta:
1. I-as cere un autograf
2. I-as trage una intre picioare
3. L-as arunca de pe acoperisul blocului meu
4. Avand in vedere ca toate fanele ar alerga la el sa-l atinga si etc...as vinde autograful pe bani frumosidevildevil

| grapefruit a răspuns:

Pai las pune sa se tunda la chelie ( parerea mea ) laughing happy laughing

| Anastasiaa a răspuns:

I-as inchide in nas, are bani, sa se duca la hotel, boschetaru straight face.

| Adriannae a răspuns:

L-as intreba ce vrea, de ce e la usa mea.

| Ddeutza a răspuns:

L'as castra ca sa fie si mai celebru decat elaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iasi da o flegma intre ochi si apoi i-asi spune jet fraiere.

| Alina_2047 a răspuns:

Oricat de mult nu imi place tot as cere un autograf si as fi bucuroasa [doara e o celebritate, acum fiti si voi sinceri]. Apoi l-as ruga sa imi faca cunostinta cu alte celebritati.

| Stefania_8197 a răspuns:

L-as avertiza ca i-a trecut ora de culcare.

| я a răspuns:

Lasi chema in casa (sa nu fiu nepoliticoasa)

| ALEXANDRA1356 a răspuns:

Daca te uiti, toti au comentat negativ.Toti l-ar alunga.toti l-ar impusca.etc. straight face.
Stii, toti spunem asa. Acu pe bune, degeaba spunem noi ca e prst cand il vedem la tv, si in alte locuri.Va garantez ca daca l-ati vedea fata in fata, nu ati rezista. Si eu spuneam la fel.Si l-am vazut in realitate in concert Atena. Si, chiar este adornabil tipu'.
Majoritatea celor care au comentat, au comentat doar sa se afle in seama. nu au spus ce au Gandit.
Si da, am autograf de la Jb! Muriti. happy

| Dek a răspuns:

As mai chema un pr de a meu si l-am lua la bataielaughinglaughing
Sincer sa fiu m-am saturat de JB ma enerveaza si ma f*** deja la cap numele asta app toate fetele pe care le cunosk vb despre el :@:@:@

Raspuns final: L-as lua la bataie sau sa fiu mai politicos i-as inchide usa in nastongue

| Alexandra_6314 a răspuns:

Pai simplu...nu deschid usapt ca dorm si nu imi place sa fiu deranjata de nimeni mai ales de bieber

| madyscumpik a răspuns:

I-as trage un pumn in mutra! laughing

| justforfun a răspuns:

Ce reactii negative laughing)) bravo mai asa va vreaulaughing)va sustinhappy sincer nu l-as ucide ca mi-e mila de fanelaughing))))) o sa planga toata planeta din pacatelaughing))). l-as injura in primul randlaughing iar in al doilea rand chem toate fanele si il las acolo sigur nu mai scapa viulaughing)

| SMTHING a răspuns:

Aş vedea dac`ăi bun la pat laughingrolling on the floor

| BiaSiAtat a răspuns:

Eu as vb prima data cu el frumos apoi as zice:"Stai sa aduc o prajitura" si apoi ia-si baga prajitura in nas si as zice:"Nu-i asa ca buna?"

| kiLLeRbusTed a răspuns:

Yo nu stiu ce dracu vedeti la el dar eu daca las vedea in fata usii la mine iasi spune sa o rada de pe proprietatea mea sh as da cainii pe el sa il fugareasca. rolling on the floor laughing

| JustMelavJustMe a răspuns:

L'as invita politicos inauntru, l-as pune pe un scaun cu electrosocuri, l;; as obliga sa-mi semeneze in jur de 20 000 de autografe, daca nu ii zbor creieriilaughing))) l'as indopa pana ar incepe sa plange si i-as da cu ceapa pe la ochi... I-as da un pupic si l-as inchita intr-o cutie urmand sa il arunc de pe bloc! tongue Asta doar ca fantezie in realitate. l-as lua l; as gazdui i-as cere sa iesim la un suc si poate un pupic! :*

| analia0103 a răspuns:

Ias face o manevra de wrestling!

| NoMusicNoLife a răspuns:

Varianta de al lega si de a strange bani pentru al elibera e geniala rolling on the floor dar eu m-am gandit la altcevawinking

In primul rand, eu stau la bloc [ cam pe la mijloc], deci nu cred ca ar nimeri fix la apartamentu meu oh go on. In al doilea rand, nu cred ca i-as deschide eu, pentru ca cea mai apropiata camera de usa e... exact, a lu bunica-mea rolling on the floor. Si, daca s-ar duce la usa, ar vedea ca ii un strain si pur si simplu nu i-ar deschide usa rolling on the floorrolling on the floor

| Amaliutss a răspuns:

I'as spune ce vrea, sh dupa i'as zice pa

| simiiii a răspuns:

Heii! I-as trage o flekma intre felinare straight facelaughing ca sa-l inec un pic dupa care laughing Huaaaa oh go on [J][E][T][!]

| stefanutza27 a răspuns:

La-s trimite la vecina mea din perete care apropo ii innebunita dupa el (punea One Time la unu noaptea).

| CopiluNebunCuViseColorate a răspuns:

I'asi da cu o tigaie in cap-_-
Nu'l suport pe tipul ala!

| Kiiiissss a răspuns:

As lesina.:X

Întrebări similare