| GabiD a întrebat:

Pentru atei in special. Vreau sa cititi asta si pe urma sa vad ce mai spuneti(deoarece argumentul vostru intodeauna e ca noi credinciosii nu avem nici o dovada a Existentei Creatorului)eeeee de data aceasta a fost dovedit de oamenii de stiinta. http://m.obiectiv.info/article/40036

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum spuneam mai sus. Numai posta astfel de intrebati ca mai mult pacate iti faci. Ignoranta e la rang de inteligenta si asta se va rasfrange si asupra chiar si celor bine intentionati, cum esti tu. Ajuta pe cei ce cer sa fie ajutati, ofera sfaturi ai cjnoastere celor interesati. Aici nu vei atrage decat negura din cei care ii citesti si tu. Nu te supara pe mine, nici Iisus nu a fortat pe nimeni sa-l asculte, nu a fortat pe nimeni sa-l urmeze. Tu ai intentii bune si e de apreciat. Inca odata scuza-ma daca te-am suparat cu parerile mele. Toate cele bune.

95 răspunsuri:
| GabiD explică (pentru DanielCotabita):

Nu ma refeream la articol.Ci la crestinism! Si daca vreti voi ateii sa fie o minciuna nu inseamna ca e!

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Din cate observ, ai mai debitat niste tampenii, care ti-au fost si premiate. Tu si autorul intrebarii functionati pe criteriul "Cine nu e cu mine e impotriva mea".

Daca exista acel Dumnezeu, iar el e CORECT, cu siguranta ai pacatuit cu orgoliul si egoismul tau evidentiate aici. Dar sa nu-ti fie frica, nu exista nici-un "Dumnezeu"(stii si tu prea bine, comportamentul si caracterul te da de gol), exista doar interese si slabiciuni(incapacitate, dorinta, frica, orgoliu si egoism).

| GabiD explică (pentru Alphawolf):

Aaaa.ce imi place.Esti invidios ca a primit funda.Crede-ma ca e mai normal decat multe raspunsuri ale crestinilor.De cele ale ateilor nici nu mai vorbesc.Si evident ca cine nu e cu tine e impotriva ta.Nu in general dar la intrebarea asta da deoarece aici vorbim de ateism si cresrinism.Voi ateii sunteti impotriva noastra deci acel citat functioneaza

| Alphawolf a răspuns (pentru GabiD):

Traiesti in confuzie, pentru tine normalul este ceea ce-ti place(convine), insa normalul este adevarul si constructivul(astea din urma sunt sustinute de argumente si dovezi, adica de rezultate realiste(nu imaginare).
Nu e destul sa afirmi(asa fac copiii), trebuie sa argumentezi si sa dovedesti.

| GabiD explică (pentru Alphawolf):

Da de unde stij ca oamenii de stiinta nu mint? Nu inteleg de ce daca voi nu credeti in D-zeu acesta nu exista.Afla ca nu e adevarat.Acesta exista si nu se lasa calcat in picioare de voi.O veti vedea mai devreme sau mai tarziu