Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Dragi utilizatori TPU, despre justin bieber: 1. Justin bieber nu e gay, cauta-ti intr-un dictionar si vedeti ce inseamna intai apoi vb ca
2.Baietii vor avea mareu o parere rea despre el pentru ca sunt invidiosi ca e iubit de aproape fetele.am zis aproape.
3.Eu personal nu sunt innebunita dupa el, dar imi place cum canta cum vb si imi place freza lui. p. s. dar chestia cu gay pe bune consulta-ti un dictionar ca va faceti de ras. bye
Mai mie nu imi pasa ce spuneti voi acolo de justin:X:X:X, eu cred ca e foarte dragut si e perfect din toate punctele de vedere, e adorabil si imi place foarte mult de el:X:X:X, oricare spune ceva rau despre el cum ar fi ca e gay sa se uite mai intai la el, mai ce sa iti spun mai de parca tu ai gusturi bune
Nu cred asta! Este un baiat cu o inima mare si este destul de dragut! El a ajutat un milion de copii si banii pe care ii strange la concerte doneaza unor spitale si unor copiii nevoiasi! Este un simpatic, dar nu cred domnisoara,, defect,, ca ti+a facut ceva gresit justin bieber! El are viata lui noi pe a noastra! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne gandim ca totul in lumea asta e facut pentru el! Fiecare isi traieste viata asa cum stie!
Hey poate nu va place de el dar nici chiar asa mie imi place si nu am gusturi proaste da plus ca voi sunteti mai proaste daca nu va place tinetiva gura si pe credeti ca da cineva importanta ca vai mie nu imi place justin bieber si ce ne pasa da voua daca va place de o vedeta si celelalte fac misto cum va pica.asa ca pa pa proastelor (ma pupati)
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: