| Șosețică a întrebat:

Daca te'ai trezi cu Justin Bieber in fata usii ce ai face?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea rolling on the floor

102 răspunsuri:
| Șosețică explică:

Roxana vai ce bine ca il iubesti pe uratul ala in + ca e si LOSER te felicit cu raspunsul tau "destept" si Ms de compliment si cred ca si celelalte fete "nenorocite"care il injura pe "bietul baiat" sunt de acord cu mine...

PS:cred ca esti si putin ANALFABETA laughing du-te in copac cu "Frumosu" tau...si nu uita ca PS-ul l'am scris pe intelesul tau asa mai analfabetic laughing
hai ca abia astept sa imi dai un Stupid
N'ai TUPEU laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as cere autografe cat incape unu l-as pastra* si pe restul le-as vinde
*l-as pastra sa ma p. s pe el si sa-i dau foc

| Denisa97_9434 a răspuns:

Sincer as chema politia pentru ca imi alca peluza deci aici scrie interzis cainilor vagabonzi XD rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as deschide.si mi'as suna prietenii sa vina sa il surprinda prin spate si sa il luam la puumnismug

| roby2oo0 a răspuns:

Cred ca as chemao pe soramea si apoi i-as da un pumn

| LeXx_3565 a răspuns:

Ias zice " stanga-nprejur si mars acasalaughing)"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu l-as primi cu drag, i-as da si lui o camera ca sa se mute cu mine iar dupa un timp l-as obliga sa mearga la concerte si sa-mi dea mie toti bani pe care ii castiga din cantat, i-as vinde autografele si as face sendinte in care fiecare fan sta cu el 5, 10, 15 min(poate sa faca ce vrea cu el in afara de vreun lucru care sa ii afecteze vocea, ca apoi nu mai imi face bani) si multe alte lucruri.Si n-o sa mai lucrez toata viata... ce viata buna.
PS:asta a fost numai un vis, in realitate mi-as chema o prietena care ii obsedata de el.

| uǝʞɔıp a răspuns:

Ati observat ca toti ati primit minim un stupid... fanele astea

| Pisicuța a răspuns:

I-as frige una cu tigaia-n cap apoi l-as omor.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

...unde am pus sticla cu apa?laughing

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Eu as chema-o pe LadyJegoasa sa vada cum il omor in foc.
Sadic, dar imi place! Muhahaha!

| OneMoreChance a răspuns:

L-as primi in casa, i-as da doi pumni in gura, as chema-o pe soramea sa ii dea o bucata, l-as lega de scaun, il pun sa imi dea toti banii, il pun sa fumeze marijuana, ii dau etno-botanice, ii dau biscuti de caine (P.S : am caine ), as lua o minge de baschet si i-as da in cap cu ea, dupa il pun sa bea un pahar de apa, il arunc la caini, si i-as face poza, dupa care cer o rascumparare pentru el de 25 de milioane de euro, si daca nu se ofera nimeni, il pun intr-o cutie ii pun niste timbre pe cutie, il infasor in hartie igienica, si il trimit in Islanda gol pusca

Întrebări similare