| nicucostea855 a întrebat:

Am citit tot Coranul despre Isus. Ceea ce era mai important lipseste din Coran. In Coran se spune ca Isus nu a fost ucis si ca altcineva a murit in locul lui si care semana cu el. Ori asta e lucrarea lui Satan care cauta sa nege rascumpararea omului din pacat, cauta sa ignore acest lucru. Mahomed s-a imbolnavit si a murit.

Interesant, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| SociopatuI a răspuns:

Chestie de matematica? Pe ce planeta traiesti cumetre? Ce legale si ciupercoase ai bagat in tine?
Tu tot ceea ce stii despre viata asta ai invatat-o de la altii, iar acele persoane fac parte din societatea romaneasca crestina. Tu nu ai experimentat nimic, nu te-ai nascut cu nicio informatie. Doar ti-au bagat altii in cap ce au vrut ei.
Nu-mi vorbi tu mie de logica si ratiune cand habar nu ai nici care le sunt definitiile. Unde vezi tu o logica in a invia un om, ca o persoana sa traiasca 700 de ani, ca apa sa fie transformata in vin, ca un simplu potop de cateva luni sa creeze un ocean mondial ce a inghit totul, ca Noe intr-o corabie mica sa inghesuie toate speciile de vietuitoare din lume care sunt intr-un numar de cateva milioane, ca masturbarea sa fie un pacat, ca un spirit sa aiba puteri magice ce poate face orice ii trece lui prin minte, sa avem spirite invizibile din alta lume care ne vegheaza cu numele popular de ingeri, si asa mai departe?
Ce n-as da sa se inventeze odata masina timpului cu destinatia trecut... Platesc oricat sa va trimit pe voi martorii in Evul Mediu.

171 răspunsuri:
| nicucostea855 explică (pentru sadrian46):

De ce e fals?

Răspuns utilizator avertizat
| nicucostea855 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am citit in Coran asta. Tu ai citit intrebarea mea?

| nicucostea855 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Vezi ca esti rau.

Inventezi.

Inventezi multe.

| nicucostea855 explică (pentru SociopatuI):

Nu-ti permite stiinta sa citesti Biblia?

Am zis eu ca nu-s fosile?

| nicucostea855 explică (pentru darrio2007):

E o intrebare. Doar ca voi veniti cu raspunsuri gresite.

| SociopatuI a răspuns (pentru nicucostea855):

Ahahahajjaja...
Ti-am dat-o prea bine. Efectiv mi-ai raspuns la intrebare cu o alta intrebare. Te-am inchis martore. Vezi ca esti limitat?
Hai totusi sa iti raspund. Nu, nu este nevoie sa fi trait in acele timpuri. Fosilele nu mint. Genetica nu minte. Cand gasesti numeroase fosile ce se aseamana intre ele dar prima cu ultima nu, dar in urma unor teste precise si bine definite arata ca au apartinut aceleiasi specii ce a evoluat sau s-a divizat in mai multe specii, nici nu mai e nevoie sa fi trait in acele timpuri. Tu ce dovada ai ca Iisus a existat?
Ai oasele lui? Ai trait in acele timpuri? Exista vreun portret autentic cu el? Efectiv tot ce-mi poti oferi despre el este o scriere dintr-o care ce a putut fi scrisa din interpretari gresite. Asa cum tu spui ca Mahommed a scris aberatii in Coran, asa si Moise si ceilalti apostoli au putut scrie aberatii in Biblie. Nu poti sa-mi dovedesti cu nimic.
Stiinta ti-a dovedit ca omul a evoluat, ca suntem veri cu maimutele iar noi cu ei avem un stramos comun, o primata. Iti dovedeste la orice ora si zi atat prin fosile ce le poti privii cu ochii tai si le poti atinge cu pripiile degete, dar si prin teste foarte precise. Nu degeaba ADN-ul uman si ADN-ul maimutelor sunt identice in proportie de 98, 5% iar scheletul lor si al nostru arata aproape identic. Tu cu ce imi poti dovedi si argumenta ca ceea ce am spus mai sus este fals? Habar n-ai pe ce lume traiesti. Masonul Russell ti-a creat o iluzie ce este prezenta in viata ta pretutindeni.

Unde sunt verigile lipsa? Iti spun eu, nu exista fosile intermediare.

"Cand gasesti numeroase fosile ce se aseamana intre ele dar prima cu ultima nu" - e doar o chestiune de imaginatie. Si eu pot sa iau niste fosile, sa le pun intr-o anumita ordine si sa afirm ca ultima a aparut din prima. Asta nu e dovada. E imaginatie. Dinozaurii erau reptile mari, soparle mari, atat.

Este a nu stiu cata oara cand iti raspund cu 30 de randuri si imi raspunzi cu maxim 3 randuri. Atat de limitat sunteti voi martorii?
Unde visezi verigi lipsa? In capul tau? Ai putea 7 zile, nu mai mult, sa te abati de la secta ta si sa te informezi cu atentie despre mai multe domenii din stiinta, si vei afla care sta treaba cu verigile lipsa pe care le aberezi, de parca lipsurile alea s-ar afla in fiecare specie de vietuitoare de pe Pamant.

"au apartinut aceleiasi specii " - potential de variatie genetica in cadrul aceleiasi specii. Coronavirusul nu se transforma in spiroidal virus.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru nicucostea855):

Niste minciuni ai citit in Coran.

Structura genetica a fosilelor e asemanatoare oarecum deoarece au acelasi creator.

"Nu degeaba ADN-ul uman si ADN-ul maimutelor sunt identice in proportie de 98, 5%" - daca e doar atat de mica diferenta maimutele trebuia sa zica macar "Buna ziua".

""Cand gasesti numeroase fosile ce se aseamana intre ele dar prima cu ultima nu" - e doar o chestiune de imaginatie. Si eu pot sa iau niste fosile, sa le pun intr-o anumita ordine si sa afirm ca ultima a aparut din prima. Asta nu e dovada. E imaginatie. Dinozaurii erau reptile mari, soparle mari, atat." - mai limitat de atat poti fi? De ce vorbesti tu de stiinta daca habar nu ai cu ce se mananca? Nu mai bine iti vezi de viata ta, nu iti mai creezi conturi si incetezi sa mai vorbesti despre celelalte domenii care nu te recomanda?
Tu ce parere ai despre unul care vorbește despre religie total prost? Dar altul ce parere sa aiba despre tine care vorbesti de stiinta total prost? Iisus te-a invatat sa fi corect fara sa judeci. Tu de ce nu il asculti?
Esti crestin doar in teorie cumetre. In realitate ii faci pe plac satanei. Mai ales cand iti condamni copiii la moarte ca intelegi tu transfuziile de sange intr-un mod aberant de gresit.

"Tu cu ce imi poti dovedi si argumenta ca ceea ce am spus mai sus este fals?" - prin logica comparativa.

"mai limitat de atat poti fi?" - nu ma impresionezi cu limbajul asta asa bombastic.

"daca e doar atat de mica diferenta maimutele trebuia sa zica macar "Buna ziua." - bai sectantule, deci efectiv imi dovedesti pe cat de mult posibil cu fiecare răspuns pe care il dai ca habar nu ai o boaba de stiinta, insa esti bun la a face propaganda impotriva stiintei de care habar nu ai sa argumentezi pentru care sunt false. O prostie mai mare decat in fraza asta n-am auzit-o intr-un an de TPU.

"domenii care nu te recomanda?" - ce stiinta nene, imi vorbesti tu de stiinta?

"propaganda impotriva stiintei" - aia nu e stiinta ce zici tu aici. Eu nu contraargumentez stiinta ci pseudostiinta pe care tu o numesti stiinta.

| nicucostea855 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da. Si nu am zis ca le cred. Am dezvaluit eroarea din Coran.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru nicucostea855):

De exemplu minciuna ca Hristos nu ar fi Dumnezeu

""propaganda impotriva stiintei" - aia nu e stiinta ce zici tu aici. Eu nu contraargumentez stiinta ci pseudostiinta pe care tu o numesti stiinta." - asta doar in capul tau. Unde vezi tu genetica ca fiind pseudostiinta? Unde vezi tu evolutia ca fiind preudostiinta?
Daca aceste lucruri sunt false si gresite cum spui tu, cum pot ele sa revolutioneze lumea și sa ajute la crearea si intelegerea multor lucruri? Cum poti pe baza unei asa zice minciuni sa poti inventa multe chestii, sa poti explica diferite fenomene, si asa mai departe?
Ai in gura doar "logica si ratiune" dar habar n-ai sa le folosesti. Esti limitat din fabrica.

In fine, ma duc sa mananc ca maine e o noua zi de viata. Seara faina martore, te las sa faci propaganda si cu ceilalti.