Acum putem ridica toti mana, dar realitatea s-ar vedea cand am fi pusi sa renuntam la viata in apararea Adevarului.
Acum eu spun ca as fi dispusa sa fac asta, sper ca si daca voi avea de ales intre viata si credinta.
Stimabile EMINESCIANUL (ce ironie a soartei,Eminescu spunea parca:"relgia.o fraza de dansii inventata."), nu stiu carui cult apartii, dar in mod sigur nu esti ortodox sau catolic.Voi cauta sa-ti raspund si tie cum am facut-o lui "ivancea2",poate voi reusi sa ma fac inteles in asa fel incat sa nu-ti mai dau posibilitatea de a-mi rastalmacii cuvintele. Deci: A.1.La 02.02. 2012, ora 20.52 ai spus:"Iisus nu a spus asa ceva, daca tot dai citat spune si de unde l-ai luat." A.2. La 02.02. 2012 ora 22.56 ti-am satisfacut dorinta si am raspuns:"Ioan (4-22)" si in continuare ti-am mai dat un alt exemplu,de data aceasta indicand nu numai sursa ci dand si citatul, pentru a-mi sustine odata in plus afirmatia din prima postare ca Iisus nu este totdeauna similar cu adevarul., asa cum ai afirmat tu. A.3. Spre stupefactia mea, tu raspuzi:".si ce legatura are acele citate cu faptul ca zici tu ca sunteti poporul ales." In primul rand eu nu am afirmat ca sunt evreu ci ca Iisus a spus conform Ioan(4-22):"Mantuirea vine de la evrei' si am intrebat daca este si acesta un adevar.Deci afirmati ta se potriveste, dupa umila mea parere, ca nuca-n perete cu intrebarea mea. B.1.Am dat cele doua paragrafe,dn Marcu si Ioan,care-L citau pe Iisus,tocmai pentru a sublinia cu exemple concrete din Bblie, ca ele se contrazic, ca adevar.Cu alte cuvinte:ori propovaduia si prin targuri si sate (cum afirma Marcu), ori numai in sinagogi si Templu, cum afirma Ioan.Biblia din care am citat nu este pagana ci biblia ortodoxa. B.2.Procedand insa asa cum ii acuzi pe altii,eviti sa-mi raspunzi punctual, batand apa-n piua, ca si cum eu asi fi negat ca a spus si "am vorbit lumii pe fata". C.1.In primul rand nu ti-am spus "dogmatist" ci "dogmatic", iar in al doilea rand eu nu am facut decat sa subliniez cele spuse de tine la 02.02. 2012 orq 00.08 ".dar cei care nu cunosc un gram de dogmatica nu au de unde sa stie.",adica tu, care cunosti, esti dogmatic.Este o constatare logica si nu era necesar s-o explici punctual, caci prin cea mai elementara judecata se subantelegea acest lucru. C.2. Tocmai deoarece ma duce capul am afirmat in postarea mea anterioara ca nu vreau sa dau si alte exemple pentru a nu te jigni,asa cu o faci tu asimilindu-ma in categoria maimutelor. Eu nu am afirmat ca" nu te-a dus capul mai mult",asa cum sugerezi tu la adresa mea. Dimpotriva, afirm ca te-a dus sa incalci invatamintele biblice care cer sa intorci si celalalt obraz, nu sa dai primul palma.Si continui cu jicnirile spunand "daca nu va duce capul." Interesant este ca in discutia noastra eu am fost cel care citand doua exemple din Biblie am dorit sa-ti arat in mod concret ca nu poti pune semnul egalitatii fara discernamant ntre Iisus si adevar, iar cel care a jignit fara a-si argumenta punctual spusele, ai fost tu.Si culmea mai si spui:"vezi ca nu merge cu capul, jigniti si apoi dai cu pumnul". Ca sa fiu in spiritul religie, zic ca incheiere:gura pacatosului adevar graieste.
Ok, zici ca esti ortodox. Atunci de ce ai o gramada de conturi pe site-uri de id-uri? Site-uri pline de cocalari, curve dar si respinsi ca tine. Pana si de pe forumul de skandenberg ai fost propus la banare. Ba, mortule ori esti credincios ori ce ***. esti? Si nu ma deranjeaza crestinii ci fanaticii si lasii ca tine, ba. Nu cred ca e asa mare Constanta incat sa nu fi gasit. Si daca mai clantzezi ceva poate o s-o gasesti si pe mama ta shifonata intr-o balta de sange, gandeste-te inainte sa te pui cu mine!
VanillaSpice întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: