Cum zice si Dany degeaba tot ziceti ca nu va place si din astea pot sa pun pariu ca la 80% dintre voi se gasesc 2-3-4 -10 manele in comp.Pe pariu.
Si da, sincer, ascult manele, si? care`i problema?
Sincer, nu ascult manele. Dar nu am absolut nimic cu cei care asculta acest gen de muzica.Fiecare on e diferit si fiecare om au placeri diferite.GUSTURILE NU SE DISCUTA!
O zi buna!
Minerva-ceva mai sus am specificat ca nu ascult rock, dar asta nu inseamna cai condamn pe cei ce asculte astfel de genuri muzicale, cu atat mai putin sa-mi expim frustrarea prin puhoaie stupizi. Oameni distincti, gusturi distincte, mi se pare normal, dar tind sa cred ca -i greu de inteles pentru unii useri.
Sincer ascult cateodata si nu mi-e rusine sa recunosc, evident nu imi plac cele cocalaresti in care se vorbeste despre bani, femei, vile, masini, piscini, dusmani etc., sunt si unele melodioase de dragoste care suna binisor chiar daca sunt fie si plagiate. Parerea mea e ca cei care sunt impotriva manelelor sunt intoleranti si ingusti la minte, nu te obliga nimeni sa asculti, fiecare are liberatea de a alege si de asta exista democratie, asa ca nu vad de ce trebuie sa judeci un om dupa genul de muzica pe care il asculta.
imi place ca raspunsurile mele si cele a lui dany sunt considerate stupide si nefolositoare nefolositoare pentru cine? pentru cei care nu asculta manele.doamne ce oameni. daca s-a ajuns sa se judece omul dupa muzica e clar. vom ajunge departe in stilul acesta.si nu cred ca nici eu, nici dany ascultam numai manele. daca asculti manele inseamna ca nu trebuie sa mai asculti nimic? sa fim seriosi.chiar ati ajuns prea departe cu chestia asta cu manelele)
@greenish, ce-ai cu oamenii? DE ce crezi ca nu exista nimeni in Ro care n-asulta manele?
Eu am crescut de mica cu muzica simfonica, jazz si rock (atat cat se putea). Asta aveau parintii pe benzi de magnetofon. Asta ascult si acum. Poate daca as fi ascultat altceva atunci, as fi avut alte gusturi acum. Ai vreo problema? Atunci e problema ta, nu a mea.
PS" tu ai catalogat oamenii dupa muzica pe care o asculta. Ups, am ajuns si emo, acum... rolling on the floor
Greenish-stai relaxata, in orice coltisor exista unul care vrea sa creeze agitatie, unul gata sa provoace zazanie.
Salut.
Nu am ascultat, nu ascult si nu voi asculta. Pur si simplu nu inteleg o iota din ce spun cantaretii in acele melodii, nu inteleg un cuvant.
Si suna prea "cocalaresc" numai bani, femeie .
Nu am nimic cu rromi, dar nu place melodia. Ce? Suntem intr-o tara libera. Unu asculta rock, altu' pop, altu' manele. Fiecare cu genul lui de muzica.
Nu am sa zic nici "hua!" nici "i love manele" .
@greenish, ai perfecta dreptate, daca ne judecam dupa stilul de muzica avem o tara de rahat .
Pa, pa :]
@ minerva se scrie n-asculta asa.nu cred ca am creeat eu nimic. ia uita-te la primele 10 raspunsuri cam asa si vezi cine a catalogat oamenii.ca pentru primul meu raspuns am primit 3 stupide si 2 nefolositoare? pentru ce nefolositor? pentru cei ce au ceva cu mine ca ascult manele? sa fim seriosi.sincer.nu stiu care catalogheaza mai mult.manelistii sau rockerii/punkerii si etc. mai tot timpul manelistii au fost catalogati inculti, rromi si nu mai stiu eu ce. n-are voie omul sa asculte ce ii place ca gata, e rrom nu cred ca am comentat vreodata de cand sunt pe site-ul asta pe cei care asculta rock sau alt gen dar, unii sunt prea ingusti la minte ca sa isi tina comentariile pentru ei
Am vazut undeva ca Minerva a spus ca a crescut cu muzica sinfonica. Da? pe bune? atunci du-te draq la opera. ce mai cautzi pe aici.noi nu avem nevoie de "AAAAA"-urile tale.ms frumos. dar nu vreau...aa.si la intrebare. da! ascult. orice gen.inafara de rock.cand aud de aia. mi-se intoarke stomaku` pe dossincer
A critica manelele nu înseamna rasism, ci neacceptatrea inculturii, a non-valorii.
Manelele nu reprezintă muzica ţigănească, ci un simbol al prostului gust, al spiritului grobian, needucat, favorizat de dictatura banului în care trăim.
Există şi muzica ţigănească ce are valenţe artistice:
http://www.youtube.com/watch?v=Cqe2ZFgERVg
http://www.youtube.com/watch?v=BKva8k2TEOY
http://www.youtube.com/watch?v=aYiHg-a87hk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5gvFH0JuCrE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4YUa_Qns0Ts&feature=related
Ce ziceţi de asta?
Propuneţi şi voi videoclipuri similare.
Atata tam-tam pentru niste manele ) cum a spus "cineva" Gusturile nu se discuta.
Eu personal nu le urasc da acasa nu le ascult, numai cand ma duc undeva. N-am problema cu ele. Le suport. Sunt vreo 2-3 care imi plac da nu le prea ascult.
Asa, in particular nu ascult.Sincer
Dar cand se mai investe o petrecere pe undeva, nu ai cum sa nu asculti. Si nu strica deloc cate o manea la vreun party
Nu st de ***! E cea mai proasta muzicaa care s-a putut inventa... lpisa de okupatie... pierdere de timp :*:X
Le urasc. Si aproape ca te urassc si pe tine ca ai inclus in propozitia ta cuvantul "manele"
Nu ascult...insa din pacate din cauza anturajelor cateodata la unele chefuri trebuie sa le accept...asta e
Nuuuu, e cel mai prost gen muzical, sincera sa fiu uitati-va la versuri sunt niste pitipoance si cocalari care-si plang viata ca i-au pedepsit partenerii, noi nu vrem sa auzim asta.Eu ascult rock, punk, metal, scream, pop, ska, raggae, hip hop. But no way manele. mi-ar place sa stiu ca sunt cativa oameni de partea mea. Voi credeti ca muzica adevarata e maneaua? nu e rock-ul gen ac/dc, metallica, pop'ul gen michael jackson. inca o data MANELELE NU SUNT COMESTIBILE, daca le ascultati va stricati, sunt alterate.
Ascult, dar foarte rar. Mai exact la petreceri, si in general cand nu pot sa pun eu muzica.
Nu, dar nu neaparat pentru ca le-as uri... pur si simplu nu is pe gustul meu. Desi am vreo doua manele care imi plac cat de cat.