| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt un baiat oarecare
nu pot sa il critic
dar e enervant ca prietena mea vorbeste tot timpul de el
am 12 ani si mi-ar place sa fiu in pielea lui
unchiul meu lucreaza in california la hollywood si sa stiti ca acolo e un mizilic.
nu se vorbeste deloc de el decat de selena gomez...
caut si eu o prietena si doresc ajutor
sunt din dr tr severin am 12 ani ma numesc...cutarica
relatii la 0727998745

ochi caprui par saten
freza tuns scurt
sunt innebunit dupa fetele cu ochi caprui mici de statura cu freza stil emo.Va rog frumos ajutati-ma daca se poate! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare un baiat de treaba. voi in momentul acesta nu cred ca ar trebui sa faceti asemenea critici la adresa lui. este un baiat care nu va cunoaste si nu va facut nimic rau si chiar nu cred ca s-a bagat cumva in viata voastra ca sa primeasca asemenea jigniri.fiecare ar trebui sa va tineti parerile pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti noua ne place ce ne place la el dar voi spuneti asta numai ca sunteti gelosi pe el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e prost... urat nu vad ce le place fetelor la el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai luat ca e ga... E foarte dragut. Am comunicat cu el pe odnoklasniki si e foarte fain. Cu dictionarul in mini am scos-o pina la capat. La celelalte care le plac de JUSTIN BIBER, scrieti-mi pe email- ionel_catalina@yahoo.com. Bafta! El e super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare treaba, majoritatea fetelot viseaza sa fie cu el. Sunt originara din Chisinau dar am trait in Canada si in America. Am fost la concertele lui, si e super. Am vorbit cu el si pe Skipe si pe odnoklasniki. E foarte dragut. Stie de fete, sau si mai rau baieti ca voi care spun c-ai urit si ya., dar pe urma nu se putea deslipi de ele. Sfatul meu. Inceteti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte chipes! blushing Imi place de el!kiss Te iubesc Justin Bieber kisskisskisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de justin bieber doar am auzit de el ieri cica e iubitul lui selena gomez dar eu nu cred ca selena ar iesi cu un copil de 16 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e doar un pusti ce a de ve nit vedeta peste noapte. e adevarat ca are si melodii frumoase dar nu inteleg dc judecati voi. eu una nul plac dar nici nu judec. dar totusi nu inteleg ce vad unele fane disperate la el happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o bomba sexy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia mai taci tu vorbesti ai si numele deffect e frumos si are un suflet mare parinti lui s-au despartit si a spus ca ar renunta la faima lui pentru a avea din nou o familie fericita cu drag anonima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin gay nu cred are talent si e super dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i care il critica pe justin bieber sunt niste idiotzi voi nu va uitati cum arata justin? e cel mai frumos baiat. uff febletea mealove struck tbx cred ca prietenul meu o sa puna botul cand o sa vada cumentariul astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca justin este super si ajuta foarte multe persoane cu probleme si in plus cred ac este f dragut pentru ceea ce este nu pentru ca are bani sau altceva, violeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El e un tip innebunit dupa faima si atat, se crede atat de tare! vai csz!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un cintaret super.Cred ca tote fetele sunt indragostite de el.

| RaduSk8 a răspuns:

De ce trebuie sa seman cu el? crying

| rob878 a răspuns:

Baieti? ceri parerea baietilor?raised eyebrows. Bre JB are o voce d inger:X.sunteti invidioshi p talentul luui.oh go on.vai d **** voastra weei! Justin Drew Bieber e Superb:X!

| Rebecca86 a răspuns:

Sincer, si eu am auzit de el prima data acum. Am dat un search rapid pe google; de placut insa depinde carei categorii de varsta i se adreseaza intrebarea. Presupun ca nu are legatura cu ceea ce face el ci de felul in care arataconfused.

| EmoKiddKills a răspuns:

Eu l-am intalnit...are fata de 5 ani da dar e asa skumpykk si a incercat sa flirteze cu mine dar soramea stiti voi care aveti surori mai mici ca-s diabolice diabolice va sp eu! a sarit ea repede la povesti si am plecat cu el la un suc si mi-a scos limba ma inervat asa de tare ca i-am facut piedica a cazut a plans si eu am plecat cu justin.si ghici cine a castigat? euuuuuuuuuuuuuuuuu pe justin!

| Sρטηģєßטɞ a răspuns:

Nu e adevarata opinia ta JB e cel mai dragut baiat din lume si nici intr-un milion de ani no sa se mai nasca cineva ca el! Si daca vrei sa stii ce ne place noua la el este ca are o voce minunata si e frumos, simpatic, amuzant sidragut.

| Arculet a răspuns:

Eu sincer sa fiu il urasc din toata inima...din cauza lui mi-am pierdut prietena.
ea vroia sa seman mai mlt cu bieber :-&

| DuffMckagan a răspuns:

E fake and gay nu il suport

| ♥ Deea a răspuns:

Ee. ce stiti voi mai?
Mai lasati.ma!
E un tip foarte simpatic si canta foarte bine love struck
Mie imi place de el!batting eyelashes

| biibisckream a răspuns:

Doamne da proti m'ai sunte'ti...nu inteleg dc intrati pe site'uri si comenta'ti de altii?straight facestraight facestraight facem'ai bine va'tti vedea de treaba voastra sincer...

| biibisckream a răspuns:

Frate m-am saturat de toti prostii astia care zic ca este gay, urat, cu voce de fata.etc.straight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight faceastia care comenatti asa aiurea sunte'ti niste prosti si sunte; ti invidioasi pe faima lui, frumusetea lui, vocea lui.etc, ati vrea voi sa fi'ti ca el.si daca tot nu va place atunci nu il mai copia'tiwinkingwinking. FETELOR sus cu JBlove strucklove struckxlove strucklove strucklove strucklaughinglaughinglaughing

| anonim10203040 a răspuns:

E simpatic

| anonim10203040 a răspuns:

E super

| BoGdAn2011_2696 a răspuns:

Justin biberon?straight face rolling on the floor are o fata de spart bordurioh go on

| Lore14JB a răspuns:

Eu sunt o super-mega fana Justin Bieber - Iti spun sincer pe Justin il doare undeva de parerea ta (in primul rand nu poate citi in romana si in al doilea rand nu isi pierde vremea cu idiotenii) Poate ca nu iti place tie, dar gusturile nu se discuta. Si acuzandu-l ca e gay ai dat dovada de 2 lucruri: 1. Esti tu gay, dar spui de altii 2. Ti-e ciuda pe el pentru ca arata mai bine ca tine si atrage fetele(ceea ce probabil tu nu poti). Si invata sa scrii corect, frate!

Întrebări similare