Nuh cine a spus acolo ceva informatii despre justin bieber sa va zic eu cum e corect deci el s-a nascut in Ontario Staratford are 16 ani ziua lui de nastere e pe 1 martie si ...culoarea fav e mov nu cred ca e albastru cel putin eu din cate stiu e mov sunt fun numarul 1 JUSTIN BIEBER Ie cel mai tareee are si H5i
va puteti uita
Nuh cine a spus acolo ceva informatii despre justin bieber sa va zic eu cum e corect deci el s-a nascut in Ontario Staratford are 16 ani ziua lui de nastere e pe 1 martie si ...culoarea fav e mov nu cred ca e albastru cel putin eu din cate stiu e mov sunt fun numarul 1 JUSTIN BIEBER Ie cel mai tare are si H5i
va puteti uita
Hello se pronunta Geasrin Bibar si cea mai nou melodie a lui e"nevar let you go". E un baiat super dragut.si stiu multe despre el. A fost filmat de catre fratele sau si postat pe net si asa viitorul manager la sunat si a devenit celebru. A castigat un concurs de muzica impresionand juriul cu vocea sa la numai varsta de12ani.mama sa s-a despartit de tatal sau cand el avea doar2ani si a trebuit sa se angajeze ca femeie de servici pentru. a-l putea creste.Si mai stiu multe da nu va spun.CIUDA
Madalina1455684 întreabă: