| Missin`you` a întrebat:

Sincer, ascultati manele?happy

Răspuns Câştigător
| ely92music a răspuns:

Sincer... nu ascult, dar nu am nimic cu cei care asculta!

97 răspunsuri:
| ilinca2002 a răspuns:

Nu eu nu asculthappy

| εїз a răspuns:

Da, eu unu ascult. si nu imi plac oamenii. care asculta manele, dar nu au bunavointa sa recunoasca.

Cu ce va faceti de ras ca ascultati manele?
Ca se spune la televizor ca sunt niste cocalari. si etc?

Nu, nu este asa. fiecare cu genul lui de muzica, eu ascult si manele, si trance. si house

Credeti-ma. ca la o petrecere. gen revelion. nu se asculta Rock sau Pop, se asculta manele, pentru ca pe manele te distrezi. pe manele plangi cand asculti o melodie mai trista. pe rock dai din cap ca un screlozat mintal. deci, urasc rockeri... niste oamenii fara viitor, fara o viata. si foarte tristi.

Mai bine fericit, decat trist! decat sa dau din cap, si sa ma tai pe mana, mai bine ascult manele.
Si inca odata. cei care spun ca nu asculta manele, si in casa asculta toata ziua. aveti binevointa de a recunoaste, bafta happy

| any_3631 a răspuns:

Sincer da si nu stiu de ce toata lumea nu recunoaste ca asculta manele...hai sa fim seriosi toata lumea asculta manele mai ales la o petrecere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu ascult ce muzica mi se pare ca-i faina, nu-mi pasa prea mult ce ai eu ascult ce melodii îmi plac, dacă aud ceva rock o ascult, pop, hiphop, rap, manea chiar, dar mai rar(mai mult la petreceri). La mine nu prea contează ce gen de muzica ai, dacă am auzit o melodie care-mi place o ascult pana mi se face greata de ea.

| PurpleLadybug a răspuns:

@greenish:"daca s-a ajuns sa se judece omul dupa muzica e clar"
pai daca mai ti eu bine minte, tu ai spus undeva mai sus ceva pe-acolo de cei care asculta rock si punk si ai spus ca ei(manelistii)"macar nu stunt satanisti". deci, care pe cine judeca. Fratilor, nu te poti caca in gustul omului! incercati sa intelegeti, si sa recunoasteti. majoritatea spun ca nu, in schimb "se rup" pe manele de cate ori au ocazia. Sincer acum, nu ascult, nu'mi plac, nu ma incanta. Sunt cateva care au ceva mai de Doamne-ajuta de ascultat, dar nici pe alea nu le ascult. Fiecare asculta ce vrea, clar? Nu inteleg de asemenea de ce ploua cu "stupid"straight face. Fiecare are parerea luirolling eyes
Take carepeace sign

| rockaholic a răspuns:

Slipknot slipknotwinking

| 愛日本 a răspuns:

Nuuuu! Nu supor manelele! Adica ce ma intereseaza pe mine ca pe ala care canta la parasit gagica, s-a certat cu ea si prostii desastea cu fete care dau din buci mai bine ma omor!

Întrebări similare