| gogoɴicɑ a întrebat:

Care este cel mai solid argument, cea mai clara dovada ca Dumnezeu exista?

78 răspunsuri:
| DaDiSk a răspuns:

Pretextele!

| Shammal a răspuns:

Existenta ta, insa eu prin dumnezeu inteleg partea ta divina, acel sentiment pe care il simti ca ceva exista dincolo ce aceasta realitate pe care o percepi prin cele 5 simturi

| Anne2000 a răspuns:

Sa va ierte Dumnezeu ca nu stiti ce vorbiti. Priveste in jur si ai sa-L vezi pe Domnul Iisus. El e peste tot. Si prin toate creatiile ne arata ca Dumnezeu este mereu alaturi de noi si ne sprijina. Si nu exista intrebarea pe care ai pus-o. Sterge intrebarea de aici poate te vede cineva. Si Dumnezeu te vede ca spui asemenea tampenii dar te iarta. Creatiile astea toate sunt facute de Dumnezeu. Sa nu mai spui asemenea lucruri in viata ta. Eu nu pot nici sa pronunt ce ai scris u acolo. Iart-o Doame ca nu stie ce face. sad puppy dog eyes

| Andreicovici a răspuns:

Chiar TU.

| Andy26 a răspuns:

Deci din toate raspunsurile pe care le-ati dat am inteles ca cea mai clara dovada ca Dumnezeu exista este faptul ca nu exista, sau ca face primul pas in relatia cu omul cum ar fi ca se face invizibil sa nu il vezi.Pe bune acum, cu ce te ajuta Dumnezeu de simnti ca orbul ca exista, parca am fi pe vremea divinitatilor si a zeilor, nu stim cine si cum a creat lumea si l-am creat pe D-zeu, pentru nu a mai cauta raspunsul, sau ca daca nu il slavesti, te va tortura pe vesnicie in iad.Nu cred ca avem nevoie de el, ne putem descurca si singuri noi suntem propiul nostru stapan. Logic nu vezi, nu atingi, nu mirosi, nu simnti, NU EXISTA.Si lumea cred ca s-a creat singura, i din aceasta lume ne-am creat si noi prin evolutie.Si ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca nu mai exista viata dupa moarte.

| YumiSukinanda a răspuns:

Viata dupa MOARTE!

| veveritza6499 a răspuns (pentru ººShakeªª):

Doamne ce ateu esti! Cum sa spui ca nu exista Dumnezeu! Sunt atatea dovezi ca Dumnezeu exista si daca nu crezi... n-am cuvinte... Domnul sa iti lumineze mintile si poate a sa il descoperi si a sa il vezi tongue

| Adiiitza2000 a răspuns:

Exista,pe mine m`a ajutat, deci eu cred in El!

| Hopefree a răspuns (pentru ººShakeªª):

Dar lasa-ma sa te intreb...vantul il vezi>? ...nu
inseamna ca nu exista? sunt multe lucruri pe care nu le vedem dar asta nu inseamna ca ele nu exista.

| ººShakeªª a răspuns (pentru Hopefree):

In cazul in care nu ti-ai dat seama, era o metafora! fratilor, va dau un sfat! daca nu aveti logica sau putin simt al observatiei sau cel putin daca nu v-a placut literatura la scoala, nu mai comentati unde nu stiti ce vrea omul sa spuna! incercati sa-mi explicati mie ca dumnezeu exista? religia este ceva abstract, nu poate fi explicata sau dovedita!

| ººShakeªª a răspuns (pentru usuk):

Ba da! mai ales ca atunci cand am creat acest cont, a trebuit sa introduc un cod anti online-bots! daca ai idee ce inseamna! nu va mai dati hack-eri! nu sunteti doar daca scrieti cateva cuvinte gasite pe google! eu sparg parole la scoala la wifi de exemplu!winking fara s-o dau pe ghicitea. si fara sa am acces la vreun pc din laboratorul in care pc-urile au wifiwinking

| ººShakeªª a răspuns (pentru veveritza6499):

Sa mi le lumineze! ceea ce este foarte putin probabil, aceste inexistand!winking

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Tu.
Alt motiv pentru mine e ca II simt prezenta.
Toti oamenii stiu ca exista Dumnezeu.
În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
Romani 1:20
Putini vor sa se schimbe insa.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| hate1t4ll a răspuns (pentru EmaS):

Intelegi definitia cuvantului "argument"? Sau cuvantul asta este strain fiecarui crestinopat?!

| usuk a răspuns (pentru ººShakeªª):

Daca esti asa mare "hacker" ar trebui sa stii ca aia despre ceea ce spui tu se numeste captcha. Si chiar nu ma dadeam hacker sau eu stiu ce, ziceam doar ca as putea face un program ce ar putea dispune de AI (artificial inteligence) si care ar putea vorbi mai mult sau mai putin ca un om(verifica limbajul de programare prolog sa vezi ca se poate creea un asemenea program-daca nu ma crezi-eu folosesc acest limbaj de ceva timp) toate cele bune

| m2704 a răspuns:

Nu exista dovada clara. Daca vrei crezi, daca nu nu.

| IulianDornianu61 a răspuns:

Cea mai "solida dovada" ca exista dumnezeu apare de 2 ori pe zi.
Cum altcumva sa devina mancarea un carnat urat misositor si fara piele?

| Andy26 a răspuns (pentru Hopefree):

Vântul este un fenomen fizic ce se manifestă ca o circulație dirijată de aer în atmosfera terestră. Vântul nu-l vezi dar îl simnți când trece pe lângă tine. Vântul este mișcarea aerului datorită diferențelor atmosferice.