Nici eu nu cred ca este gay. MUlti spun asa poata ca le este ciuda pe el caci este frumos si are o voce de aur. Si eu sunt o fana de a lui. Ti-am bagat id-ul tau in lista. Da-mi accept plz. Am sa iti trimit pe mess o intrebare care vreau sa i-o adresezi, daca stiu sigur ca nu e minciuna. Pupici :*
Eu sunt sigura ca nu este gay... dar am citit pe net ca pubertatea ii afecteaza vocea lui Justin... ce trist
Cui ii pasa daca e gay sau nu?Conteaza ca pe langa ca are o voce de fata si arata ca o fata
Nui gay deloc doamne toti idiotii spun asta doar ca sai strice reputatia eu il ador! ia idul meu steffanutza18
FAGGOT!
am citit aceasta intr-un articol in care chiar el a zis ca e gay pacat ca nu mai tin minte numele site-ului
Justin Biberon chiar este gay...si eu l-am cunoscut si in loc sa dea mana cu mine m-a prins de fund.
Mai poti minti tu atata?
Doamne ce idioti
Da draga si eu am cunoscut-o pe madonna si mi-a dat 1000000 de euro. eu te cred.
Lol.nu este gay! god, si poate are un numar de telefon pentru fani. dar sunt sigura ca nu ar raspunde el.si eu l-am cunoscut. l-am dus acasa sa-mi cunoasca mama, apoi l-am servit cu un suc. mi-a cerut sa-l invat romana, si mi-a dezvaluit cine e iubita lui. ce ziceti? careva interesat? disperare
RockForever99 întreabă: