L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea
Doamne ce intrebare! Frate ce mare om e ala... OK e dragutz.canta binishor. da exageratiii. E DOAR UN PUSHTY! CE IDOL! PUN PARIU CA E MAI MIK CA ANII CA MULTE DINTRE VOI :d:p Sty ce as face la-s expedia numai decat in California Daca ar fi sa-mi doresc pe cineva in fata usii mele ar fi Aaron Diaz':X:X:X
I-as da un pumn in gura sau l-as scuipa intre ochi ma mai gandesc sa aiba amintire
L-as invita in casa si l-as servi cu ceva, prajituri, suc si l-as intreba ce cauta in Romania.
As lesina, apoi m-as trezi, i-as cere un autograf, l-as invita inauntru, i-as da un suc, apoi l-as pune sa imi cante. :X Apoi mi-as chema prietenele sa vina si ele sa il vada. Loooove hhhe :X:X:X:X
Eu cred ca l-s ignora deoarece nu sunt o fana disperata(nu inseamna ca il urasc)
de fapt el isi face doar treaba...cantand
Pai n-as face ceva urat. Ia-si zice asa:
De ce esti aici? Concert in Romania? Se poate ca nici o vedeta n-ar tine un concert in Romania, asta e Romania ce sa facem?
(mi-ar raspunde)
A, ce frumos acum fa-ti treaba si pleaca, si lasi impinge afara si as inchide usa.Pa,
Pa
Sunteti cele mai nenorocite fete ca-l injurati pe bietul baiat sa vii se intoarca de ce ati zis! si tu care ai pus intrebarea de ce ai mai pus-o daca il ursti? esti o idioata si tu si alea care il urasc!
Stati linistiti ca nu vine la voi! Si in primul rand ce aveti cu el? In al-doilea rand n-au tatii vostri bani de arme si...tiganilor.scuipati.daca le-ti vedea ati lesina. taranilor. daca nu va place nu mai injurati ca prostii sa va aflati in treaba.vedetiva de pc-urile voastre "pentium2"
. nu va obositi sa dati "stupid" ca va mor oile.bye bye
Super simplu. La-s bate pana cand ar muri si i-as pune cadavrul in fata primariei din pentru neamt cu o pancarta:
-Buna! Sunt Justin Bieber si am fost victima unei tentative de scaparea unei minuni pe lumea asta!
L-as primi in casa si il invit sa ia loc ii dau un pahar de suc dupa care il leg il pun sa caste gura (daca nu vrea i-o casc eu)i-as pune chiparusi iuti in gura dupa care il intep cu acu, il tai cu lama si pun sare, in invinetesc, aduc bada tatalui din masina si ii mai dau vreo doua, il fac sa bea multa apa pana face pe el, il tund chel, ii scot toti dintii( cu patentu) il pun sa inghita sare de lamaie, dupa care il duc afara si pun cainii pe el sal muste putin, strang mîțele si le pun pe el sa-l zgarie, ii mai dau un pahar cu apa (sa nu moara ca vreau sa ma mai distrez cu el)ii pun 2 umbrele si ii dau drumul de pe casa ( nu cred ca il ridica umbrelele) il dau cu sprai paralizant in gura si pe fata (ca sa nu mai poata canta), las fotografia si il pun pe net si la urma ii afum, il pun sa fumeze, sa bea si daca vomita, joc jocul ala cu, cutitul printre degete(nu stiu exact cum se cheama), ii dau cateva sub centura si in final ii dau drumul.