Nu, dar nu am nimic cu cei care asculta manele. E decizia lor, toti avem genuri de muzica care ne plac .
Crimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu
Deci le urasc sunt cele mai stupide caraghioase ciudate "melodii"
Daca se pot numi"melodii"
Ce sa ascult niste rromi care cant despre bani, femei, averi, dusamni
Rock mamaie
Sincer, nu. Dar nu am nimic cu persoanele care le ascultă... atâta timp cât nu sunt exageraţi, merg ascultând muzică la telefon pe difuzor sau dau volumul prea tare. Eu în general ascult metal simfonic, clasică sau alte genuri asemănătoare. Pur şi simplu nu îmi plac. Şi nu am nimic cu ţiganii (sau rromi... whatever).
Am ascultat, nu mai ascult de prin 2006-2007. Daca ma intrebi de vreun,, cantaret'' de manele aproape ca nici nu-i mai stiu numele.
Rareori. Ascult doar cele pe care merge un chef, nicu paleru si uneori melodii de suparare, in unele momente.
Sincer? da. Asta nu inseamna ca umblu cu manelele la maxim pe strada, dar, la o petrecere, aniversare, banchet etc nu exista distractie fara manele.
Deci, fiecare e cu parerea lui.
Eu acum recunosc ca ascult si manele! Macar sa spun adevarul decat sa ma ascund dupa o masca care sunt un ingeras!
Ascult toate genurile de muzica, si nu mi-e rusine deloc!
SincerR, noo, dar...nu am nimic cu ele si nu am nimic cu persoanele care asculta asa genuri de muzicaaA!
Nu, nu ascult mi se pare o pierdere de timp sa asculti asa ceva dar fiecare cu parerile lui asa ca no offense...