Te intalnesti cu mine, ne plangem amandoi de plictisul vietii si gasim o solutie, ce zici?
Ca sa nu zici ca am ras de tine mai devreme(oferta ramane valabila) : gandeste-te la lucrurile care iti plac(prajitura preferata, muzica, sportul, filmul), fixeaza-ti mai multe teluri accesibile dar care sa necesite un minimum de efort, fa-ti cunostinte noi si interesante, ai avut vreo materie care nu ti-a starnit interesul? sa zicem geografia, cauta ceva ciudat legat de geografie care ar putea sa te intereseze(sa spunem lacuri ciudate din lume) asa vei observa ca mai ai multe de vazut si invatat, citeste o carte vesela si motivationala, fa-ti un/o iubit/a.
Pai... gandeste`te la o persoana la care tii, sau la o trupa care iti place, si poate asa nu mai vrei sa te sinucizi. :]
E simplu...toti au acelasi gand :-p inclusiv eu...dar mereu ma gandesc la dezastrele pe care le las in urma
ex:familie, prieteni, etc
Prajiturile imi provoaca greata.
Nu-mi plac cartile vesele.
Geografia imi da dureri de ficat.
Daca te referi sa imi fac prieteni, nu exista asa ceva.
Ma simt bine fara un/o iubit/a.
Oh.mi-ai retezat toate variantele, in afara de propunere~ sa ma astept la un accept in privat? Nu stiu cu ce scop ai pus intrebarea, dar sper ca nu te asteptai sa sara vreunul cu formula magica si sa-ti rezolve tie plictisul de viata. Stii ce iti da pofta de viata? Este o inventie geniala care se numeste munca. Nu mai vrei ganduri demonice? Pune osul la treaba, iar in cazul in care te hotarasti sa iti faci felul semneaza documentele necesare ca sa ti se doneze organele, unii isi doresc cu orice pret viata pe care tu o refuzi.
Hey uite, ganddeste1te cat de frumoassa poate fi viata uneori,asa este,doar uneori,Si eu m`am gandit sa ma sinucid dar mi-a fost prea frica de durere. Gandeste`te ca nu ii vei mai vedea niciodata pe parintii tai,ca nu o mai poti strange in brate pe mama ta, ca nu ii mai poti spune te iubesc sau macar sa ii spui ce ai pe suflet.Sau gandeste te ca nu il/o mai poti vedea pe fata /baiatul pe care il placi doar gandeste`te ca nu vei mai avea nimic, nimic din creea ce ai acum...Nu vei mai putea sa te bucuri de nici un rasarit sau apus de soare,nu vei mai vedea nici o pasare zburand pe cerul albastrusau hranindu`si grijulie puisorii, sau uite, cum ar fi sa nu mai poti zambi cand vezi o fetita sau un baietel inaltand un zmeu sau zambind cand o zareste pe mama lui sau a ei sau cand ii zambeste unui simple margarete.gandeste`te cum ar fi sa nu mai poti nici macar zambi ...niciodata. Viata are multe surprize pentru toti, in special pentru cei pe care ii cam amana cu cate vreo surpriza, asa ca tine.
Asa e, mersi, pot renunta la viata si sa o daruiesc altcuiva, macar asa am facut un lucru bun.
>
In loc sa bage cocoasa la munca, ce ti-e cu tineretul de azi ntz ntz. Cu intalnirea m-ai lasat in aer, apropo.
Că o să mori oricum deci n-ar fi necesar să faci eforturi suplimentare. Și în general numai lașii se sinucid, un om deștept găsește ceva mai bun de făcut cum ar fi să asculte Dimmu
Te ''mananca'' stresul.stresul este diavolul,si eu eram asa m-a ajutat religia sa revin la suprafata si ma simt mai bine ca orcand,am invatat ca chestiile mici ale vietii audc fericire si iubire chiar daca nu-ti dai seama, sigur mai am mult de invatat Dar iti sfatuiesc sa te apropii mai mult de Dumnezeu,citeste biblia practica muzica si invata sa iubesti pe altii ca sa te iubesti pe tine.
Mai repet odata sa practici muzica, muzica e un dar pretios greu de stapanit dar cu efecte benefice, nu exista nimic mai bun pe lume decat muzica! Sau consuma canepa macar putina da doar acum nu mereu! ca sa te pui pe picioare ai grija ca conteaza cu cine cu ce scop si unde o consumi!
In cazul asta sunt lasa...
Imi place Dimmu dar neah...
Dudă sper că faci doar trolling că altfel ar fi păcat ca oamenii deștepți să moară și să se umple lumea de proști...
We need you more than ever
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyk1cgAJKu1r0x4mso1_500.jpg
Din fericire pentru multi crestini nu fac trolling...
Frate, nu cred că se bucură nici un creștin dacă te sinucizi tu.
Și dacă site-ul ăsta e motivul pentru care te sinucizi sau cine știe ce ți-o mai fi zis cineva mai bine faci o pauză de interent și gata. Dacă nu asta e cauza du-te și fă-ți o ciolocată caldă și vezi-ți de treabă, e vineri, măcar de weekend să te bucuri.
MissJJ întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: