L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea
Eu cred ca l-s ignora deoarece nu sunt o fana disperata(nu inseamna ca il urasc)
de fapt el isi face doar treaba...cantand
Yo nu stiu ce dracu vedeti la el dar eu daca las vedea in fata usii la mine iasi spune sa o rada de pe proprietatea mea sh as da cainii pe el sa il fugareasca.
Super simplu. La-s bate pana cand ar muri si i-as pune cadavrul in fata primariei din pentru neamt cu o pancarta:
-Buna! Sunt Justin Bieber si am fost victima unei tentative de scaparea unei minuni pe lumea asta!
Pai eu l-as primi cu drag, i-as da si lui o camera ca sa se mute cu mine iar dupa un timp l-as obliga sa mearga la concerte si sa-mi dea mie toti bani pe care ii castiga din cantat, i-as vinde autografele si as face sendinte in care fiecare fan sta cu el 5, 10, 15 min(poate sa faca ce vrea cu el in afara de vreun lucru care sa ii afecteze vocea, ca apoi nu mai imi face bani) si multe alte lucruri.Si n-o sa mai lucrez toata viata... ce viata buna.
PS:asta a fost numai un vis, in realitate mi-as chema o prietena care ii obsedata de el.
Heii! I-as trage o flekma intre felinare ca sa-l inec un pic dupa care Huaaaa [J][E][T][!]