Iisus in Persoana Proprie e Dumnezeu! Dumnezeul nostru! A aratat intregii lumi asta si merita sa ii urmam Calea!
Da cel putin eu cred..acum ce cred altii...nu stiu dar eu cred in mod clar si ar trebui cu toti sa avem credinta in D-zeu
Ba nu! Nu e adevarat ce spune JanPierDeMontavariu Isus chiar e ful lui Dumnezeu si da exista si a trait si va trai mereu!
Dumnezeu exista! Isus a trait si este fiul lui Dumnezeu. Fundita plizzzz...
Da clar ca a trait, si traieste. Mijloceste pentru noi la Tatal.E fiul Lui Dumnezeu! Citeste in Ioan 14:6-7
Depinde de cata credinta ai. Daca nu crezi atunci lasate de religia asta si alegeti alta. Poti singura daca ai peste 18 ani.
Isus Hristos se zice ca e fiul lui Dumnezeu doarca nimeni nu stie asta sigur decat Dumnezeu.
Sper sa te ajut.
Evangheliile creștine au fost scrise în mod primar drept documente teologice mai degrabă decât drept cronici istorice. Totuși, întrebarea asupra existenței lui Isus ca persoană istorică trebuie distinsă de discuțiile privind istoricitatea anumitor episoade din evanghelii, a cronologiei pe care o redau ele și de problemele teologice privind dumnezeirea lui. Un număr de izvoare istorice necreștine, cum ar fi izvoare evreiești și greco-romane au fost folosite în analizele istorice privitoare la existența lui Iisus.