Nici eu nu cred ca este gay. MUlti spun asa poata ca le este ciuda pe el caci este frumos si are o voce de aur. Si eu sunt o fana de a lui. Ti-am bagat id-ul tau in lista. Da-mi accept plz. Am sa iti trimit pe mess o intrebare care vreau sa i-o adresezi, daca stiu sigur ca nu e minciuna. Pupici :*
Piticot justin bieber nu e gay si am deja nr.lui de tel.am si idul si sory daca tei facut planuri sa te mariti cu el sau ceva de genu ca el e iubitamiu sory da daca nu era til dadeam uitati id ul lui jb_id. a da si stau cu el in vila si in oras si in tara asa ca nu vamai strofocati atat fetelor. ca degeaba o faceti. ceao!
Cu siguranta l-ai intalnit. Eu te cred. Si eu sunt cu Ashton Kutcher si pe langa asta il insel cu Orlando Bloom. Fataaaaaaaaaaa! Unde ti-e capul?! Cum sa fi prietena cu Justin Bieber?! Si cum poti sa cunosti de mai multe ori pe cineva? OK...recunosc ca nici eu nu credeam ca e gay...Asta pana cand era la nu stiutiu ce premiera si a pupat-o pe una si s-a enervat pe el iubitu-su. Apoi a zis si el: si la Oprah,,, si la radio,,, si in cateva reviste. Oricum nu lua personal ce ti-am spus. Poate ca l-ai cunoscut,,, dar eu nu te cred. Atat.
Mai mare gay ca Justin Bieber nu exista! E un prost si jumatate.Masa lo facut la comanda si suge **** pe la colturi!
Cn crede ca ii gay ii un big big
Deci eu nu cred!
Ptr ca is o BELIEBER! xDD (L)
Prea skump:X
ce`l mai skump cu o voce de aur :X
te-am adaugat in lista. Da`mi accept pls.
Peace and love;-)
Mare dreptate are Smileeee chiar oameni sunt gelosi pe el.andreeea1 este un exemplu de om gelossss xD
RockForever99 întreabă: