| ΚαςςιαnFilellinιkoς a întrebat:

Cati dintre Dvs ati fi dispusi sa va dati viata pentru apararea Adevarului? (cand spun adevar spun Iisus Hristos)

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Acum putem ridica toti mana, dar realitatea s-ar vedea cand am fi pusi sa renuntam la viata in apararea Adevarului.
Acum eu spun ca as fi dispusa sa fac asta, sper ca si daca voi avea de ales intre viata si credinta.

70 răspunsuri:
| cacealma a răspuns:

Eu unul as fi, daca El pentru noi si noi pentru El.

| MortemAeternum a răspuns:

Daca as fi fost crestin adevarat, mi-as da viata cu bucurie pentru acest Isus, pentru ca as stii ca ma asteapta o raspalata eterna.Dar cum sunt ateu, iti pot spune ca nu mi-as da viata pentru apararea adevarului(cand spun adevar spun evolutie).

| Allrc24 a răspuns:

Cu bucurie as face asta. si tot nu ar fi de ajuns pentru tot binele pe care ni L-a facut El. niciodata nu ii vom utea multumi pe deplin Domnului Iisus Hritos.Mila lui ne mantuieste.ATAT! nu faptele noastre, putem noi safacem fape bune si eroice la nesfarsit ca tot nu ne vom mantui.credinta in Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu ne mantuieste.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexCrb a răspuns:

Pot sa fiu eu calaul? laughing

| MortemAeternum a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Ok am experienta cu dezbaterile despre evolutie cu crestinii, nu am sa intru si aici in astfel de discutii, e ca si cum eu iti aduc tone de probe ca pamantul este rotund, dar tu tot ma contrazici deoarece tu cand te uiti pe fereastra il vezi plat, deci pamantul este plat.

| cacealma a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Aminhappy

Ii spun cum doresc, daca vreau ii spun Jesus sau Ieșua, crezi ca este un pacat daca i spun Isus? Isus cu un singur i nu inseamna magar, terminati cu propaganda asta ortodocsa, eu ii spun Isus cu un singur i deoarece il pronunt cu un singur i, nu mi se pare normal sa il scriu cu 2 de i, este alegerea mea si nu este gresita.

| cacealma a răspuns (pentru MortemAeternum):

De ce esti ateu?

Uite asa se scrie Isus corect יֵשׁוּעַ‎, iar daca vrei sa nu mai pacatuiesti ca ii batjocoresti numele cand scrii Iisus de acum incolo sa scrii יֵשׁוּעַ‎.Si sa pronunti Ieșua, iar asa nu iti vei face griji ca il jignesti pe יֵשׁוּעַ‎ datorita acestui lucru

Nici nu am sa incerc, eu cand dezbat cu crestinii ceva, ma leg de aceasta "moralitate" a lui Dumnezeu, dar tot degeaba, ca de obicei ma trezesc cu afirmatia tampita: "cine suntem noi sa il chestionam pe Dumnezeu".Nu intelegeti ca nu puteti vorbii cu un ateu ca si cu un crestin, ma rog 95% dintre voi nu prea intelegeti acest lucru.

Nici nu am intentia sa o schimb, doar ca mi se pare o aroganta din partea voastra sa spuneti ca doar voi sunteti cei care detineti adevarul suprem, iar restul sunt niste eretici, fie ei crestini protestanti pe care voi ii numiti in batjocura sectanti, pocaiti sau cei de alta religie.Religia ortodoxa imi inspira neincredere deplina, mai mult este o afacere foarte profitabila.

| PreaSfintitu a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Si crestinismul e logic nu?

Ba va bagati, doar ca argumentele voastre pica destul de repede.Iar ateul care se baga peste crestini nu se crede decat un simplu om care nu intelege cum puteti crede in asa ceva, iar o dezbatere ar putea sa il lamureasca(nu prea se intampla).

| MMihai a răspuns:

Teoretic mai mulți, numai pentru unii creștini ar putea exista vreo legătură oarecare între Adevăr și Iisus Hristos, pentru alți oameni nu este chiar nici o singură legătură între adevăr și Iisus Hristos.

Si oricum tu vi si te lauzi ca nu va bagati in vietle ateilor? Eu nu as putea dormii noaptea daca as crede ca sufleteul este etern si dupa ce mori el poate sa mearga in iad sau in rai. Daca as stii ca oamenii ard petru o eternitate in iad, adica sper ca intelegi ca e vorba de o eternitate nu de 10000 de miliarde de ani si pentru totdeauna, mi-as da viata in cel mai dureros mod cu putinta, doar daca as putea sa intorc un singur om la acest Dumnezeu al tau, mi-as da viata pentru un simplu om daca asta l-ar putea salva.Iar aceasta indiferenta cu care ne priviti, ma face sa ma indoiesc de credinta voastra, ca voi chiar credeti in acest Dumnezeu.

| MortemAeternum a răspuns (pentru cacealma):

Pentru ca nu este nici o dovada ca Dumnezeu exista.