Mie mi s-a intarit credinta foarte mult citind un site, articole cu dovezi, argumente. Uite:
http://www.everystudent.ro/category/existenta/exista-dumnezeu/
Tot pe site-ul acesta sunt o gramada de articole, sunt o gramada de argumente solide care arata ca Dumnezeu exista.Acum depinde de credinta si modul de percepere al fiecaruia.Numai bine
Cel mai solid argument este ca tu egzisti eu noi toti de pe planeta.Gandestete cand papa si-a dat demisia Fulgerul acela a lovit capela, icoana maicii domnului a plans cu sange.Gandeste!
Nu vine..In Biblie Scrie cand se sfarsi totul se va intuneca cerul pamatul se va despica in doua marile vor invalui pamantul si vom renaste fiind curatati fara pacate.Nostradamus un mare prezicator a spus ca in 2013 vine sfarsitul...Dar in 2012 Nu au spsus toti ca vine?! si uite ca suntem inca aici nimeni nu stie cand va veni.Deci nu te mai gandi la asa ceva ca ne ia prin surprindere daca are Dumnezeu chef sa ne ia.
Nu vine ma sfarsitul lumii..Trebuia sa vina in 2012 ..Inca suntem aici in 2013 Nostradamus un mare prezicator a spus ca se va sfarsi...In biblie scrie cand va veni sfarsitul marile vor inghiti tot pamatul se va crapa in 2 si va disparea. Dupa vom renaste si vom avea o viata Noua ...Nimeni nu-s tie cand vine acest sfarsit.Numa Cel de sus hotaraste!
Asta dovedeste ca am parinti, nu prea te poti naste fara parinti.
Eu nu cred in Dumnezeu adica cum poti sa crezi ca cineva e sus in vede tot si controleaza tot adica Dumnezeu e ''bun'' dar de ce exista rau daca El controleaza tot? Dar nu cred nici in explicatia stiintifica cu evolutia de la exlpozia bing-bang... Pur si simplu exist eu ce atatea explicatii si intrebari doar povesti...
Ok. stiintific mod de a vedea lucrurile. si parintii tai ai sa`mi spui ca vin de la bunicii tai. si bunicii de la strabunicii tai. si asa mai departe. dar..primul om. de unde'i? chiar daca ai sa''mi spui ca'i din maimuta. maimuta aia de unde vine?
Ortodoxia are 2 mari dovezi de existenta lui Dumnezeu: apa sfintita (nu se strica), flacara de la Ierusalim de Pasti (apare din cer ca un fulger)
Marturia ta. Daca i-ai simtit prezenta in viata ta, il poti marturisi. E cel mai clar argument.I viata sunt situatii care ne depasesc eforturile si intelegerea, deodata totul se rezolva asa de frumos si delicat ca nu ne vine a crede.Tu ai o experienta cu ISUS?
"Sa faca bine si sa se arate..." - Ai observat atitudinea pe care trebuie sa o avem, conform versetului de mai sus, cel din Ieremia 29:13?
"Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mâină largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată. Dar s-o ceară cu credinţă, fără să se îndoiască deloc: pentru că cine se îndoieşte, seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo. Un astfel de om să nu se aştepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehotărât şi nestatornic în toate căile sale". (Iacov 1:5-8)
Dumnezeu exista si ca sa vezi asta roaga-te la el si fa fapte bune si ai sa vezi ca viata ta va fi mult mai usoara si mai bogata, toate acestea cu ajutorul lui Dumnezeu.
Ce intrebare,,,,, gindeste-te ca doar prin rugaciuni catre Dumnezeu o sa ti se realizeaze dorintele...
N-am sa-ti spun ca-i din maimuta, pentru ca asta este propaganda religioasa. Omul are acelasi stramos ca si cimpanzeul, gorila si urangutanul.