| nicucostea855 a întrebat:

Am citit tot Coranul despre Isus. Ceea ce era mai important lipseste din Coran. In Coran se spune ca Isus nu a fost ucis si ca altcineva a murit in locul lui si care semana cu el. Ori asta e lucrarea lui Satan care cauta sa nege rascumpararea omului din pacat, cauta sa ignore acest lucru. Mahomed s-a imbolnavit si a murit.

Interesant, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| SociopatuI a răspuns:

Chestie de matematica? Pe ce planeta traiesti cumetre? Ce legale si ciupercoase ai bagat in tine?
Tu tot ceea ce stii despre viata asta ai invatat-o de la altii, iar acele persoane fac parte din societatea romaneasca crestina. Tu nu ai experimentat nimic, nu te-ai nascut cu nicio informatie. Doar ti-au bagat altii in cap ce au vrut ei.
Nu-mi vorbi tu mie de logica si ratiune cand habar nu ai nici care le sunt definitiile. Unde vezi tu o logica in a invia un om, ca o persoana sa traiasca 700 de ani, ca apa sa fie transformata in vin, ca un simplu potop de cateva luni sa creeze un ocean mondial ce a inghit totul, ca Noe intr-o corabie mica sa inghesuie toate speciile de vietuitoare din lume care sunt intr-un numar de cateva milioane, ca masturbarea sa fie un pacat, ca un spirit sa aiba puteri magice ce poate face orice ii trece lui prin minte, sa avem spirite invizibile din alta lume care ne vegheaza cu numele popular de ingeri, si asa mai departe?
Ce n-as da sa se inventeze odata masina timpului cu destinatia trecut... Platesc oricat sa va trimit pe voi martorii in Evul Mediu.

171 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este o intrebare sau vrei sa ne atragi atentia?

| SociopatuI a răspuns:

Voi tot ce stiti sa faceti este sa va aparati dogmele invatate de la parinti si sa negati celelalte dogme care apartin de alte religii.
Ai trait tu in acele timpuri ca sa vezi cum a stat treaba cu adevarat? Poti tu sa imi dovedesti mie ca ceea ce spun ei este o minciuna? Si cand spun sa-mi dovedesti, fa-o cu ceva palpabil, nu cu o scriere dintr-o carte de povesti.
Tu daca te nasteai in tarile arabe si erai musulman, spuneai ca europenii crestini au o carte plina de aberatii. Dar na, te-ai nascut intr-o tara preponderent crestina iar rolurile s-au inversat. Tu le negi dogmele si spui ca sunt niste aberatii satanice.
Musulmanii au avut mereu tangente cu Israelul. Tu si secta ta ce tangente ati avut?
Masonul Russell n-a fost in viata lui in Israel dar si-a permis sa creeze o secta in care le spune oamenilor ce a vrut el despre ceva ce nici n-a vizitat. Vai de tine si de cei din secta ta.

| SociopatuI a răspuns (pentru darrio2007):

E un martor a lui Iehova. Ce vrei mai mult de la el?

| darrio2007 a răspuns (pentru SociopatuI):

Si de ce a citit Coranul musulman?

| nicucostea855 explică (pentru darrio2007):

Ca sa exclud o componenta stricata din aparatul numit "religiile lumii".

| SociopatuI a răspuns (pentru darrio2007):

Din acelasi motiv pentru care voi citii si eu Biblia. Ca sa vad cat de multe aberatii pot gasi intr-o carte.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai citit minciuni despre Isus, În Biblie nu scrie deloc ca alt om a murit in locul lui Isus, Isus a murit pentru noi oamenii păcătosi, Isus si a dat viata sa perfecta pentru noi oamenii ca sa ne scape din păcatul in care ne a adus Adam.

| nicucostea855 explică (pentru SociopatuI):

"dogmele invatate" - e vorba de ratiune si logica aici. Pentru ca cineva sa fie iertat de pacat aparut prin libertate de alegere trebuie ca cineva sa renunte la viata ca om desi nu a comis niciun pacat. Acesta e rationamentul logic pentru a primi in dar viata vesnica. Viata pentru viata. E o chestie matematica.

| CostinAlamariu a răspuns:

Martorii lui iehova sunt o secta care împrăștie minciuni

| Lukasssz a răspuns:

Degeaba esti credincios daca faci parte din "martorii lui Iehova", niste oameni care improsca minciuni.

Bula
| Bula a răspuns:

Luati in calcul: cand s-a scris prima data despre moartea lui Hristos si cand a trait Mahomed.

(Prima scriere gasita dateaza la 400 ani dupa Hristos, iar Mahomed a trait cu peste 100 ani mai tarziu.
In cei 400 ani, se pare, istorisirea s-a transmis "din gura in gura", adica prin povestiri, barfe.)

"Ai trait tu in acele timpuri ca sa vezi cum a stat treaba cu adevarat?" - ai trait tu sa vezi cand soparla a evoluat in crocodil?

| nicucostea855 explică (pentru Bula):

Nu e adevarat. Pavel stia sa scrie. Marcu stia sa scrie.

"Tu tot ceea ce stii despre viata asta ai invatat-o de la altii" - si tu la fel. Insa eu in plus am trecut prin filtrul ratiunii.

Răspuns utilizator avertizat
| nicucostea855 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Nu e interzis ci recomandat. Nu a trebuit sa citesc tot Coranul ca sa-mi dau seama ca e o prostie. Degeaba imi dai linkuri daca vad ca in mintea ta totul e varza.

Ai trait tu in primul secol?

Tu ai trait sa vezi cum au murit dinozaurii?

L-ai cunoscut pe Petru?

| nicucostea855 explică (pentru Lukasssz):

Care minciuni baiete?

| nicucostea855 explică (pentru CostinAlamariu):

Care minciuni nenica?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e interesant, e fals.

Ce fosile nene? Fosile de gaini?