| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Care sunt motivele care m-ar determina sa renunt la gandul sinuciderii?

Răspuns Câştigător
| TheDarkEmpire a răspuns:

Nu merită să te sinucizi, deoarece o faci întotdeauna prea târziu

85 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX explică (pentru FucktheSystem):

Cum mai? Chiar asa ma crezi? Sa ma sinucid pentru un site?
Am eu multe alte probleme care nu implica mediul virtual...

| Ebsghjs a răspuns:

Hei, uite. Orice s-ar intampla tu trebuie sa fii tare. Si sa nu faci asa ceva niciodata. Viata ne-a fost data sa o traim. Esti doar intr-o pasa mai proasta, stai linistit, o sa iti revii happy.

| MishuD a răspuns:

Bere?

Rece ca gheata, vara cand bubuie termometrul.

| enigmatica a răspuns:

Nu ai asa macar minima curiozitate sa vezi ce se va intampla pe 21 decembrie 2012? Macar sa te bucuri de viata, pana atunci.

| FucktheSystem a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Și nu mai simplu îți bagi picioarele în probleme decât în viață?

| Allrc24 a răspuns:

Poti trai si fara Dumnezeu nu? :| mai gandeste-te... nu vezi ca viata ta este banala si monotona? ce sens are viata ta in momentul de fata? nici unul 0.traiesti doar ca sa consumi oxigen.intoarce-te la Domnul si nu fa pacatul de a te sinucide.pacatul acesta nu se iarta.macar asa mai ai sanse dar daca te siucizi ajungi direct in iad...
http://www.reinviesperanta.com/......-tale.html

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru FucktheSystem):

Usor de zis...

| Holocaust a răspuns (pentru TheDarkEmpire):

şi eu vroiam să-l trântesc pe Cioran pe-aici.laughing
@XxXBlackVampireXxX, dacă vrei să te sinucizi, întâi ai putea încerca să faci ceva folositor pentru ţara asta.Mai tragi un creştin,poate doi. după tine.
.şi lăsând la o parte gluma, nu prea are rost sinuciderea. Vrei s-o faci din cauza unor probleme? Nu asta e soluţia.Te-ai plictisit de viaţa? şi eu, dar am ani frumoşi înainte.N-am nici măcar 18...deci speranţe există, şi pentru tine la fel.
încearcă să vezi viaţa altfel.Mai ieşi pe afară,te mai distrezi,mai pocneşti pe unul, mai alergi puţin apoi...şi tot aşa.N-ai cum să te plictiseşti de ea. Poate doar ai căzut intr-o depresie, nu ştiu...

| DrunkenRat a răspuns:

Faptul ca oamenii uita cam tot, odata inteles acest lucru, viata este mult mai usoara.

| Shaoran a răspuns:

Pai, nu ti-ai dat tu viata, nu tu te-ai crescut, deci nu ai dreptul de a te sinucide. In plus esti atee, deci orice problema ai avea, ar trebui ca stiinta sa gaseasca o solutie... Si totusi, sinucisul tinede chestii care nu pot fi explicate stiintific, decat vag si asta din punct de vedere medical(dezechilibrari ale sistemului nervos). So, Nu ai motive sa te sinucizi, deci de ce ar trebui sa ti se dea sa nu te sinucizi?

P.s. Nu am vazut ortodocsi practicanti care sa se sinucida.

| Anecherry a răspuns:

Cati ani ai?

| NeimaginabilA a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Lasati-o asculta dimmu si ce? Si eu ascult blackgaze sis crestin.
Fi atenta aici,
1. Schimba-ti muzica incearca un extol, brian head welch, embodyment
2. Lasa-te de viata, nu are rost sa traiesti pentru tine insuti. Eu am incercat sa ma sinucid de vreo 15 ori si pana la urma am ajuns sa traiesc pentru Isus, nu te oblig sa faci si tu asta, dar gaseste ceva entru care sa traiesti si pe care esti sigura ca nu te va lasa singura

| LaraClarice a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

De ce ai vrea sa faci asta? Unii oameni isi doresc enorm sa traiasca, ma refer la oamenii bolnavi care mai au cateva luni de trait.
Spui ca nu crezi in prietenie... uneori pentru a avea un prieten bun trebuie sa fii si tu la randul tau asa.
Si sper ca nu te superi daca imi spun parerea un pic mai direct, cred ca esti satanist.
Ceea ce nu e bine deloc, ti-o spun din proprie experienta.
Exista cale de intoarcere si pentru cele mai,, ratacite" suflete.

(Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe)

| LastChance a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu trebuie să cazi în păcatul deznădejdii, god hates us all!

| anonim4565 a răspuns:

Motive:
1.Daca te sinucizi ajungi in iad 100%
2.Viata e un timp in care poate orice om sa se intoarca la Isus
3.Fiecare clipa are o infinita valoare
4.Isus te iubeste si nu vrea sa ajungi in iad.
5.Viata e frumoasa depinde cum o traiesti.
6.El a murit pentru tine.
7.Traieste clipa dar cum o vrea Dumnezeu
si daca faci asta viata ta va fi un colt de rai

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru NeimaginabilA):

Pai lucrurile are imi plac sunt desenul si sa fac poezii.
Merita sa traiesc pentru asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonde/brunete/roscate/satene... daca mai vrei motive iti mai dau happy

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru anonim_4396):

Is fatalaughing

| Paulla a răspuns:

Ce motive sunt destul de puternice să te determine să te sinucizi fără să pari o laşă?
Şi subscriu la cele spuse de @SonOfHelios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt atat de multe motive care sa nu te sinucizi, viata e frumoasa, de exemplu vezi un copil in scaunul cu rotile si iti zambeste si inima lui are bucurie, vezi un bunic care sta cu nepotul lui in parc, vezi un om care imbraca un sarac cu propria haina, incearca sa vezi dragostea din oameni sa vezi ce au ei mai frumos, incearca sa vezi frumusetile naturii de pilda muntii, dealurile etc nu merita sa te sinucizi viata e frumoasa depinde din care unghi vezi happy, si asculta muzica lui Hans Zimmer e nemaipomenita mi se pare cea mai frumoasa muzica din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Blonzi/bruneti/roscati/sateni/cu gropita/fara gropita/zburliti/musculosi/amuzanti de pici pe jos etc... oh, niste monumente de-alea de trec pe plaja cateodata happy. Glumesc. Eu as zice ca merita sa traiesti pentru ceva ce-ti place cum ar fi poezia... Numai bine!

| GusWaters a răspuns:

Ma,draci sentimentali de p-aci, sinuciderea NU este un act de lasitate.Depinde si de conjunctura,dar nu este,ci mai degraba e dovada de curaj, ca nu stiu cati din voi ati rezista sa va provocati durere fizica (,) cumplita sau sa va luati viata la o varsta fragila, ca din ce stiu eu Black Vampire asta nu are mai multe de 15-16 ani.Asa ca shut the fuk up! Eu zic ca daca vrei sa te sinucizi, s-o faci macar cu stil, si sa faci rost de 20 de batoane de C4 si banda adeziva + un detonator, sau sa iei de undeva un pistol si sa-ti faci de cap printr-o piata publica.Macar asa ramai si nitel in memoria colectiva ca o psihopata ce rula fix asa cum a vrut ea,si a murit fix asa cum a vrut ea.

Da' n-ai sa te sinucizi ca uiti un principiu de baza: niciun sinucigas nu isi anunta intentia dinainte,pentru ca asta i-ar scade din curajul necesar.

Iar motive nu prea ar exista,ca viata-i plictisitoare,daca nu ai ceva geniu in tine si nu intentionezi sa faci ceva epic de-a lungul vietii,gen scris,desenat sau cantat.Da' gandeste ca daca te omori acum, n-ai sa mai poti sa te duci la Dimmu Borgir la OST, si nici n-ai sa ma vezi pe nimeni preluand puterea prin revolutie de stat peste vreo 20-25 de ani.Nici nu stii ce pierzi!

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Mno, imi pare bine ca am reusit sa te ascult si... dumnezeu sa te ierte daca o faci

| Bogdan727 a răspuns:

Din nefericire asta e daca nu crezi in Dumnezeu nu ai nici un motiv sa nu te sinucizi, din contra ai atatea.

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

A si un sfat daca tot te omori ai grija sa nu o faci in casa, pentru ca faci mizerie si mama ta sa-r supara! ok? FUNDA?

| NeimaginabilA a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Da
asa mam refugiat eu, in filozofie, poezii, i--mi puneam senntimentele pe hartie, sa vezi ce bine o sa te simti dupa aia

| Woodenpints91 a răspuns:

O bere. Îmi dai mie o bere, şi te ucid eu, să nu te ai pe conştiinţă.

| BrunetteBunny a răspuns:

Weed.

| kidutzq a răspuns:

Sansele ca din combinatia genelor parintilor tai, sa iesi tu au fost de 1 la 10 milioane. Sansele ca parintii tai sa se intalneasca, sa se placa reciproc si sa faca copii au fost de 1 la 1 miliard. Adunand cele doua variabile, rezultatul este ca sansa ca tu sa te nasti a fost...un miracol. Acum mai gandeste-te daca vrei sa dai cu piciorul la aceasta sansa pe care universul ti-a oferit-o.

| necenzurat a răspuns:

Am intrat pe TPU si am inceput sa citestc intrebarile si raspunsurile!