anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca justin bieber a murit? Am auzit ca pe 8 martie, avionul in care era s-a prabusit si el a murit pe loc. Este adevarat?

309 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred, el canta asa frumos sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU este adevarat, el este in viata, a scris cantece si sia facut un album

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg rautatile unora. Nu stiu cine e tipul, n-am auzit dar asta nu inseamna ca m-as bucura sa il vad mort. Doamne fereste oameni buni!

ps: l-am cautat pe net, e un baiat ok, normal as spune eu, dar vad ca unii sunt cam ofticosi ca e placut...sau mi se pare mie big grin

Cum te poti bucura de moartea unui om? Plus ca e un baiat tanar, nu e hot, violator sau mai stiu eu ce. hypnotized

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce frate tot sunteti gelosi p el nu a murit canta super bine happy si nu are rost sa fiti gelosi straight face

| Ioana250 a răspuns:

Sunteti culmea cei care ziceti ca "-VAI CE BINE CA A MURIT". Nu a murit. asta s-a zvonit acum mult timp iar el a zis pe site-u lui ca e bine si nu a patit nimic! Asa ca nu va bucurati de geaba.Si apropo nu are cum sa moara, eu il iubesc deci nu are cum.

| Ioana250 a răspuns:

NU A MURIT! Nua are cum. Ce nu pricepeti? E bine mersi.Asta s-a zvonit de mult iar el a scris pe site-u lui ca traieste, ca nu a murit! Va bucurati degeaba!

| OglindaOarba a răspuns:

Ce e cu voi oameni buni? Nu A Murit...Este viu si sanatos! LOLlaughing

| Ioana250 a răspuns:

Nu a murit! Stiu sigur (asa ca nu va mai bucurati asa tare). va spun sigur e viu altfel nu mi-ar mai fi raspuns la mail sau la telefon.:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, a murit cu puta in tarana de la atata succese

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, a murit cu puta in tarana de la atata succese

| ralukiss a răspuns:

Nuu
doamne fereste

| madalicious a răspuns:

Bine-ar fi fost. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit.este un zvon stupid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atata nesimtire poate avea un om sa-si doreasca sa moara un om cat mai curand? domane fereste! mai ales un viitor michael jackson...si stati voi linistiti ca daca murea acest superb inger pazitor...pana la anul ar plange lumeaaaa si as fi auzit si eu (eu stiu tot despre JB)

| Ioana250 a răspuns:

Nu a murit! traieste si oricum daca murea se anunta la TV si nu s-a anuntat nici un accident!:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu si sper sa nu fi murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat fiindca J. B este teafar si nevatamat. Bine cel putin asa a scris pe Twitter.Nu va faceti griji.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia asta e scoasa de new york times de curand...si e o minciuna e viu si traieste bine mersi. ar fi fost super daca el ar fi fost mort

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU e adevarat. Traieste si e bine. Doar ce am fost la un mic concert la el in Canada.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mereti mah deaci si impuscativa!

justin bieber canta extraordinar si daca ar murii as muri si yoosad!

| sinziana1 a răspuns:

Nu a murit mah, uita-te pe wikipedia, twitter.Totul e cat se poate de ok din fericire[si nu cred ca ar trebui sa va bucurati de moarte cuiva...nu se stie ce se poate intampla maine sau peste 5 min. Daca nu va place, nu va place.Sau vorbeste cumva invidia?]

| alexandra_7704 a răspuns:

Nu este adevarat:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu il iubesc. tu ce chiar visezi justin traiete bine si necatamat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat...cum sa moara J. B. daca moare el mor si eu nu a murit stati calmi!

| deyotsa a răspuns:

[-x NU! doamne fereste.

Un asa Printzisor sa moara nu ar vrea dn`zeu astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nup, se mai spune ca a fost si impuscat, calcat de masina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nici vorba voi sunteti prosti bah va bucurati ca a murit un suflet ce va facut daca nu va place ce dracu mai tot comentati numa sa va aflati in treaba mergeti dracu nu a murit stai linisti/a i sa luat interviu nu mai fiti naivi nu are cum sa moara cand el a dat interviu dupa ce se spune ca"ar fi murit"deci nare cum asa ca... Love Jastin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat in luna aprileie a filmat pentru"never let you go"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va mai bucurati altii il iubeau foarte muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulttcryingcryingcryingcryingsadcryingcryingcrying si inca il iubeste

Întrebări similare