Am citit niste raspunsuri care ma fac sa zic LOL! Sa clarificam situatia : Caitlin Beadles este o amica de-a lui Justin (si a fost si fosta lui iubita, s-au despartit in prima jumatate a anului 2009). Caitlin era cat pe ce sa moara in august anul trecut intr-un accident cu barca cu motor. A pierdut mult sange, a fost in coma, i-au fost retezate picioarele(asta e foarte rau din moment ce era majoreta, facea echitatie, innotatoare si multe sporturi)acum se recupereaza si chiar saptamana trecuta a fost in operatie-deci nu e sora lui Si Justin s-a nascut pe 1 martie '94 ...nu 14 martie... Justin are deja doua albume: My World si My World 2. 0, are oricum peste 20 melodii. Christian Beadles este un prieten bun, dar cel mai bun prieten al lui este Ryan. "Baby" nu e album, e un single. Are o sora vitrega Jasmine(2 anisori) si un frate vitreg Jaxon(n. noimebrie 2009). In 2008 s-a mutat in Alanta, iar Usher i-a facut cadou Range Rover de ziua lui anul acesta.Culorile preferate sunt mov si albastru, ii place sa se uite la filme. Are medalii si trofee la hockey, mai si danseaza, canta la 4 instrumente, joaca fotbal, basket, sah, golf, etc. Fata din "One Time" se numeste Kristen Rodeheaver, cea din "One Less Lonely Girl" este Grace Wilson, cea din "Baby" este Jasmine Villegas, cea din "Never let U Go" este actrita Paige Hurd.Altceva? are un numar de telefon pentru fani afisat pe facebook-ul oficial. Pe ala ii poti lasa un mesaj. Nu are ID sau porcarii din acestea cum numai noi romaii avem. Poti sa-ti zic ca are sigur Skype si iChat dar sunt private, nimeni nu le are, asa ca va pierdeti timpul. Apropo majoritatea raspunsurilor de aici sunt FAIL. Documentati-va.
One less lonly girl, Favorite girl, One time, Bigger, First dance, Where are you now, Down to earth, Love me, Common denominator.Are 17 ani, s-a facut vedepa pe youtube pentru ca inainte vroia sa se faca jucator de hockei(dar nu avea simtul gaurii).Si il cheama Justin Bieber, nu jastin biber cum a zis denydar daca vrei cauta si tu undeva despre Justin DREW Bieber.am omis ca il mai cheama si DREW.
Melodii-Single-uri:
One Time
One Less Lonely Girl
Baby
Somebody to love
Melodii-Single-uri Digitale:
Love me
Favorite Girl
Never Let You Go
U Smile
Never Say Never
Melodii-Single-uri recomandate
We are the world:25 for Haiti
Waving Flag
Eenie Meenie
Melodii-Alte cantece intrate in clasament:
Down to earth
Bigger
First Dance
Common Denominator
That Should Be Me
Stuck in the moment
Overboard
Kiss and Tell
Melodii-Care prezinta videoclip:
One Time
One Less Lonely Girl
Baby
Never Let You Go
Eenie Meenie
Somebody to Love
Never Say Never
Cum se pronunta numele:
Giastin Dru Bibar
Poze:Iti dau un link unde gasesti poze pe care nimeni nu le are.Este sursa oficiala a lui Justin Bieber:www.jbiebersource.com
Si daca nu vrei sa le downloadezi da add la blacknight_94 si ti le trimit:)
Sper sa fie de folos!
La inceput credeam ca esti fana, dar inici sa ii pronunti numele nu poti ?
Se pronuntza Jastin Bibăr. E un băiat ok, adică. cântă frumos Mie îmi place melodia "One Time" Informaţii: Justin Bieber are 15 ani, culoarea lui preferată este albastru, locuieşte în Atlanta, Georgia.Numele complet este Justin Drew Bieber şi primul lui album se numeşte "My word". Sunt mai multe informaţii, dar eu.doar atât ştiu despre el :*
Ba fratilor, nu are id deoarece stia ca multi fani or sa-l caute, credeti ca are mintea gainii? e si logic, si nu am timp sa va spun cate chestii stiu despre justin, asa pe langa ca l-am vazut de 2 ori :O, si is mai innebunita acum, daca vrei informati pe Elena_rbd_2092, bye all
Cea mai noua melodiea a sa este Omaha Mall...
Super melodia asta, http://www.youtube.com/watch?v=ouSt8tXzBVk
Justin Bieber - se pronunta Jastin Bibăr. Informatii despre el gasesti aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber
Melodiile lui : Baby, One time, Love Me, Never Let You GoAdded, One Less LonellyGirl, Eenie Meenie, Favorite Girl (etc - poti cauta pe youtube. scrii justin bieber)
Poze cu Justin Bieber : http://www.metalhead.ro/poze/Justin_Bieber-foto-26564-l-1 http://www.cinemarx.ro/persoane/poze/Justin-Bieber-1276265,.html.
Pa :)
Geastin bibar (asa se pronunta)
melodiile lui:
-favorite girl
-love me
-baby
-eenie meenie
-one less lonely girl
-somebody to love
-you smile
-one time
-never let you go
-never say never
-up
despre el: e un tip ok si foarte foarte dragut si frms :X imi place cum canta adica canta super tare! melodia mea preferata care o canta el e "love me" e super melodia asta! am o groaza de poze cu el dar tu le poti gasi pe
http://justinbiebermusic.com
uite hi5-ul lui:
http://jb-official-hi5.hi5.com
my space-ul lui:
http://www.myspace.com/jonasreality
twitter-ul lui:
http://twitter.com/justinbieber
id lui real:
justin_bieber_4you
e-mail-ul lui real:
justin_bieber_4you@yahoo.com
Http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT#en|ro|justin%20bieber
da unde scrie: "asculta" si vezi cum se pronunta [Geastin Bibăr]
poze: http://www.google.ro/......tp?/images sunt mai multe pagini.vezi la pagina 8.randul 2, a 2-a poza-e super :x
informatii: http://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber
Buna!:)
So numele lui complet este Justin Drew Bieber se prinunta Jastin Bibăr.Nascut pe data de 1 martie 1994, Stratford, Ontario, Canada. A fost descoperit pe youtube de viitorul său manager, Scooter Braun(a participat la o competitie unde a luat locul doi, prietenii si familia nu au avut posibilitate sa vada cum a cintat, si el a pus pe youtube un video cu el, au inceput sa aiba peste miliardul de vizitatori. Si astfel la descoperit managerul. Apoi intr-o parcare sa intilnit cu Usher unde el i-a spus: usher usher pot sa iti cant un cintec, deoarece imi place foarte mult cintecele tale. La care usher nul luase prea in serios. La o saptamana usher l-a vazut pe youtube si i-a placut cum cinta.Peste o saptamana justin timberlake a vrut sa colaboreze cu el deasemena.Astfel a aparut o concurenta intre usher si justin timberlake. Justin bieber la ales pe usher. Si in prezent el il socoate pe usher ca un frate mai mare. Inainte de a deveni faimos, el cinta pe pragurile unui magazin cershind, deoarece el dorea sa o ajute pe mama sa care a fost lasata insarcinata la 17 ani ) acum are o sora pe nume jasmin in virsta de un an si jumatate. Si un frate jackson care s-a nascut in decembrie 2009. Gen muzical Pop, R&BJustin Drew Bieber :x melodii:
-Baby
-One less lonely girl
-Runaway love
-Love me
-Favorite girl
-One time
-U smile
-I'll never let you go
-Kiss and tell
-Never let you go
-Stuck in the moment
-Second chance
-Up
-Pick me
-Rich girl
-Common denominator
-Down to earth
-Eenie meenie :x
-Firs dance
-Never say never :x
-Omaha mall:x
-Somebody to love
-Set a place at your table
-That should be me
Poze poti sa iei de aici--->http://photobucket.com/images/justin%20bieber/
Teme pentru tel mobil--->http://www.zedge.net/themes/622948/justin-bieber-theme/
Fundita te rog;;)!
Se pronunţă Geastin bibăr Informaţii: Justin Bieber are 15 ani,culoarea lui preferată este albastru, locuieşte în Atlanta, Georgia.Numele complet este Justin Drew Bieber şi primul lui album se numeşte "My word". Sunt mai multe informaţii, dar eu.doar atât ştiu despre el. Melodiile lui sunt:One less lonly girl, Favorite girl, One time, Bigger, First dance, Where are you now, Down to earth, Love me, Common denominator.
Justin Drew Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa. Bieber a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963. daca vreti id meu elisa_sw33t96
Se pronunta Giastin Bibar si alceva despre el nu stiu ca nu sunt fan (lucky me ).
Pai, justin bieber[geastin bibar cam asa se pronunta), nascut pe 1 martie 1994, 165 cm inaltime(1 metru si 65 de centimetri pentru unii cre dorm), 59 kg, parintii lui au divortat cand el avea 2 ani, are o sora mai mica jazzy, cateva melodii : * One time
* Favorite Girl
* Down to Earth
* Bigger
* One Less Lonely Girl
* First Dance
* Love Me
* Somebody To Love Remix feat Usher
* That Should Be Me
* Never Let You Go
* Up
* Eenie Meenie feat Sean Kingston
* Overboard feat Jessica Jarrell
* Runaway Love
* U Smile
* Stuck In The Moment
* Pick Me
* Baby
* Common Denoinator
* Kiss and Tell
* Rich Girl
* Where Are You Now
* Pray
* Won't stop. se zvoneste ca va veni in Romania in aprilie 2011 pentru a cunoaste si a ajuta niste orfani din Romania si va concerta( cel mai probabil la bucuresti); D, poze gasesti pe : http://www.google.ro/......tp?/images sper ca ti-am fost de ajutor ...bye
~jojo
Justin Drew Bieber ((pronounced /ˈbiːbər/, BEE-bər) -->ASA E! si sa nu va mai aud zicand tampenii cum ar fi geastin biba sau jastin bibar! ddoh-(
Dap! cauta pe wikipedia. eu de acolo le-am invatat! wikipedia the free enciclopedia
Numele se pronunta Jastin Bibar.si-a inceput cariera pe you tube unde l-a gasit managerul lui actual care l-a trimis sa il cunoasca pe usher.si de atunci si-a inceput cariera. flirteaza in fiecare saptamana cu cate o fata, s-a nascut pe 1 martie 1994 adica are 16 ani.numele intreg e justin drew biber...mai cauta pe internet stiu multe despre el dar nu pot sa le scriu pe toate. cel mai bine e sa cauti pe internet.
Super in sf candva normal! adica toata lumea cu care am vb pan acum nu stia nici cine e!(mai putin prietenii krora tot eu le-am zis d el:P) Daca nai fac rost de mels sau daca vrei mai multe add la the_only_purple_cata(p mess) eu le am p toate ca sh mie imi place :X:X daca tot avem ceva comun vreau sa te intreb ceva:intra pe http://y8.com/games/Dress_Up_Selena_Gomez sh zi-mi daca cun geak-paltonu-sacoul(nu stiu ce e) din dreapta sus.Jok la descoperit sor'mea hai pls incearca daca sti vb p mess pup msgu e valabil pentru toti cei interesatzi:)
Melodii: One less lonly girl, Favorite girl, One time, Bigger, First dance, Where are you now, Down to earth, Love me, Common denominator.
A fost descoperit pe youtube de viitorul său manager, Scooter Braun(a participat la o competitie unde a luat locul doi, prietenii si familia nu au avut posibilitate sa vada cum a cintat, si el a pus pe youtube un video cu el, au inceput sa aiba peste miliardul de vizitatori. Si astfel la descoperit managerul. Apoi intr-o parcare sa intilnit cu Usher unde el i-a spus: usher usher pot sa iti cant un cintec, deoarece imi place foarte mult cintecele tale. La care usher nul luase prea in serios. La o saptamana usher l-a vazut pe youtube si i-a placut cum cinta.Peste o saptamana justin timberlake a vrut sa colaboreze cu el deasemena.Astfel a aparut o concurenta intre usher si justin timberlake. Justin bieber la ales pe usher. Si in prezent el il socoate pe usher ca un frate mai mare. Inainte de a deveni faimos, el cinta pe pragurile unui magazin cershind, deoarece el dorea sa o ajute pe mama sa care a fost lasata insarcinata la 17 ani ) acum are o sora pe nume jasmin in virsta de un an si jumatate. Si un frate jackson care s-a nascut in decembrie 2009. Gen muzical Pop, R&B
Ocupaţie muzician, compozitor.
Instrument(e) voce, pian, tobă, chitară, trompetă
Ani de activitate 2007-prezent
Case de discuri Island Records, RBMG
Website JustinBieberMusic.com
A avut doar 3 iubite-prima sa iubire a fost la 13 ani, iar ultima sa prietena a fost caitlin beadles- Sora celui mai bun prieten al sau christian beadles. Acum este singur. Considera ca timp de o saptamana este posibil sa simti daca iubesti o persoana.Primele lucruri care le vede intr-o persoana este: sa aiba ochii frumosi, zimbet mare si dragut. o personalitate buna, si sa fie amuzanta, care sa il faca sa rida, deoarece lui ii place sa rida mult... informatiile sunt adevarate deoarece am vazut o multime de intervew -uri cu el. eu inteleg bine engleza. :) mai multe informatii gasiti pe www.youtube.com. daca doriti informatii adaugatoare despre el adresativa :)
Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de viitorul său manager, Scooter Braun. Înainte de a fi vestit a participat la o competiţie unde a luat locul doi. Familia şi prietenii săi nu au avut posibilitatea să fie prezenţi la competiţie.Astfel a pus video pe youtube. Timp de cîteva zile s-a adunat peste două miliarde de vizitatori. Scooter l-a văzut pe youtube şi s-a gîndit că acesta este Michael Jackson junior, astfel a fost descoperit. Justin era foarte sărac, deoarece mama sa a rămas însărcinată la 17 ani şi tatăl său ia lăsat cînd el avea 2 ani. Deci el s-a gîndit că poate să-şi ajute mama cîntînd şi cerşind pe pragurile unui magazin. În prezent are o soră Jaymzn în virstă de un an jumătate şi un frate născut în decembrie 2009. A călătorit in 16 ţări. A avut pînă în prezent trei iubite. Prima sa iubire a fost la 13 ani, astfel el a alcatuit in 2010 un cîntec Baby, unde povesteşte despre prima sa dragoste. Şi cît de greu este să fii doar prieteni cu fosta iubită. Ultima sa iubită este Caitlin Beadles-sora celui mai bun prieten al său. Acum este singur. Este îndragostit la nebunie de Beyonce, chiar dacă ea este prea mare pentru el. Primele lucruri care le vede într-o fată este: să aibă ochi frumoşi, un zîmbet mare şi drăguţ, o persoană buna, şi să fie amuzantă, căci el iubeşte mult să rîdă. Se poartă frumos cu fanele, căci el înţelege cum să fii un simplu om. Numele său se pronunţă Giastin Biibăr. Usher, pentru el este ca un frate mai mare.
Madalina1455684 întreabă: