| TDGMeebu a întrebat:

Hello!

Ceva informatii despre Justin Bieber?

Multe melodii de'ale lui...

Si cum draq se pronuntza numele lui? Scrieti exact cum se pronunta Ca nu reusesc niciodata sa spun cum trebuie

Eventual poze multe si frumoase cu el

Si niste teme cu el pentru nokia 6234?

Gata ca cer cam multe

Multumesc oricum kiss

726 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele lui e justin bieber e foarte usor de pronuntat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
numele lui:justin drew biber
data nasterii:1. 03. 1994
zodia:peatii
locul nasterii:stratford, ontario, canada
mentor:usher
manager:scooter Braun
inaltimea:1. 62
culori perferate:albastru, verde, violet
mancare preferata:spagete
seriale, filme:csi, glee
album:my world
aaa si ii plac fete dragute cu un simt al umoruluoi dezvoltat ochii frumosii si creier cum voi nu aveti!:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca orice adolescent, şi Justin Bieber are probleme cu părinţii săi. Una dintre acestea este faptul că mama sa nu-i permitea să aibă o iubită, considerându-l prea mic, anunţă vdtonline.ro.

"Mi-a spus că nu mă lasă să mă cuplez până la 16 ani", a mărturisit tânărul artist care abia a împlinit 16 primăveri. Justin (foto) însă a spus că nu şi-a ascultat mama: "Eu nu am făcut ca ea şi când a aflat că sunt cu cineva mi-a spus că este dezamăgită de mine".

Despre relaţia sa, artistul a spus: "Am fost cu o fată anul trecut, vreo şapte luni. Eu am fost cel care i-a spus că nu mai vrea să fie cu ea, prin telefon".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fanul tau cel mai mare si vreau sa fiu cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragelor se pronunta geastin bibar dar se scrie justin bieber nascut pe 14 martie 1994 in zodia pesti daca vreti adresa lui dati-mi un buzz pe adresa mea de mess pysykutza_smaranda sau love.smaranda dar incercatio pe pysykutza_smaranda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nici un raspuns, dar eu nu am Nokia dar am IPhone!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber se pronunta Jastin bibar. are 16 ani, culoarea preferata ii albastru, nu sunt sigura dar cred ca prima relatie a lui a inceput la 13 ani! cateva melodii de ale lui: baby,one time,never say never, love me, favorite girl, pick me, rich girl, eenie meenie, bigger,up, never let you go, one less loney girl, kiss and tell, somebody to love etc. te iubesc mult justin bieber! esti viata mea! i love justin bieber!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va besk mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place parul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I no understand your message i am jb...you have got my id?/no? oph my god not problem id:justin.bieber1797i love u all and my fans buzzz me on the my id of messenger! please byezzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de justin bieber si apropo se pronuntza jastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Y love you justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte frumus si se scrie bieber si se pronunta bibir e un frumos imi vina sal sarut da el m-a vazut pe mine la camera web si eu pe el si e un dulce:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il plac pe justin bibar la nebunie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai numele lui se scrie justin biber da nu am teme pentru telefon cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mutumes oricum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata,sa stii ma cheama tecla lacramioara si sunt din negresti vaslui si imi place despre ceai vb tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu EU Cea mai nowa melodie a lui JB este Dr.BIrber.[love struck]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor daca o sa vorbiti asa ca...na nu stiu daca cineva o sa va bage in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Love jastin bibal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un cantaret foarte bun

| iRawrr a răspuns:

Cum se numeste mama lui iubi meu frumos justin =my love

| stefania1997 a răspuns:

Geastin bibar

| YOopGirl a răspuns:

De fapt

giastin bibar

| Denysutza27 a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de viitorul său manager, Scooter Braun. Înainte de a fi vestit a participat la o competiţie unde a luat locul doi. Familia şi prietenii săi nu au avut posibilitatea să fie prezenţi la competiţie.Astfel a pus video pe youtube. Timp de cîteva zile s-a adunat peste două miliarde de vizitatori. Scooter l-a văzut pe youtube şi s-a gîndit că acesta este Michael Jackson junior, astfel a fost descoperit. Justin era foarte sărac, deoarece mama sa a rămas însărcinată la 17 ani şi tatăl său ia lăsat cînd el avea 2 ani. Deci el s-a gîndit că poate să-şi ajute mama cîntînd şi cerşind pe pragurile unui magazin.În prezent are o soră Jaymzn în virstă de un an jumătate şi un frate născut în decembrie 2009. A călătorit in 16 ţări. A avut pînă în prezent trei iubite. Prima sa iubire a fost la 13 ani, astfel el a alcatuit in 2010 un cîntec Baby, unde povesteşte despre prima sa dragoste. Şi cît de greu este să fii doar prieteni cu fosta iubită. Ultima sa iubită este Caitlin Beadles-sora celui mai bun prieten al său. Acum este singur. Este îndragostit la nebunie de Beyonce, chiar dacă ea este prea mare pentru el. Primele lucruri care le vede într-o fată este: să aibă ochi frumoşi, un zîmbet mare şi drăguţ, o persoană buna, şi să fie amuzantă, căci el iubeşte mult să rîdă. Se poartă frumos cu fanele, căci el înţelege cum să fii un simplu om. Numele său se pronunţă Giastin Biibăr. Usher, pentru el este ca un frate mai mare.
Melodii: One less lonly girl, Favorite girl, One time, Bigger, First dance, Where are you now, Down to earth, Love me, Common denominator.
A fost descoperit pe youtube de viitorul său manager, Scooter Braun(a participat la o competitie unde a luat locul doi, prietenii si familia nu au avut posibilitate sa vada cum a cintat, si el a pus pe youtube un video cu el, au inceput sa aiba peste miliardul de vizitatori. Si astfel la descoperit managerul. Apoi intr-o parcare sa intilnit cu Usher unde el i-a spus: usher usher pot sa iti cant un cintec, deoarece imi place foarte mult cintecele tale. La care usher nul luase prea in serios. La o saptamana usher l-a vazut pe youtube si i-a placut cum cinta.Peste o saptamana justin timberlake a vrut sa colaboreze cu el deasemena.Astfel a aparut o concurenta intre usher si justin timberlake. Justin bieber la ales pe usher. Si in prezent el il socoate pe usher ca un frate mai mare. Inainte de a deveni faimos, el cinta pe pragurile unui magazin cershind, deoarece el dorea sa o ajute pe mama sa care a fost lasata insarcinata la 17 ani ) acum are o sora pe nume jasmin in virsta de un an si jumatate.Si un frate jackson care s-a nascut in decembrie 2009. Gen muzical Pop, R&B
Ocupaţie muzician, compozitor.
Instrument(e) voce, pian, tobă, chitară, trompetă
Ani de activitate 2007-prezent
Case de discuri Island Records, RBMG
Website JustinBieberMusic.com

A avut doar 3 iubite-prima sa iubire a fost la 13 ani, iar ultima sa prietena a fost caitlin beadles- Sora celui mai bun prieten al sau christian beadles. Acum este singur. Considera ca timp de o saptamana este posibil sa simti daca iubesti o persoana.Primele lucruri care le vede intr-o persoana este: sa aiba ochii frumosi, zimbet mare si dragut. o personalitate buna, si sa fie amuzanta, care sa il faca sa rida, deoarece lui ii place sa rida mult... informatiile sunt adevarate deoarece am vazut o multime de intervew -uri cu el. eu inteleg bine engleza. :) mai multe informatii gasiti pe www.youtube.com.daca doriti informatii adaugatoare despre el adresativa :)
Se pronuntza Jastin Bibăr.E un băiat ok, adică. cântă frumos happy Mie îmi place melodia "One Time" love struck Informaţii: Justin Bieber are 17 ani,culoarea lui preferată este albastru, locuieşte în Atlanta, Georgia.Numele complet este Justin Drew Bieber şi primul lui album se numeşte "My word". Sunt mai multe informaţii, dar eu.doar atât ştiu despre el :*
Funda te rog?

| DenisaMaria288 a răspuns:

Aaaa si sa stii a are 17 ani nu 15 da ma rog nu sitiu cand ai pus tu comentariul

| DenisaMaria288 a răspuns:

Sunteti toti prosti ma se pronunta Jastin Bibar

| Adriana1508 a răspuns:

Melodiile, care imi plac mie ale lui Justin Bieber (Giastin Bibar) sunt:eenie meenie, never say never, never let you go, love me, one time, favorite girl, one less lonely girl, struck in the moment etc.

| catalin_5163 a răspuns:

Justin bibar