Si eu il ador pe justin, se pronuntza Geastin Bibar, are 2 albume MY WORLD 1 si MY WORLD. I love justin Bieber:XXXXXXXXXXXXXX
Il cheama Justin Drew Bieber,culoarea fovorita este mov s-a nascut in Ontario, Canada, mancarea favorita spaghete boloneze, placinta cu branza si peste suedez, numarul favorit 6 numarul la papuci7.5, dorinta cea mai mar e sa zboare,sporturile favorite :basket, football, hockey melodia favorita Thtiller de Michael Jackson cam atat stiu. crede-ma ca e real ce-am zis ca am o carte despre el. apropo se pronunta Jastin Bibar
Culoarea lui preferata nu este albastru e mov si are 16 ai sa nacut in martie 1994 si e foarte dulce, sweet. auziti am vazut pe youtube un reportaj ca justin nu e adevarat cica unu de 57 de ani la trucat, el a cantat sper sa nu fie asa i like you jb
Http://www.youtube.com/watch?v=Ae3hgb-phTI intra o sa ramai cu gura cascata.
eu il iubesc pe justin bieber si sper sa nu fie adev ce zice. aici!
:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
:x:x; x
Nu stiu cine a spus ca se intampla sa aiba idul lui JB? mi-l poate da? il rooog!
Se spune ca este pe invers, adica gay...sti tu.
Numele lui se pronunta asa:JASTIN BIBAR.
Da am eu o informatie recenta.Are o noua iubita.Pe Miley Chirus. A implinit 17 ani de curand si v-a tine un concert in tara lui natala Canada.In legatura cu iubita sa... i-a cumparat un medalion din aur pe care scrie,, You are my love``. Daca nu stiai Justin a ajuns la pubertate avand ceva probleme cu vocea.Mai sunt o multime de informatii despre el pe,, JustinBieberMusic.com`` sau poti intra pe fanclubul lui unde eu sunt presedinte.bye
Stire de ultima ora:giastin bibar s-a despartit de selena gomez.(ce bine.sunt stabilita in atlantadin georgia si sunt vecina cu el.la 4 case distanta. pote imi iese lipeala cu el!)
Se pronunTsa Giastin biebarxxxxxEste foarte dragut stie sa se poarte cu fetelex. dupa cum am vazuT.este un baiat extraordinar la 16 ani este un mare cantarets din america iar totsi il adora mai ales euxxxxxxxxxxxxxxxxxxx il iubesc!
Se pr0nunTsa gastin bibarxxxEste cel mai adorat copil in romania...la 16 ani el a aparut in topurile americixx Il simpatizez.este foarte dragut el stie sa se poarte cu fetele si as vrea sal cunosc dar daca el vorbeste alta limba sg nu o sa ne cunoastem si eu vreau sa cant ador sa cant si sa dansez...Il iubesc!
Jastin bibar ( se pronunta) melodii: love me, baby, one time, bigger, favourite girl, one less lonley girl si altele alte informatii : culoarea preferata :culoarea albastru, are acum in 2010 16 ani, locuieşte în Atlanta-Georgia, Numele complet este Justin Drew Bieber si cam atat... succes in continuare. bye:*:*:*
Geastin Beibăr se pronunta, numele lui e Justin Bieber...am ff multe melodii ca el km ar fi : one time, baby, lonely girl si altele, albume, poze si daca le vrei adauga in lista la mess ID: fire_kat00
Geastin Beibăr se pronunta, iar numele lui e Justin Bieber am multe melodii cu el km a fi: baby, one time, lonely girl, am multe albume, fotografii, hi5-ul lui iar daca le vrei contacteaza-ma la Id-ul de mess : fire_kat00
Justin Bieber is the most beautiful and well behaved with his fans because he knows what it's like being on a normal to like someone without knowing that exzisti... And when he was little was a magnet for girls Having started cersiind the shop is known throughout the world now... got a big candy Canadian singer has a saptamana.El 16 years ago and almost all of his songs talk about love but could not succeed and incearaca first time. My favorite song is clearly "Baby"especially anything that is still the nicest guy on the planet: X
Bai fraerilor cica se pronunta Geastin Bieber complet falsss.Se pronunta Geastin Bibar.pai am multe inf despre si voi incepe.Culoarea lui preferata este albastru, ii plac fetele care sa se lase mai greu si se comporta f bine cu fanele deoarece stie cum e sa fii un om simplu.El era sarac si cersea pe pragul magazinului pentru ca mama sa era bolnava.El a cantat la un concurs si a reusit sa ia premiul 2 familia sa n-a avut posibilitatea de a venii asa ca si-a pus melodia pe youtube si a avut peste un miliard de vizitatori asa l-a descoperit menegerul sau.Iar intr-o parcare s-a intalnit cu Usher si i-a zis daca poata sa-i cante un cantec dar Usher nu l-a luat in serios dar dupa o saptamana l-a vazut pe youtube si a vrut sa colaboreze cu el dar de asemenea si justin timbarlake cel mai mare rival al lui Usher dar Justin Bieber a colaborat cu Usher. Justin dupa ce a fost cunoscut nu a mai avut intimitate deoarece fanele il asaltau acasa.Aaa si am uitat sa mentionez ca este canadian hai ca v-a pupat Deea :*:*
Apropo nu asa se pronunta
Se pronunta asa:
GEASTIN BIEBAR
Si cea mai noua melodie a lui zic eu ca este BABY.
Madalina1455684 întreabă: