Nu inteleg rautatile unora. Nu stiu cine e tipul, n-am auzit dar asta nu inseamna ca m-as bucura sa il vad mort. Doamne fereste oameni buni!
ps: l-am cautat pe net, e un baiat ok, normal as spune eu, dar vad ca unii sunt cam ofticosi ca e placut...sau mi se pare mie
Cum te poti bucura de moartea unui om? Plus ca e un baiat tanar, nu e hot, violator sau mai stiu eu ce.
Sunteti culmea cei care ziceti ca "-VAI CE BINE CA A MURIT". Nu a murit. asta s-a zvonit acum mult timp iar el a zis pe site-u lui ca e bine si nu a patit nimic! Asa ca nu va bucurati de geaba.Si apropo nu are cum sa moara, eu il iubesc deci nu are cum.
NU A MURIT! Nua are cum. Ce nu pricepeti? E bine mersi.Asta s-a zvonit de mult iar el a scris pe site-u lui ca traieste, ca nu a murit! Va bucurati degeaba!
Nu a murit! Stiu sigur (asa ca nu va mai bucurati asa tare). va spun sigur e viu altfel nu mi-ar mai fi raspuns la mail sau la telefon.:p
Nu a murit! traieste si oricum daca murea se anunta la TV si nu s-a anuntat nici un accident!:p
Nu a murit mah, uita-te pe wikipedia, twitter.Totul e cat se poate de ok din fericire[si nu cred ca ar trebui sa va bucurati de moarte cuiva...nu se stie ce se poate intampla maine sau peste 5 min. Daca nu va place, nu va place.Sau vorbeste cumva invidia?]
Nu nici vorba voi sunteti prosti bah va bucurati ca a murit un suflet ce va facut daca nu va place ce dracu mai tot comentati numa sa va aflati in treaba mergeti dracu nu a murit stai linisti/a i sa luat interviu nu mai fiti naivi nu are cum sa moara cand el a dat interviu dupa ce se spune ca"ar fi murit"deci nare cum asa ca... Love Jastin
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: